czy macie jakieś swoje dziwactwa i przyzwyczajenia?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

marica
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marica » 10 sty 2006, 14:43

- myje zęby trzema rodzajami past na raz później płyn
- zawsze zostawiam puste rolki od papieru toaletowego
- Nie wykapie się w łazience jeśli cos nie jest na swoim miejscu
- nie zasnę sama w domu , zawsze wydaje mi się ze ktoś wejdzie albo ze jak zasnę a później jak otworze oczy to ktoś będzie nademną stał.. brrrr wiec katuje TV az padnę ze zmęczenia..
- nie lubię golfów bo zawsze zostaje na nich jakiś podkład
- nie założę na siebie nic co wcześniej nie było wypłukane w żółtym lenorze a jeśli uznam ze za słabo pachnie to do pralki i jeszcze raz
- czytam wszystko co stoi na wannie
- gadam sama do siebie np.” ale jesteś głupia i co ty robisz” itd.
- pale … po każdym papierosie wylewam na siebie litry mgiełki do ciała nie znoszę smrodu fajek
- w ogóle nie znoszę brzydkich zapachów jeśli cos nie ładnie pachnie nie tknę tego
- Dostaje szału jak moja siostra wyjada z lodówki moje jedzonko kupie sobie cos mowie jej nie zjadaj mi bo mam na to ochotę po czym otwieram lodówkę a tam nie maaaa, pytam gdzie jest a ona udaje głupa… nie nawiedze jak mi tak bezczelnie kłamię dostaje furii ( mieszkamy tylko we dwie)
- przed snem musze mieć idealny porządek w pokoju
- nie zasnę jeżeli nie leżę na brzuchu z prawa noga zadarta prawie pod szyje
- jak jestem w knajpie klubie zawsze blisko siedzę przy moim facecie (jeśli go posiadam) i musze go trzymać za rękę kolanko itd. Kontakt fizyczny non stop
dr. Broma juz po op. noska

Czasem bywam impulsywna..wredna, kn±brna i dzia³am jak ogniwo bomby atomowej.

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 10 sty 2006, 22:33

she pisze:Eddieve, Ty to mi zakrawasz na typową perfekcjonistkę;)
Pozdrawiam:)
She, to taki mocno niekonstruktywny perfekcjonizm. Wszystko robię skrajnie, no i mam: raz niedobór, raz nadwyżka. A to przedobrzę, a to nie dopatrzę, i w efekcie wychodzę na zero. :-) Pozdrawiam Cię, She. Wszystkie babeczki tutaj pozdrawiam, bo to zagłębie oryginalości w dawce wybuchowej. [smilie=yellowcolorz4_pdt_12.gif]
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 11 sty 2006, 08:58

marica pisze:-- nie zasnę jeżeli nie leżę na brzuchu z prawa noga zadarta prawie pod szyje
:lol: :lol: :lol: zapomnialam o tym... i rece jak pajacyk ukladam nad glowa :oops: :oops:

moj narzeczony byl ostatnio zdziwiony tym "fikusnym" :P ulozeniem... :shock: :shock:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 11 sty 2006, 09:13

ja śpię najczęściej na wznak i ręce zadzieram nad głowe jak niemowlak :)
mam tez coś takiego, ze jak mi się przypomni, ze np w jakiejs szafie, czy np lodówce jest bałagan, to ciągle intensywnie o tym myslę, a gdy mam czas to idę i sprzatam...zawsze tego samego dnia
często gdy już trochę zasnę, kładę mężowi rękę na głowie i robię coś w jego włosach...to mnie uspokaja

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 11 sty 2006, 10:35

Trzy razy w tygodniu musze miec zmieniona posciel,bo inaczej ide spac do drugiej sypialni,w ktorej zreszta posciel zmieniana jest raz w tygodniu,choc kompletnie nikt,(oprocz czasem moich znajomych jak "sie zasiedza")nie spi w tym pokoju.Kopmletow z posciela na dzien dzisiejszy mam cos chyba ponad setke :oops: i pewnie z dwadziescia narzutek,poduszeczek itp"na luzko",wszystkie przescieradla "na gumki",bo nienawidze jak mi sie tak "roluje" :roll: Mam manie na kupowanie pizam.Na punkcie higieny osobistej tez mam fiola ufff...dobrze,ze jest ten temat,bo juz myslalam,ze ze mna cos nie tak :lol: :lol:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 13 sty 2006, 11:55

Nie pamietam czy ktos juz o tym pisal... :roll: ale dzis mi sie przypomnialo

robicie sobie takie male wrozby? To bylo w filmie "bardzo dlugie zareczyny"

Jak np pierwszy przejedzie czerowny samochod to cos sie stanie a jak niebieski to nie stanie....

albo

Jak pies zaszczeka to cos a jak nie to cos innego...

