Viola wszyscy jesteśmy z Tobą..

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
moggie
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: moggie » 01 maja 2007, 11:49

Violu tak strasznie mi przykro. Wiem jak to jest stracić kogoś bliskiego, patrzeć jak umiera i jak bardzo chce żyć. Łzy mi napłynęły do oczu, kiedy przeczytałam to co napisałaś. Może to brzmi jak pusty slogan,ale z czasem będzie łatwiej!!Trzymaj się skarbie!!
30.04.2009 - nos, dr Szczyt
poprawki na razie nie będzie..

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 01 maja 2007, 12:08

Violu kochana to takie okrutne kiedy przytrafia sie nam wlasnie cos tak niespodziewanego co zbija z nog, czesto sie mysli ze takie rzeczy przytrafiaja sie innym i jak uderzy cos w nas to nadchodzi pytanie jak ja sobie sama poradze bez milosci i oparcia i bycia z ta druga osoba......ale pomysl ze twoj ukochany jest tuz obok i wysyla do Ciebie swoje aniolki by pomogly ci przetrwac te nieszczescie...Ja wiem ze rozrywa Ci serce i mozna plakac bez przerwy Kochana...i jak to wczesniej juz dziewczyny wspomnialy...tylko czas ukoi i czas zalagodzi ten bol a milosc do twego Sloneczka zostanie....jest mi strasznie , strasznie przykro Kochana , nie wiem jak dodac Ci otuchy....ja sama w styczniu stracilam nakochanszego mezczyzne w swym zyciu...tylko ze to byl Tata...i wciaz jak mam chwile tylko dla siebie kiedy nic nie robie... lzy leca wtedy same....ale wierze ze tam w Niebie jest naszym kochanym latwiej, i bez bolu i choroby i sa szczesliwi i spogladaja na nas i sla swe aniolki....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 01 maja 2007, 12:23

Violu przyjmij najszczersze kondolencje. Ogromnie Ci współczuję :cry: :cry: . Smutek rozdziera serce, kiedy czyta się o tak ogromnej stracie. Doświadczyłaś przepięknej miłości, o której niektórzy mogą tylko pomarzyć. Niech ona da Ci siłę do przetrwania tego bólu.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Eva1
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Eva1 » 01 maja 2007, 13:38

Żal ściska serce :cry: Violu trzymaj się!
Posiadaczka "skupinowego noska" ;-)

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 01 maja 2007, 17:45

nie potrafie sie odnalezc......wszystko stracilo dla mnie sens...wszystko

Awatar użytkownika
czarna25-81
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarna25-81 » 01 maja 2007, 17:52

dołączam się do najszczerszych wyrazów współczucia, serce mi pęka jak to wszystko czytam....
dr Obrocki - Jolly Med, 275cc, okr±g³e, pod miêsieñ, Mentor profil ¶redni plus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 maja 2007, 18:31

Violu, dlugo omijalam ten wątek bo zabraklo mi slow...
nic nie ukoi Twojego bolu w tej chwili, mimo wszysko skladam wyrazy wspolczucia na Twoje rece.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Majoliwka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Majoliwka » 01 maja 2007, 20:36

Violu bardzo mi przykro z powodu tak ogromnej straty, nawet sobie nie potrafię wyobrazić jak strasznie musi Ci być ciężko bez najukochańszej osoby, pielęgnuj wspomnienia, wiem że to banalne ale czas naprawdę leczy rany nawet te najgłębsze. Jestem z Tobą całym sercem i ufam, że jeszcze kiedyś zaświeci słonko w Twoim życiu. Musisz być silna!!!!!!!!!
02.08.06 Dr Kasprzyk okr±g³e Mentor 375/425- teraz siê zacznie!!!

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 01 maja 2007, 21:22

droga violu,
nikt kto nie przezyl tego co ty nie bedzie cie w stanie zrozumiec.
az nie moge pisac, bo mam lzy w oczach i rece mi sie trzesa... nie wiem czy wiesz, ale moja mama odeszla przez raka. mialam wtedy 18 lat i trzymalam ja za reke kiedy gasla. wiem, ze to zadne pocieszenie ale twoj ukochany czeka tam na ciebie. nie boj sie, poprosze mame aby sie nim zaopiekowala. tak bardzo chcialabym cie teraz przytulic droga violu, przykro mi, ze nie moge.

moja mama kiedys mi powiedziala, ze jak podzielisz sie smutkiem z kims to tak jakbys dzielil go na pol. ty dzielac sie nim z nami, dzielisz go mocniej.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
nowka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nowka » 01 maja 2007, 23:07

Violu, poniekad wiem co czujesz, tak sie sklada, ze ta potworna choroba dotknela moja rodzine. W maju ubieglego roku rozpoznano raka u mojego brata, a w czerwcu u taty. Niestety moj tata przegral walke o zycie, w listopadzie odszedl od nas. Brat jest w trakcie terapii i bardzo gleboko wierze, ze mu sie uda. Cierpialam i cierpie ciagle po stracie taty, ktory byl wyjatkowym czlowiekiem i chyba jedynym na swiecie, ktory kochal mnie tak bezwarunkowo, od ktorego nigdy nie uslyszalam zlego slowa, ktory akceptowal mnie zawsze, cokolwiek zrobilam i byl ze mnie dumny. Widze jednak jak bardzo cierpi moja mama, jej lzy sa inne od moich. Dlatego Violu w pierwszym zdaniu napisalam, ze poniekad wiem co czujesz. Bardzo Ci wspolczuje. Moze to zabrzmi populistycznie, ale bede sie modlic o sile dla Ciebie na te najtrudniejsze dni.
13.05.2006 nosek prof Jethon, 22.01.2010 325 hp mentor okragle - sa super

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”