Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agus_dan » 05 lip 2008, 21:21

Misialeczku z tego co opowiadasz to oni sa albo o cos strasznie zazdrosni albo po prostu psychiczni, nie mozesz sobie wciaz zawracac tym glowy bo ona chyba nie odpusci jak posunela sie do porownywania Twoich zdjec to juz naprawde perfidne
Wiadomo ze nie tak latwo dac sobie spokoj ale to nie sa osoby Ci bliskie ktorymi warto sie przejmowac i jeszcze pewnie czerpia satysfakcje z tego ze masz zly humor lub jestes zdenerwowana, olej ich przeciez nie zalezy Ci na ich opini, a jak chodzisz taka czarna chmura to inni moga uwierzyc w jej slowa,
Misialeczku ja Ciebie nie znam ale jezeli ktos tak sie przejmuje to nie moze byc zly
Nic sie nie przejmuj :-D

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 lip 2008, 21:35

agus_dan, masz napewno racje....ale ja poprostu nie moge tego pojac jak mozna byc takim wrednym czlowiekiem!!!!
teraz to ci powiem ze wisi mi co inni o mnie mysla ,i co mowia!!!jesli im wierza niech tak bedzie,bo ja nie mam sie zamiaru nikomu z niczego tlumaczyc :!: zaluje tylko ze moi prawdziwi przyjaciele sa daleko....nie mam komu sie wyzalic....

moj maz jest kochany napisal temu kolesiowi tak ze na bank mu poszlo w piety!!!
a jedno zdanie strasznie mnie podbudowalo"zycze ci bys ze swoja zona byl tak szczesliwy jak jestem ja z moja od 11stu lat" :mrgreen:
teraz wiem ze skoro moj maz -ktory jest wspaniala osoba -mnie kocha to chyba nie jestem potworem...
a jesli ona chce byc zazdrosna to juz ja sie postaram by padla z wrazenia i miala wkoncu o co,bo skoro wszyscy juz wiedza o mojej operacji,to nie bede dluzej ukrywac moich piersi :!: od nastepnego tygodnia zobacza nowa mnie !wszystkie bluzeczki ktore eksponuja moj biust ida w ruch!!!!!niech jej galy wyjda!!!!i zobaczymy kto tu wyglada jak chodzaca smierc!!! :lol: :lol:
agus_dan pisze:Misialeczku ja Ciebie nie znam ale jezeli ktos tak sie przejmuje to nie moze byc zly
;-)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 05 lip 2008, 21:52

Misia powiedz jej, ze przynajmniej masz ladne cycki o jakich ona sobie pomarzyc moze :lol:

zazdrosna bo jestes ladniejsza od niej :lol:

;-)

najlepsza obrona na atak jest chyba pokazanie danej osobie ze ma sie w dupie co ona mowi i totalnie zlewa to po nas.
Musisz byc Misia pewna siebie bardziej niz ona, to sie babka szybko speszy
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 05 lip 2008, 23:17

misialeczek24, a to jest ta sama parka,co juz cie wczesniej wkurzal on??? pamietasz,jakis czas temu pisalas o takim gostku z pracy...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 lip 2008, 23:32

fondle pisze:misialeczek24, a to jest ta sama parka,co juz cie wczesniej wkurzal on??? pamietasz,jakis czas temu pisalas o takim gostku z pracy...
taak......... :-? :cry:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 06 lip 2008, 01:07

misialeczek24, nie daj sie tym chamom!!! 8-)

wspolczuje ci, ze musisz ich znosic na codzien i to jeszcze w pracy.... :-|
najlepiej ignorowac takich ludzi i nie wchodzic w zadne dyskusje, bo z takimi nie dojdziesz do porozumienia, a tylko nerwy stracisz niepotrzebnie....

misia, trzymaj sie i nie wkurzaj sie przez takich ludzi, bo niewarto :!:
oni pewnie jeszcze maja satysfakcje, jak ci popsuja humor :-?
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 06 lip 2008, 01:27

dziewczynki dziekuje ;-) jestescie kochane!!!
latwo sie mowi gorzej robi...ale staram sie ignorowac na maxa...a w rozmowy sie nie wdaje...jedynie zawodowe ale to juz w ostatecznosci!!!
dobranoc ;-)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 06 lip 2008, 11:05

Misiu dllatego ja sie staram tu unikac raczej polakow jak ognia bo odebralam wrazenie,ze zamiast trzymac sie za granica razem to polacy sa tu wredni i chcieli by zeby bylo innym tu jak najgorzej a juz napewno nie lepiej od nich...
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 06 lip 2008, 12:01

misialeczek24 pisze:
a jesli ona chce byc zazdrosna to juz ja sie postaram by padla z wrazenia i miala wkoncu o co,bo skoro wszyscy juz wiedza o mojej operacji,to nie bede dluzej ukrywac moich piersi od nastepnego tygodnia zobacza nowa mnie !wszystkie bluzeczki ktore eksponuja moj biust ida w ruch!!!!!niech jej galy wyjda!!!!i zobaczymy kto tu wyglada jak chodzaca smierc!!!

