Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: marena103 » 12 maja 2012, 13:33

jola jak miło że wreszcie masz internet no to wkoncu będziesz na bieżąco
buziaki ...

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 12 maja 2012, 14:14

Marenka nareszcie ,bez neta nie funkcjonuję normalnie ,
chociaż jak sama wiesz, czasu nie było by na neta
Oj do czytania sporo ,oby czas był,ale na pewno sie znajdzie

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 14 maja 2012, 12:09

a co tu taka cisza już dawno tak nie było
gdzieś zginęły nasze koleżanki i kwiatuszek i muflon nawet w liftach ich nie widać
wiosna taka gdzieś wyjechałyście czy co...
od weekendu ma już być ładna pogoda wreszcie chociaż teraz to ciesze się ze nie za gorąco łatwiej znosić pooperacyjne trudy
no teraz trzeba się zawziąć na siebie i wylaszczyć do wakacji żeby reszta do ryjkaj pasowała (rofl

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 maja 2012, 13:16

na południu cały czas upały ,a od 2 maja zapowiadali załamanie......w sobote przyszły do mnie koleżanki i umierały przez upał {od bramki wołały "wooody"} .Było 29 stopni, poplotkowałysmy trochę i jak wychodziły , zrobiło sie 11 stopni!!!!Szok jakie skoki temperatury.
Marena, jak w pracy? mówili, ze wypoczęta jesteś?
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 14 maja 2012, 13:46

babinko ja pracuje sama u siebie wiec za duzo osob mnie nie ogląda no chyba że przyjdzie klient ale ci co dzis byli żadko bywają i nic nie mowili tylko sie ucieszyli ze wkoncu jestem (rofl
najgorzej to mi gadac przez telefon bo wtedy najbardiej bola mnie uszy a wogole to mam górą odstające jak elf (nod

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 maja 2012, 14:03

A ja miałam przyprasowane do głowy od tego bandaża (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 20 maja 2012, 19:09

Ula przeglądam forum to czas mi leci,widziałam Twoją fotkę,fajnie wyglądasz,chociaż nie wiem czemu inaczej sobie Ciebie wyobrażałam.

Marenka moja koleżanka po lifcie, przyklejała na noc uszy plastrem i się ułożyły.

Wiecie jak śmiesznie teraz wyglądam. Prawie wcale nie wychodzę na słońce,tyle co naprawdę muszę a mam opaloną lewą stronę.Bark rękę i dekolt mimo,że okno jak jadę autem, mam tylko lekko otwarte.
Cholera zaczynam uzależniać się od tego forum, kiedyś wstawiłam tylko recenzje po operacji i tyle. Teraz myślałam że wpadnę zapytam o lekarza i ewentualnie wystawię "komentarz" wykonanego zabiegu a ja wstaje rano i myślę o necie. (giggle
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 20 maja 2012, 20:51

maxi a jak myslisz skad nam sie tyle postow wzielo
czlowiek tu wpada poczyta przejrzy kto byl czy wszystkie znane odpierdziuli liste (nod jak ma czas coś się skrobnie a jak nie to chociaż rzuci się okiem co tam i wciąga wciąga
no ale przynajmiej nam mnie i tobie nikt nie zarzuci że żałowałyśmy relacji i zdjęć ,,,,,,obiecane dotrzymabne
a co do uszu to ja zakładam sobie na noc taką opaskę z siatki co miałam od lekarza bo wtedy mi się uszy nie urażają

no wreszcie się fajna pogoda robi bo zimna nie cierpie i już mam go serdecznie dość
teraz tylko byłoby fajnie się troche wylaszczyc w sensie utrzymania wagi a najlepiej schidnięcia i podjęcia walki o ładniejsza skóre na nogach jakos tak przy okazji operacji wreszcie i spadla waga i fajnie byloby ją upilnować
ale powiem wam ze moje samopoczucie wzrosło o 500 procent i wreszcie mi się chce chcieć (nod

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 21 maja 2012, 12:10

maxi, a jak temperatura wody? Jejku jak marzę o popływaniu, ale w ciepłej!
Mi tez się chce chcieć, bo dużo schudłam. Stosowałam 1/10 Ducana (giggle (giggle (giggle (giggle i efekt czuję już od jakiegoś czasu. Łatwiej się zginam jak na przodzie nic nie przeszkadza....i ciuchy luźne!
Gdy poczuję głód, to wcinam te serki...Chyba jestem już ekspertem od serków i rozróżniam smaki jajek (giggle .
Jednak jutro idę zrobić te brwi. Biorę ze sobą cień jakim teraz maluję i poproszę o taki barwnik . Lusterko w łapę i bedę kontrolować żeby nie zrobiła groteskowych. Muszę przyznać, że taki makijaż to genialna sprawa. Namawiam wszystkie na kreski.Róbcie, bo jednak wzrok siada i samemu coraz trudniej zrobić równiutką, a bez kreseczki oko po 40 jest {jak to powiedziała jakaś stylistka} jak wyschnięta rodzynka.....
zadowolona

Awatar użytkownika
kama39
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kama39 » 21 maja 2012, 12:59

Babina trzymaja ci sie te kreski? Bez zadnej poprawki? Ja pojutrze ide po raz trzeci na ta torture a i tak jakos nie wierze, ze te kreski rzeczywiscie zostana. Jak nie jestem pomalowana to troche widac ze cos tam czarniej jest u nasady rzes ale jak sie pomaluje to juz kompletnie nic a nic. Efektu eyelinera nie ma ani troche. Babina moglabys wstawic zdjecie oka?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”