TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Wiesiunia64
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Post autor: Wiesiunia64 » 01 kwie 2014, 22:28

niebieska pisze: schudlam, owszem, na ryju!
Ależ się ubawiłam (rofl

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 07 kwie 2014, 15:37

dziewczyny, mam zapisanych 10 zabiegów w kriokomorze. Jak to przeżyć ja jestem ciepłolubna ????????!!!!!!!!!!!!
zadowolona

Awatar użytkownika
blazoo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: blazoo » 07 kwie 2014, 18:10

Babina, zrezygnuj....po co się bedziesz męczyć? (yawn

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 07 kwie 2014, 22:18

Babina nie rezygnuj, to super zabieg, miałam w sanatorium, przeżyjesz szybciej niż myślisz
poza tym że dobrze działa na ból kręgosłupa lędźwiowego i jest naprawdę skuteczny to bardzo poprawia wygląd skóry, jest to zabieg antycellulitowy, jedna babeczka co ze mną była miała 57 lat a figurę nastolatki, ale ona kupowała wizyty w kriokomorze co 2 miesiące i mówiła że to najlepiej wydane pieniądze, ja miałam ostatnio krio punktowe,
krio w komorze trwa od 30 sekund do maksymalnie 3 minut, codziennie dokładają parę sekund, aż się dojdzie do 2-3 minut, rozbierasz się do majtek i biustonosza najlepiej z bawełny, z drutami odpada, wtedy sam podkoszulek ale króciutki żeby brzuch był goły, na odchudzanie też to dobrze robi, zwiększa się krążenie, na stopy dostajesz drewniane chodaki, nakolaniki i rękawiczki, można mieć swoje, kto wrażliwy ma nauszniki, wchodzisz do tej kriokomory, i tupiesz, kręcisz się machasz rączkami, tupiesz i tupiesz po 10 sek to już ci obojętne jak zimno...potem nie wolno rozcierać skóry tylko się włazi na steper albo rower...efekty widoczne gołym okiem jeśli chodzi o pojędrnienie i spalanie tłuszczu.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 07 kwie 2014, 22:26

tak słyszałam , że na skórę działa cudownie. Dla skóry mogę cierpieć , dla kręgosłupa bym odpuściła (giggle (giggle
Skarpety grube już mam , majtki bawelniane też (giggle , gorzej ze stanikiem (wszystkie mam z drutami ,trudno będę bez).O krótkiej bluzce nie mówili (tez nie posiadam). Czapka gruba i rękawice są... Muszę nabyć leginsy za kolano, bo w samych majtkach (jeszcze bawełnianych sie nie pokażę!!! Wchodzi się pojedynczo czy w kilka osób? Chyba różnie?
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 07 kwie 2014, 22:37

Lepsze krotkie spodenki,takie bardzo krotkie,co do ilosci osob roznie,w sanatoriun kobiety byly razem,a faceci razem,byl parawan,jedna wchodzila,druga sie przygotowywala,komora byla jak puszka,pojedyncza,z winda,stawalas na platformie,pare centymetrow w gors,glowa nad puszke,a jeszczs trzeba bylo miec Masdczke na twarz

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 08 kwie 2014, 15:19

babina7 pisze:dziewczyny, mam zapisanych 10 zabiegów w kriokomorze. Jak to przeżyć ja jestem ciepłolubna ????????!!!!!!!!!!!!
Weź z sobą farelkę (giggle (sun A tak na powaznie to ja bym chyba tez tam umarła (doh
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 11 kwie 2014, 19:42

co tak cicho? wszystkie juz schudły? niebieska jak jadłospis dzienny? miałas pisac i zdawac relacje...

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 11 kwie 2014, 21:07

a bo slabowalam.
od wczoraj niemrawo powrocilam na silke.
dieta caly czas ok, wychodzi mi okolo 1000 kcal, 2 dni dyspensy w tygodniu.
schudlam nic.
teraz napisze cos okropnego.
ktora nie potrafi powstrzymac sie od obzarstwa, niech nie czyta, bo dolujace.

po biezni lazilam na ustawieniach fabrycznych.
pofarygowalam sie i dalam swoje, wiekszy wiek i mniejsza waga.
okazalo sie, ze ilosc spalanych kcal jest mniejsza!!
oczywiscie, z wiekiem trudniej sie spala, bla bla bla, wiem o tym,
ale dopiero jak zobaczylam na wyswietlaczu to mnie ta wiedza siekla.
widze tez, ze tkanka miesniowa nie buduje sie juz tak latwo, cwicze i cwicze posladki i efekt dosc watly.
10 lat temu juz mialabym orzeszki.
tak, ze mile, jesli jeszcze Wam zalezy, jesli sie chce, to bierzcie sie do roboty, bo to ostatni dzwonek.
bedzie tylko trudniej.
nie lubie takich kasandrycznych tekstow i pisze to ze lzami w oczach, ale co innego wiedziec, a co innego zobaczyc na wlasne oczy. (pleure

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 kwie 2014, 10:06

Wszystko to prawda co piszesz Niebieska (trans Zeby wyglądać jak czlowiek ,trzeba wlozyć obecnie juz kupe wysilku,a motywacji brak,słodkości sie chce,ruszac nie za bardzo...masakra.
Ja dwa tygodnie nie jadlam nic slodkiego i przedwczoraj zjadlam loda,wieczorem juz mnie ciągnęło do slodkiego,wiec zjadlam wielką łyżkę miodu,bo nie mialam nic innego a wczoraj paczkę mmesów i pól czekolady!
Jadlam i wsciekla bylam,ze to jem (angry Waga 60 kg 100 cm w dupsku (mooning w pasie tez juz sporo.
Zastanawiam sie nad kupnem tego ,ale czytam sklad i nie wiem jaki skladnik mial by mnie odchudzić (thinking

http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.ph ... 0tabl.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Chrom na mnie nie dziala,jadlam go i slodycze tez (lipssealed
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”