A gdzie robiła Doda? cz.I

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 13 sty 2006, 12:06

A kapelusik ja tez mam taki wlochaty tylko ze bialy. 8) I od nikogo nie zzynalam bo nie mieszkam w Polsce a to co nosza"slawy" tez mnie malo interesuje :lol:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 14 sty 2006, 23:01

paula pisze:
Doda próbuje być Madonną, ale jest jej silikonową, ubogą, środkoweuropejską wersją, przypominającą hardrockową niemiecką piosenkarkę Doro. Z tym że Doro potrafiła wypełnić jurnymi niemiaszkami cały stadion w Dusseldorfie, a na koncerty Dody przychodzą upośledzone jedenastolatki uczące się czytać na Bravo.
Sądzę, że kogoś iście ułańska fantazja poniosła nazywając małe zapatrzone w bądz co bądz "gwiazdkę" dziewczynki - upośledzonymi jedenastolatkami.
Nie wierzę, że którakolwiek z nas w wieku 11 lat miała wysublimowany gust muzyczny.
I pomimo tego, że ja nie znoszę Dody zarówno pod względem osobowości jak i muzyki - to dla mojej 11 letniej córki jest idolką i nie uważam jej z tego względu za upośledzoną. Za taką mogę uznać osobę dorosłą w pełni świadomą wypowaiadanych słów. :evil:

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 15 sty 2006, 08:55

bbpp to nie są moje słowa,ja tylko cytowałam :wink:

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 15 sty 2006, 09:20

bbpp77 pisze:I pomimo tego, że ja nie znoszę Dody zarówno pod względem osobowości jak i muzyki - to dla mojej 11 letniej córki jest idolką i nie uważam jej z tego względu za upośledzoną. Za taką mogę uznać osobę dorosłą w pełni świadomą wypowaiadanych słów. :evil:
Dla mojej corki tez Doda i Mandaryna sa idolkami,i co zrobic..to jej sie podoba,za obydwiema paniami przepada i uwielbia ich piosenki.To jest jej gust i w zadnym wypadku nie jest to dla mnie nic zlego,bo jednym sie podoba taka muzka i innym zupelnie cos innego..Kazdy ma inny gust,tak samo jest z ubraniami czy wygladem,tak samo z muzyka.. :)

Awatar użytkownika
Joasiajo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Joasiajo » 31 sty 2006, 00:45

my tu gadu gadu o Dodzie, Mandarynie, 11-latkach uwielbiajacych blond-gwiazdy, Madonnie a temat tego postu?Kto sprawil Dodzie biust...no kto?:)Pozdrawiam,
A.

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 31 sty 2006, 08:37

Doda ma na cyckach dosyc duze i widoczne blizny po operacji, nie wiem, czy to dobry chirug byl... jest takie zdjecie, gdzie dorota lezy na plazy z golymi cyckami i widac rozowe blizny na kilometr.

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 31 sty 2006, 10:18

Joasiajo pisze:Kto sprawil Dodzie biust...no kto?:)
Nicole pisze:Doda ma na cyckach dosyc duze i widoczne blizny po operacji, nie wiem, czy to dobry chirug byl...
...ja już sama nie wiem, ale już wiele razy słyszałam, że robiła w Gdyni w Clinice Medice u Dr Ewy Skwiercz, która jeszcze do niedawna tam pracowała... :roll: ...osobiście nigdy nie poszłabym do tej chrirug, bo widziałam np. nos w jej wykonaniu... :roll: ...już ja bym chyba go lepiej zrobiła...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif :lol: :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 04 lut 2006, 23:33

Dzisiaj oglądałam teledysk "Dżaga"-wersję nieocenzurowaną. Wkleję tu dwie fotki cycków Dody. Moim zdaniem nie są zrobione wzorcowo. Nie wiem czy ta krzywizna pod cyckami to rzeczywisty wygląd czy może jakiś cień :?
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... edysku.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... dysku2.jpg
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 04 lut 2006, 23:37

ojejku :shock:

Awatar użytkownika
Joasiajo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt: