Moderator: Zespół I
Ja też miałam same pozytywy i długo się zastanawiałam czy wystawić negatywa jednemu panu nieprzyjemnemu i agresywnemu, który nie ma pojęcia co to prawa konsumenta.......mona124 pisze:No i nie wiem co mam teraz zrobić, nie wystawię mu negatywa, bo też mi wystawi, jemu to wisi, a mi szkoda bo mam same pozytywy.
Ja też juz raz mialam taką sytuację z facetem, który wylicytował u mnie głośniki, najpierw się migał, ale pod groźbą zgłoszenia sytuacji allegro oddał mi pieniądze za prowizję, ale tamten miał sporo komentarzy, więc mu zależało żeby nie dostać negatywa, a ten nie ma ani jednego komentarza, nawet nie ma w pełni aktywnego knta. Cos tak czułam, że mogę mieć z nim problem i miałam odwołać jego ofertę, no ale niestetydałam mu szansę jak widać niepotrzebnieshilo pisze:ja też miałam taka nieprzyjemną sytuacje jak Crabro. Jeden palant który po wylicytowaniu towaru sprzedawanego przezemnie - konkretnie telefon komórkowy po wszystkim wzywany do zapłaty stwierdził że pomylił sie nie taki telefon chciał i żebym sobie znowu wystawiła ten telefon na aukcje. Kiedy zarządałam zwrotu kosztu za wystawienie aukcji po prostu mnie olał. Kiedy wystawiłam mu negatywa to tak mnie obsmarował że szok. Niestety allegro choć powinno takie rzeczy korygować to nie anulowało tego negatywa z moich komentarzy i teraz za niewinność mam takiego smrodka w opiniach o mnie.
No i właśnie dzisiaj dostałam od nich odpowiedź. Tak jak mówisz napisali mi tylko, że dziękują mi za zgłoszenie sytuacji, ale niestety komentarze mogą wystawić obie strony.crabro pisze:Mi Allegro odpowiedziało, że nic się nie da zrobić, każdy ma prawo do komentarzy, nie sprawdzają czy są prawdziwe i o ile nie ma tam wulgarnych słów to "po wszystkiemu".... :|