jak znaleźć wymarzoną pracę??

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 15 lut 2006, 13:40

Hi hi,kto wie ten wie :lol: :lol: :lol: Akurat krecili jakos scene do filmu akcji i jechal przed nami samochod z kamera na takim doczepianym wozku do samochodu....Rennt Lola ,rennt to raczej nie bylo :lol: :lol:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 15 lut 2006, 15:04

przyznam szczerze,że moje obecne zycie w Polsce wyglada tak w Warszawie..to pensja wlasnie starcza na jedzenie i czynsz za mieszkanie..szalec nie moge..w sensie zakupy raz w tygodniu..i inne kobiece zachcianki..Na dodatek odkladam na studia podyplomowe..wiec zupelnie nie moge pozwolic sobie na "przyjemnosci"

moja wymarzona praca to w firmie motoryzacyjnej..mam dwie na oku..kocham samochody i handel..znam języki to jedyne co sprawialoby mi przyjemnosc..jesli chodzi o pracę dla kogos :) tam niestety trudno sie dostac

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 15 lut 2006, 15:57

Megi proboj-marzenia sie spelniaja, :wink: jesli naprawde tego bardzo chcesz akurat tego to chodz tak dlugo,az nie bede Cie mieli sily wyrzucac oknem. :lol: Trzeba o sobie caly czas przypominac i zaznaczac swoja obecnosc w danej firmie (lub przyszlej) :wink:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 15 lut 2006, 23:32

dzięki Savanaplace :) [smilie=mylove.gif]

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 16 lut 2006, 00:18

kurde mnie czeka szukanie pracy :( i to juz niedlugo...
ale kto mnie zechce..jeszcze studiuje..na dodatek 2 dzieci na glowie.. :roll:
ale wracajac do tematu...ale sie upisalyscie :D
popieram savanne :) typowy strzelec...:D byc niezaleznym :D
mi sie marzy bar...albo knajpka mala..ale n to nigdy nie bede miec ani kasy ani mozliwosci...natomiast..moze nie uwierzycie...ale chcialabym pracowac w szkole :oops: serio...
ja ktora jej niecierpialam... :roll:
i chyba tylko takie studia jak ja mam do czegos sie przydaja :roll:
uczenie to dla mnie wyzwanie...przygotowaniie lekcji ..opracowywanie...i wiecie...moze nie ucze sie tej historii najlepiej na studiach...i nie jest jakas moja zagorzala pasja...ale...jak powiedzial moj profesor..czego sie tu nie nauczysz...w szkole i tak beziesz musiala umiec :) i mial racje...
ale wracajac..serio odkrylam smykalke...dryg do tego...umiem dogadac sie z dzieciakami..moje lekcje sa ciekawe..nie nudne...(oprocz pierwszej..zaciela mi sie kaseta z filmem :D )
czuje ze mam dryg do tego...
chcialabym jeszcze ponownie wrocic na nauke hiszpanskiego...ale jak zwykle brak kasy..i kolko sie zamyka...lady miala racje...ze kazdy chce doswiadczenia i umiejetosci a czasem szans na to nie ma :cry:

nie wiem...chyba mi zostaje isc do supermarketu..w koncu obslugiwac kase fiskalna umiem...

(ale po cichu chce sie zapisac na kurs barmanski....moze sie przyda :))
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 16 lut 2006, 11:44

