Julia Dybowska i inne z instagrama II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama II

Post autor: turek.mg » 08 lip 2017, 12:37

popieram ulla też uważam że nie jest odrażający , nawet bym powiedziała ciekawy z tymi włosami długimi jak na faceta, ja bym go jednak odchudziła wtedy mógłby być całkiem atrakcyjny , ciekawe jak wyglądał za młodu ?

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 08 lip 2017, 12:59

Wygląda niebanalnie, ciekawie, ma w sobie takie wielkoświatowy luz, 10 kilo mniej i byłoby ciacho nawet ;)
Popatrzmy na naszych przysłowiowych januszów obciętych na jedno kopyto przez osiedlowego fryzjera za 12 zeta. Z brakiem uzebienia brzuszyskami i cuchnących tanim kebsem...
Wczoraj odbieralam syna po powrocie z obozu, czekajac na parkingu pod szkola obserwowalam naszych polskich tatusiow przystojniaków.
Matko i córko. Jakby mnie chlop kiedy zostawil to celibat do śmierci, albo jakis malolat. Nie ma prawie nic pomiędzy.
Nawet jednego w miare zadbanego na poziomie ojca na 90 dzieci wracających z kolonii.
Mieszkam w sredniej wielkości miescie, może w wawie czy większych jest lepiej.
U nas albo groteskowi szpanerzy w leasingowych furach, udający 20 latków, albo zapuszczone capiska w starych sandałach.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 08 lip 2017, 13:26

Powaznie wy tak serio?
Dla mnie wlosy on ma tragiczne, szopa. Brzuch to masakra. Ciagle z fajka go widac.
Moze jest fajny. Ale szczerze nie kazdy potrafi sie przelamac do az takiej roznicy wieku.... W zyciu codziennym okiem rzucam na zadbanych ladnych z twarzy, cokolwiek majacych ze sportem doczynienia mezczyzn ale jakby taki szedl ulica to nie wiem czy to obiekt westchnien....
Co do naszych polskich mezczyzn duzo jest naprawde zadbanych, coraz wiecej. Moj kazdy facet mial ladne zabki, obecny ma nawet licowki. Co wiecej wydaje mi sie ze nasi faceci robia to z umiarem. Jak jestem w polsce w gabinetach to 1/ 3to mezczyzni w poczekalni. Ostatnio jak bylam robic nos to byl inny facet co tez robil nos i mowil ze nie chcial malutkiego tylko normalny sredniej wielkosci nos nie jakis pipek.
Ps Mysle ze duzym problemem facetow sa poki co lysiny reaguja za pozno i po fakcie.

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 08 lip 2017, 13:29

Tam wygladal jak byl chudy.
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

karmelek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karmelek » 08 lip 2017, 13:30

Sorry,ale ten facet jest PRZEOBLE$NY (puke ...nawet 30kg mniej nic by nie pomogło...za to ciekawe,jak byście oceniały jego wygląd,gdyby był panem Zenkiem spod sklepu (smoke ...ale skoro będąc obrzydliwym starym satyrem jest jednocześnie milionerem=ma tłumy "przyjaciółek" na swoim jachcie i odrzutowcu (clapping ...
A wasz relatywizm moralny jest po prostu przerażający-dla mnie k...a zawsze będzie k...,czy stoi przy drodze,czy pręży się na jachcie...
Mój narzeczony przewrócił się ze śmiechu,słysząc opis dzisiejszych 40-latków-on ma prawie 41,jest partnerem i ojcem i pracuje,a wygląda świetnie bez żadnych zabiegów,tylko ćwicząc-i nie,nie jest łysym sterydem,tylko przystojnym facetem na poziomie,za to nie ma jachtu ani samolotu...jak żyć (tmi
Bellisanka,chudszy i MŁODSZY.A to wg mnie kluczowa kwestia...

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 08 lip 2017, 13:32

Chyba wlosy farbuje bo juz wtedy mial siwe prawie cale a teraz to siwy odrost i szopa....

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 08 lip 2017, 13:39

Jak widac kasa robi swoje I kobiety lgna do niego Jak muchy😂😂😂😂 gdyby nie mial kasy to w zyciu by takiego powodzenia u kobiet nie mial😂😂😂wykorzystuje swoja pozycje I uzywa sobie na kobietach ktory facet szanujacy kobiete robi zdjecia Tu przyklad Juli nagiej I wstawia to do sieci.traktuje ja jak kolejna zabawke ktora mu sie znudzi wymieni na kolejna blond panienke.Karmelek to prawda nie trzeba miec milionow na koncie zeby facet byl zadbany
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 08 lip 2017, 13:45

Pewnie masz racje Belisanka ze gdyby nie te pieniadze to i nie mialby takiego powodzenia. Choc popieram Cie Ula latac prywatnymi samolotami a pracowac w biedronce za marne grosze to jest duza roznica.. I nie bedac w takiej sytuacji to nikt nie wie naprawdę jakby sie zachował a dziewczyna jest wolna krzywdy nikomu nie robi
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

karmelek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karmelek » 08 lip 2017, 13:48

U kobiet pokroju Julii i jej podobnych...bez zasad,za to z parciem na cudzą kasę i wątpliwą sławę.Cóż,każdy ma w życiu inne priorytety i upodobania-jedne wolą żyć skromniej z ukochanym mężczyzną u boku a inne lubią otyłych dziadów z grubym portfelem...
Natalka,ona krzywdę robi tylko sobie,natomiast sama wie,że nie powinna się z nim pokazywać,skoro obcina go na zdjęciach,które wrzuca na swój profil...

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 08 lip 2017, 13:54

Ja to tez juz chyba ta biedre bym wolala. Dla mnie nie maja znaczenia rzeczy mayerialne i ta chwila w prywatnym odrzutowcu. Ciekawe czy towarzystwo traktuja ja na rowni tam?

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”