Moderator: Zespół I

Nie boli tylko smieszy. Szpan Iphonem to nie tylko polski zascianek, we Wloszech tez w wielu kregach nie wypada sie bez niego pokazywac a w szkolach nastolatek bez najnowszego Iphone'a to posmiewisko. Co wiecej, tutaj spoleczny przymus na posiadanie produktow Apple jest znacznie wiekszy niz w Polsce. I nie wiem, w ktorym miejscu zauwazylas hejt z mojej strony wobec innych marekulla10 pisze:Linda, a co Cię to boli?
Ja mam w dupie czym kto robi selfie przed lustrem, byle by foto ladne bylo :)
Iphone, to zwykly telefon, moim zdaniem mega solidny i fajnie skonfigurowany, żaden szpan, to u nas w zasciankach co poniektorych utarlo się, że to jest wow :)
Niech se każdy uzywa i kupuje co mu wygodnie, fajnie że chwalisz coś być może wartościowego, ale ten caly hejt na użytkowników innych marek mnie śmieszy :) i emocje z tym związane :)
I tutaj musze w 100% poprzec linde, bo jest dokladnie tak jak mowi.linda86 pisze:we Wloszech tez w wielu kregach nie wypada sie bez niego pokazywac a w szkolach nastolatek bez najnowszego Iphone'a to posmiewisko. Co wiecej, tutaj spoleczny przymus na posiadanie produktow Apple jest znacznie wiekszy niz w Polsce..
ulla10 pisze:Magda, to używasz tylko podstawowych opcji czy cieszysz sie z darmowych aplikacji w samsungu?
Sprzeczność widzę :)))
Wlasnie iPhone nie ma tych wszystkich pierdol którymi napchane sa samsungi :)
To tel wręcz goły przy samsungu i to mi sie podoba :)
Zero wieszania, mulenia, lagow...
Samsung Edge plus ma od miesiąca syn. Póki co sobie chwali. Zobaczymy czy nie zacznie z czasem zwalniać.