Angelika

nigdy nie mow nigdy

Zawsze sobie trzeba mowic,moge,chce,bede, :) To polowa sukcesu-uwierzyc w swoje marzenia.Na kazdy problem jest rozwiazanie.Marzysz o przytulnej knajpce?Zacznij od malego pomieszczenia.Nie masz tymczasem pieniedzy -warto pracowac gdziekolwiek,zeby moc odkladac jakies pieniadze...Wiem,ze powiesz-"latwo powiedziec" ale ja wierze we wszystkich ludzi z inicjatywa.Kawalek pomieszczenia-troche farby,sliczne recznie robione/malowane obrusiki,sloneczne zaslonki,zapach swiezo pieczonego ciasta,niepowtarzalna pizza z repertuaru Angeliki (receptura chroniona od trzech pokolen-nawet jesli to bujda to wszytkie chwyty marketingowe-skierowane w strone klienta sa dobre i dozwolone) Nie stygnacy grill....alez sie rozmarzylam :lol: Inicjatywa jest Twoja-a ja wierze,ze jesli sie czlowiek skoncentruje na celu do go predzej czy pozniej osiagnie.I nigdy

nie mow,nawet w mysli,ze jedyne na co Cie stac w zyciu to praca w supermarkecie.
Bylam w wielu knajpach w Polsce,restauracjach,barach a zapamietalam tylko niektore gdzie chcialabym wrocic.
W Legnicy-przejezdzalam tamtedy-gdzies w centrum jest chata polska ,taka niziutka ,super atmosfera,gliniane kubeczki,tlusta smietana do frytek. :lol: :lol: Najlepsza jaka widzialam.
W Miedzyzdrojach spalam kiedys w takim hotelu i rano urzeklo mnie restauracja dzienna-urzadzona w stylu domowym.Rozne obrusiki,kazdy stol w innym stylu.Wiszacy czosnek i chili.Ten przytulny hotelik pobil jak dla mnie Amber Baltic na glowe ... :twisted: I pamietam tez taka mala pizerenke w Szczecinie na Pogodnie albo Gumiencaach-talerze,recznie malowane,w roznych ksztaltach,na scianach zdjecia z poszczegolnych faz tworzenia pizzy...No nie wiem-Twoj pomysl jest na wage zlota.Tak jak mowie-zjechalam Polske doszczetnie,szzegolnie jednak zachodnia -od Czech wzdluz Odry az po Siwnoujscie i wglab az po Trojmiasto,Poznan,Wrocek,...Krakow,Wawe znam pobieznie i okolice wschodniej Polski (za to Wyzyna Lubelska jest sliczna) i naprawde pamietam tylko kilka takich naprawde super knajp-ktore maja to "cos" i nie wierze,zeby kiedykolwiek padly.Bez wzgledu na to jaka bedzie sytuacja w kraju..Czego Tobie Angelika rowniez goraco zycze-a jak zrobisz dobry biznes mozesz liczyc na babeczki z forum

:)
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!