Zebra usuwają te, które chcą mieć nienaturalna waska talie, jeśli nie masz az takich oczekiwan, to majac taka sylwetke jak twoja mama wystarczy odsysanie tłuszczu z talii. Ja jakbym jeszcze więcej przytyla to miałabym wlasnie taka sylwetke i podejrzewam, ze Ty także. Zauwaz, ze sa czasami anorektyczki wlasnie z szeroka miednica i faktycznie maja biodra, a my przy niedowadze tych bioder nie mialysmy. Wiec faktycznie szerokość miednicy ma takze znaczenie, ale tak jak mowie wszystko zależy jaki efekt chce się uzyskac. Jam mam teraz 91 w biodrach, mysle, ze nie ma potrzeby by biodra miały szerokość znacznie wieksza niż teraz, wiec jak po przeszczepie będę mieć 93 w biodrach ale w tali 60 cm to będę mieć w końcu to czego pragne:) ile ty masz teraz w biodrach? w najszerszym miejscu?
Pietrasinska ma piękne zielone oczy, a co do szkieł to tez zakupiłam piwne i czasem sobie zakładam, bo fajnie to wygląda do blond wlosow, ale na stale wole swoje zielone. Na zdjęciach fajnie wygladaja i dość rzadko spotykane.