Miska ja od chwili op ....mialam kilka sytuacji....szkoda nawet mowic,a od wlansie roku mam takie przeboje z jedna malolata....od mojego Lubego brata dziewczyna....ze musialam sie stoczyc w ostatni weekend na poziom -dla mnie dno...i powiedziec bardzo brzydkim slowami zeby sie ode mnie o....przez kilka miesiecy bylam mila,staralam si enie ruszac gowna bo smierdzi,ale wierzcie mi nieraz nie da sie....bo dla takiego dna(jestem juz najgorszego zdania o niej i o jego bracie,ktory jest przez ta ochydna malolate nakrecany....bo wzial sobie jak to powiedzial mi i mojemu Lubemu brzydka zeby go nie zdradzila....szkoda ze nie wiedzial ze bedzie tak zakompleksiona ,nic nie bedzie umiala,zero szkoly,zero jakich kolwiek perspektyw,zero chociaz jakiejs milej cechy....a ja ja jeszcze przed wszystkim bronilam...ze mloda...a ona wstaje by sie polozyc ....tipsy sobie przedluzyc i posiedziec przy komputerze,nie ma zawodu,nie ma charakteru....wierzcie naprawde ja bardzo rzadko sie o kims wypowiadam,ale ten przypadek jest tak ekstremalny......mam duzo znajomych kobiet i nie wszystkie tryskaja cud uroda,ale staraja sie o siebie dbac.....i nadrabiaja super charakterem,wspanialym sposobem bycia itd....a tu wierzcie mi dno!!!!)....i ja znosilam kilka miesiecy jej zazdrosc wczesniej moze nie tak jawna....ale teraz to przeszla sama siebie tydzien temu..... Powiem tylko tyle musialam zejsc na jej poziom i odezwac sie do niej w jej stylu by doszlo do tej pustej glowki.... mialam wybor dawac sobei wlazic nadal na glowe 14 lat mlodszej zazdrosnej gowniarze albo cos z tym zrobic,chodz probowalam wczesniej innymi sposobami... Czuje sie z tym zel,bo na codzien nie uzywam brzydkich slow,ale przy 30stu osobach mialam juz dosc gdzie jawnie na mne skoczyla.... nagle i jej ukochany(kiedys byl fajnym normalnym gosciem z super charakterem a teraz..... szkoda mowic).... uslyszeli ode mnie raz a konkretnie ze mam dosc czepiania sie mnei i nie pozwole wiecej by mnie jakas zakompleksiona malolata ciagle atakowala ,robila zla opinie i rozbijala towarzystwo 30-40latkow a weszla rok temu w nie i stwarza bardzo niemila atmosfere....a do niego,ze jezeli oswiadczyl przy kilku osobach ze specjalnie wybral sobie brzydka babe....to niech jej teraz moze jednak nazbiera troszke kasy na jakas op....bo mam dosc znoszenia jej zazdrosci i udawania ze wszystko jest ok! nie mowie jaka blada sie zrobila....jak to uslyszala.... :-o i ze sie cholernei zmienil i jak kiedys kazdej kobiecie zyczylabym takiego faceta dzis mam do niego obrzydzenie,ze sie zaniedbal i zmienil na gorsze! wiecie tu dlugo by opowiadac moje perypetie z ta malolata....ale wierzcie mi ze ja naprawde bylam mila i staralam sie byc ponad to,ale nie moglam sobie pozwolic na to by ktos mnie atakowal i opluwal przy 30stu osobach.... gdzie traktowali mnie kilka miesiecy w towarzystwie jak powietrze...ale swoje mi dopinali....musialam zejsc na poziom tak niski,ze ....ach szkoda mowic,ale ciesze sie z jedenj strony,ze mnei zaatakowali przy ludziach,ze z siebie zrobili cyrk... Wiecie co ona kiedys wymyslila??? Spedzalismy razem swieta....ktore musialam niestety sama urzadzac,bo ona nawet mi w niczym nie pomogla bo ona nic nie umie....to dla niej zawsze jest usprawiedliwienie.... na tych swietach moj Luby do swojego brata przy stole....widzisz ze z pieknej Miski mozna sie najesc! A Ania jest tego super przykladem,wiec sie zastanow ...piekna kobieta moze miec urode,poukladane w glowie,charakter....super gotowac,dziergac na drutach ,serwteki na szydelku,miec swoje zainteresowania,pracowac i jeszcze potrafic tak kochac.... :oops: to byly cudne slowa....gdzie wywnioskoalam ze musiala byc jakas powazniejsza rozmowa miedzy nimi....ale od tego momentu dla mnie pogorszylo sie jeszcze bardziej....
Zostalam na drugi dzien oskarzona o to ze chcialam sie jego bratu .....pokazac naga....Boze az mi niedobrze na sama mysl....co chore umysly moga wymyslic z zazdrosci ,zawisci.... tak namieszali oboje,ze wierzcie mi moj Luby w pierwszej chwili wlasnie im uwierzyl....
Ale niewazne....nie ma tego zlego co by na dobre nam nie wyszlo....zazwyczaj w zyciu jest tak,ze jesli mieczem wojujemy ...sami giniemy od niego.... i mysle ze w ich przypadku wlasnei nadeszla taka chwila.... tylko mi zle z tym z jednej strony,ze musialam takim slowami sie odezwac.....ale teraz pokazalam ze koniec z tym co oni wyprawiajaa! Rok znoszenia dziwnych sytuacji to dla mnie i tak za duzo....nie badzie mile dziewczyny dla kogos kto was jawnie nie lubi,atakuje....ja taka bylam bo myslalam ze trzeba pokazac klase....ale wierzcie sa sytuacje w zyciu gdzie klase trzeby schowac do kieszeni i chodz na chwile stac sie kims kim nie jestemsy na codzien....Miska dobrze ze zareagowalas.... Ja tez mialam rozne ataki...moje piersi to moja sprawa....nikt mi sie na cycki nie zrzucal pod kosciolem zeby mi teraz to wypominac.... zrobilam je dla siebie i co najsmieszniejsze teraz mniej chodze w dekoldach....a bardziej i tak widze zazdrosc kobiet....a zamiast zadroscic powinny zrobic cos ze soba skoro sa tak zakompleksione. Kazdy sadzi wedlug siebie....nie mowie ze ja nigdy nie zazdroscilam jakiejs kobiecie,ale u mnei bardziej moze byla to mysl ....ktora pojawila sie i nagle znikala nie umiem zazdroscic ,pielegnowac zawisci w sobie,szybko wybaczam....ale zawsze sadzilam i tak bylam wychowana,ze zazdrosc jest objawem niedowartosciowania swojej osoby,niepewnosci....ale wiecie co...sa pewne granice....ja osobiscie pod wpywem,ze widzialam kiedys fajna babeczke z pieknym np biustem...nie okazalabym nigdy tego po sobie!!!! Na tym wlasnie polega DOJRZALOSC EMOCJONALNA!!!!!!!