Angelika :!: :!: nigdy nie mow nigdy :evil: Zawsze sobie trzeba mowic,moge,chce,bede, :) To polowa sukcesu-uwierzyc w swoje marzenia.Na kazdy problem jest rozwiazanie.Marzysz o przytulnej knajpce?Zacznij od malego pomieszczenia.Nie masz tymczasem pieniedzy -warto pracowac gdziekolwiek,zeby moc odkladac jakies pieniadze...Wiem,ze powiesz-"latwo powiedziec" ale ja wierze we wszystkich ludzi z inicjatywa.Kawalek pomieszczenia-troche farby,sliczne recznie robione/malowane obrusiki,sloneczne zaslonki,zapach swiezo pieczonego ciasta,niepowtarzalna pizza z repertuaru Angeliki (receptura chroniona od trzech pokolen-nawet jesli to bujda to wszytkie chwyty marketingowe-skierowane w strone klienta sa dobre i dozwolone) Nie stygnacy grill....alez sie rozmarzylam :lol: Inicjatywa jest Twoja-a ja wierze,ze jesli sie czlowiek skoncentruje na celu do go predzej czy pozniej osiagnie.I nigdy :!: nie mow,nawet w mysli,ze jedyne na co Cie stac w zyciu to praca w supermarkecie.
Bylam w wielu knajpach w Polsce,restauracjach,barach a zapamietalam tylko niektore gdzie chcialabym wrocic.
W Legnicy-przejezdzalam tamtedy-gdzies w centrum jest chata polska ,taka niziutka ,super atmosfera,gliniane kubeczki,tlusta smietana do frytek. :lol: :lol: Najlepsza jaka widzialam.
W Miedzyzdrojach spalam kiedys w takim hotelu i rano urzeklo mnie restauracja dzienna-urzadzona w stylu domowym.Rozne obrusiki,kazdy stol w innym stylu.Wiszacy czosnek i chili.Ten przytulny hotelik pobil jak dla mnie Amber Baltic na glowe ... :twisted: I pamietam tez taka mala pizerenke w Szczecinie na Pogodnie albo Gumiencaach-talerze,recznie malowane,w roznych ksztaltach,na scianach zdjecia z poszczegolnych faz tworzenia pizzy...No nie wiem-Twoj pomysl jest na wage zlota.Tak jak mowie-zjechalam Polske doszczetnie,szzegolnie jednak zachodnia -od Czech wzdluz Odry az po Siwnoujscie i wglab az po Trojmiasto,Poznan,Wrocek,...Krakow,Wawe znam pobieznie i okolice wschodniej Polski (za to Wyzyna Lubelska jest sliczna) i naprawde pamietam tylko kilka takich naprawde super knajp-ktore maja to "cos" i nie wierze,zeby kiedykolwiek padly.Bez wzgledu na to jaka bedzie sytuacja w kraju..Czego Tobie Angelika rowniez goraco zycze-a jak zrobisz dobry biznes mozesz liczyc na babeczki z forum :oops: :)

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 16 lut 2006, 11:59

Ask a tak apropo Dojczlandii :lol: :lol: to wiesz,ze w Sachsen mlodzi mowia "achnachtsch" zamiast "egal"..Poza tym znaczy to tyle samo co HH :lol: :lol:

ask
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: ask » 16 lut 2006, 12:19

no coz Saechsich jest piekny ;)... stawiam go nad inne "gwary" za same "nuwa", "noe", "ne", "no", "nu" - hihihi - ludzie z innych regionow nie moga sie polapyc ktore oznacza tak a ktore nie ;)

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 16 lut 2006, 12:27

wlasnie savanna....pamietam jak sie hajtnelam i wiesz jak urzadzalo sie dom nieraz kasy brakowalo na to na tamto....kupilam farbki i z malych sloiczkow do kawy porobilam sloiczki na przyprawy :D..pamietam jak potem kto przyszedl to zamawial takie :D..na razie chce skonczyc studia...i pomyslec o szkole...z tym byc moze bedzie latwiej marzeniem...a jak sie uda...i uda cos odlozyc....to pomysle o malej knajpce :D..dzieki za wsparcie :D
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 16 lut 2006, 12:41

Oj ja tam mam slabosc do Hessii....Wiesbaden,Eltville,Erbach,Lorelay,Meinz..... chyba sie rozplacze. :cry: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 000047.gif
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 000044.gif
Jak ja chcialabym tam teraz byc...Juz dawno bym tam mieszkala tylko moj ukaochany nei zna niemeickiego i nie wyglada zeby chcial sie go uczyc.BUUU.Normalnie chyba postawie mu ultimatum..,Nie znosze irladzkiego -jak slysze to "wha.." to mam drgawki spzmatyczne-osatnio prauje nad akcentem brytyjskim bo oni tak nie znosza ANgoli.A niemiecki jest dla mnie jak poezja.. :) Zaczne wyc ja bobr zaraz :cry:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”