A tak, to sobie żyję taka jaka jestem i nie robię rabanu, że mi się nie chce ....
Tyle Ci powiem.
O wiem! Kupie sobie hydrolat z róży damascenskiej i będzie orgazm
Moderator: Zespół I
przypomnij nazwę...śmierdziała po nim skóra czy nie?babina7 pisze:widać, ze dłonie są jaśniejsze. Powinnam po aplikacji zmywać tylko wnętrze dłoni......
Samoopalacz bardzo fajny.Na pewno na wiosnę będę uzywać zamiast tracić czas na opalanie.
no właśnie, i z tego powodu nie rozważam skoku w bok /przynajmniej na razie - bo nie wiem jak poradzę sobie dalej z tym faktem/stradapl pisze: bo świnia nie jestem i wiedziałam co to lojalność i szacunek
Babina, na tej zasadzie to mozna sobie wytłumaczyć kazda inna nielojalnosc wzg partnera. Osobiście nie chciałabym zyć kimś kto tak wybiórczo podchodziłby do uczciwosci wzg mnie. Warto pomyslec tez o tej drugiej osobie jak się będzie czuć gdy jednak się wyda, a najczesciej wydaje się przypadkiem..babina7 pisze:szacunek i lojalność niewiele ma wspólnego z sexem. Albo mówisz mężowi , że potrzebujesz odskoku , albo nic nie mówisz , nigdy!! Sex to nie zdrada chyba że z jego kolegą. Ważne co masz w głowie.