Blondynki Blondyneczki cz.2.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 19 sty 2007, 14:36

Nie no, ona nie wyglada jeszcze jak szkielet. Przynajmniej dla mnie. Chociaz Wam powiem, ze wg mnie- wszystko zalezy od budowy ciala. Bo ze mna bylo tak, ze przy wzroscie 170 cm, kiedy schudlam do dokladnie 52 kg 8-) - ja osobiscie wygladalam jak szkielet. Wygladalam anorektycznie, ze wszystkimi koscmi na wierzchu. Kazdy kreg kregoslupa na wierzchu przebijal przez skore. Wstawilabym tu zdjecie,ale to nie ten watek ;), poza tym nie chce straszyc ludzi;) ;) Natomiast moja siostra- z natury zawsze szczuplejsza i drobno koscista- ta przy takim samym wzroscie i wlasnie wadze 52 kg- wyglada slicznie! Ani jednej kosci na wierzchu :!: A nawet powiedzialabym, ze w niektorych miejscach przy tak "niskiej" wadze- jest zaokraglona tam gdzie trzeba. No nic- tylko pozazdroscic :!: 8-) Takze.....miejmy to na uwadze....A co do Jenny- jest szczupla, ale szkieletorem jeszcze nie jest;)Z tego co widze- jest po prostu drobnej budowy. By the way- czy ktos wie, ile ona ma wzrostu? Z ciekawaosci pytam;) ;)
Poza tym Dziewczyny- ile kobiet,ile ludzi- tyle gustow i upodoban...takze... ;) bez cisnien;) 8-) ;)
she

Awatar użytkownika
gosiam
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosiam » 08 lut 2007, 21:31

Podniesienie piersi 01.12.2005. dr Szczyt
9 luty planowane podniesienie z powiększeniem, dr Charytonowicz

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 13 lut 2007, 08:04

dziewczyny wklejcie mi Ize Skorupko ;) najlepiej twarz z bliska,chce zobaczyc jej usta
dzieki

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 13 lut 2007, 13:29

Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 13 lut 2007, 15:15

a mnie sie wydaje, ze Iza ma makijaz permanentny na oczkach i ustach;)
Poza tym jest piekna kobieta, choc nie w moim stylu;) Jak dla mnie wyglada pieknie,przykladnie i kobieco, ale za "grzecznie" ;)Ja lubie takiego diabelka w kobietach,ktory przejawia sie np. w burzy rozwichrzonych ( z zamyslem)(chetnie dlugich) wlosow,,,albo jakims seksownym,niekonwencjonalnym,choc dyskretnym dodatkiem, akcentem w stroju;)
W sumie moze i ona to ma,ale ze nie sledze jej za bardzo- nie mam o tym pojecia :oops: :roll: 8-) ;)
she

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 13 lut 2007, 15:50

Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 13 lut 2007, 16:52

Christina nie do poznania, albo sie tak zmienila albo za duzo ja zmieniono komputerowo :?
Ale ladnie na tych fotkach wyglada, jedynie to pierwsze zdjecie po lewej jakies dziwne :?
A Skorupko, piekna kobieta :p

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 13 lut 2007, 17:06

[quote="xenia523"]Na zyczenie ;)
Obrazek

fotka do powiekszenia

i jeszcze jakies, bo sa nawet nawet... :-)
quote]

dzieki xeniu:)jak znajdziesz jeszcze jakies to bardzo prsze

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”