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 06 lip 2008, 13:58

sylwiach pisze: polacy sa tu wredni i chcieli by zeby bylo innym tu jak najgorzej a juz napewno nie lepiej od nich...
:idea: dokladnie!!!!tylko nie moge pojac jak mozna byc taka osoba dla swojego kumpla,przyjaciela ktorego sie znalo nie mal od urodzenia.....mi sie to nie miesci w glowie!!!!bo chlopak sie strasznie zmienil przez ta laske!!!!tylko najgorsze jest to ze on tego nie widzi!!!!...bylo mi go na poczatku zal ze sie z nia zadal,ale teraz widze ze sa siebie warci!!!!
Anielicanrw, ja tez staralam sie do tej pory byc mila,wogole nie zwracalam uwagi na nich i to co mowia czy robia....ale wczoraj jak uslyszalam ze znowu mnie atakuja(pewnie zreszta robia to caly czas...) -to mnie trafilo!!!powiedzialam miskowi ze dluzej juz nie wytrzymam,,,,ale to on sie do nich odezwal nie ja.....bo ja nie zrobilabym tego tak grzecznie....wczoraj napisalam im dlugiego smsa....ale nie wyslalam,stwierdzilam ze nie bede taka jak oni i powiem im to prosto w oczy....boje sie tylko ze moge sie za bardzo zdenerwowac i zrobic cos glupiego....

zastanawiam sie czy moze lepiej nie robic z tym nic ....olac ich jak ich tylko zobacze,-czy zareagowac....bo niestety ja sie szybko denerwuje a oni to widza!i sam ich widok dobrowadza mnie do szalu.....boje sie ze powiem jej za duzo....tego czego wolalaby nie wiedzie i nigdy uslyszec...a moze wkoncu powinna :roll:
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”