Wiecie o czy mowie??
Bardzo czesto tak sobie wroze :oops: :oops: :oops:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 13 sty 2006, 12:34

1. nie cierpie jak ktos sie czesze moim grzebien - furii dostaje( w ogole jak mozna wpasc na taki pomysl)
2. papier toaletowy musi wisiec na zewnatrz od sciany, tez zawsze poprawiam i draznia mnie puste rolki jak ktos zostawia
3, wszystko musi stac na swoim miejscu, jak ktos przestawi kosmetyk to szalu dostaje,
4. nie cierpie jak mam gorace stopy- juz wole jak sa zimne
5. paste do zebow trzeba wyciskac od dolu tubki ( nie trzeba dmuchac hehe)
6. tez czytam w-kie etykietki, pomimo, ze wczesniej to robilam
7. z kartonikami podobnie, dochodza jeszcze wszelkie torebki po prezentach
8. reklamowki jako worki na smieci
9. toalety - makabra, szczegolnie przy stacjach - jak musze skorzystac to ,jak umyje rece to zostawiam odkrecona wode, bo pobrudza sie ponownie, otwieram drzwi biodem lub noga.
11. nie lubie sprzatac balaganu po innych, ale to chyba nie dziwne

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 13 sty 2006, 14:41

Monisia to ja jak dostaje czkawki ,zamiast napic sie wody,rozmyslam kto mnie moze znowu obgadywac,albo jaka nowa plotka na moj temat wyszla :roll: :lol: :lol: Mam tez "szczescie"do czarnych kotow,szczegolnie jak jade samochodem to mi sie juz pare razy zdazylo,ze czrny kotek "przebiegl"mi przed maska samochodu,dobrze,ze nie przelecial :) ,bo zawsze sie boje zeby jakiegos zwierzatka na drodze nie rozjechac :shock: .W kazdym razie zawsze mnie paralizuje i nie moge sie skupic na prowadzeniu.Z innych dziwacznych nawykow mam np taki,ze codziennie rano otwieram nowe mleko bo mi sie wydaje,ze przez noc sie zepsulo :oops: no i musze miec do wyboru przynajmniej trzy rodzaje musli,bo inaczej strasznie sie zloszcze i w ostatecznosci zjadam jogurt,ale tez musze miec wybor :evil: z owockow ananas,poniewaz codziennie rano zjadam na czczo dwa plasterki.W restauracji obsesyjnie ogladam z kazdej strony sztucce,talerze,a przed zjedzenem "szukam wlosow"ogladam czy nie ma jakis...macie cos takiego? Raz uzyty recznik wrzucam do prania,z publicznych szaletow chocby mi mialo pecherz rozedrzec nie skorzystam... :roll: . Nienawidze uczucia szorstkiej skory,szczegolnie na stopach i dloniach dlatego smaruje nawet kilkA razy dziennie,paznokcie tez zawsze musze miec pomalowane,wiec zdaza mi sie nawet trzy razy w tyg.codzic do kosmetyczki.... :shock:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 13 sty 2006, 23:47

agnieszka21 pisze:Monisia to ja jak dostaje czkawki ,zamiast napic sie wody,rozmyslam kto mnie moze znowu obgadywac,albo jaka nowa plotka na moj temat wyszla :roll: :lol: :lol: :
hahahaaha o tym to ja juz w ogole nie mysle, wrocilam wlasnie do domku taka zla :evil:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 14 sty 2006, 11:01

Eddieve pisze:
she pisze:Eddieve, Ty to mi zakrawasz na typową perfekcjonistkę;)
Pozdrawiam:)
She, to taki mocno niekonstruktywny perfekcjonizm. Wszystko robię skrajnie, no i mam: raz niedobór, raz nadwyżka.

Eddieve u mnie to samo, jak juz zabiore sie do sprzatania, to wszysko niemal na blysk, az padam ze zmeczenia, a jak juz zobacze ze sie zrobilo brudno troche to mogę rzucić wieczorem ubrania na krzesło, rano ubrać sie w inne a tamte leżą i czekają... na mój dzien wielkich porzadkow
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”