TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: iff » 23 mar 2012, 14:06

A ja wczoraj zafundowałam sobie hydrokolonoterapie.
Głownie ma mi to pomoc na problemy gastryczne - trawienie i efekty uboczne trawienia.
M.in. gazy, ktore sie na mnie od roku uwziely i ktore mnie pompowaly od samego rana tak, ze wieczorem czulam sie jak wielki balon. Activia na mnie nie podzialala, wiec teraz czekam na efekty wczorajszego zabiegu.
Poki co - od wczoraj mniej o 1 kg !
Jest juz temat o hydrokolono oddzielny, ale wtracam tutaj dwa grosze - do odchudzania - bo tez to jakos sie łaczy.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 23 mar 2012, 14:21

O Boze ! i co? wrazenia straszne po tym zabiegu?
do przyjemnych chyba nie nalezy?
to jakas megalewatywa??

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 23 mar 2012, 14:49

http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,1119 ... _kit_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Odważna jesteś, ja nawet zwykłej lewatywy się boję (triste . Żeby tak dobrowolnie sobie to robic (thinking ???
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 23 mar 2012, 15:00

boze iff dobrowolne tortury i to jeszcze za ciezkie pieniadze to ja juz wole jak juz musze kupic jednorazowy zestaw do lewatywki i poszly konie po betonie oczywiscie jak nikogo w domu nie ma
swoja droga nie wyobrazam sobie tego zabiegu przy kims kto ma czuc...fe to ze mnie wychodzi wstyd i skrępowanie zeby ktos mi cos w ...wsadzal i ja mam za to zaplacic
oj oj podziwiam cie iff chyba ci dobrze juz ten brzuchol dal w kosc skoro sie na to zdecydowalas
ale jak mowią kogo nie boli temu powoli

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 23 mar 2012, 20:18

Nie było to takie straszne! Zreszta! Co to dla nas-cyborgów! Nosy przerabiamy, twarze naciagamy, tluszcz sobie odsysamy...wiec taka kolono to spacerek!
Zdecydowalam sie z przyczyn raczej medycznych, bo dosyc mialam rozpinania dolnej garderoby juz od mniej-wiecej 12 w poludnie! Sam zabieg jak najbardziej znośmy - nie byl to duzy dyskomfort - słowa bol nawet nie uzywam.
Po pierwsze personel dyskretny, mily, rzeczowy i doswiadczony. Sprzet (rurka) i ubior (taki specjalny fartuch) jednorazowy. Maszyna podlaczona do kanalizacji - zadnych zapachow. A widoki? No coz... ciekawe -tak to ujme.
Wszystko tak jak w linku powyzej ( tez wiedze "przed"- z tego artykulu zaczeczepnelam m.in.).
Zabieg trwal okolo 60 min. i zdarzaly sie momenty gdy porzadnie skrecalo mi kichy i wtedy latwo nie bylo - ale po to byl ten zabieg zeby te kichy sie ruszyly. I ruszyly! Pani powiedziala, ze bylo dobrze! Osobiscie widzialam plynace w sina dal kamienie! Od razu po zabiegu poszlam do galerii na zakupy - czulam sie bardzo dobrze! A dzisiaj o 20.15 - jestem plaska jak deszczka!!!! I lekutka jak motylek ;-)
Pani przeprowadzila wywiad przed i zapodala mi haslo: CANDIDA.
Musze sie pod tym katem jakos przebadac...bo to moze byc powod moich (mam nadzije bylych) dolegliwosci
http://www.sfd.pl/CANDIDA-t285598.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 23 mar 2012, 21:33

marena43 pisze:kurcze przez to szybkie pisanie to przeskakuja mi jakos same te literki a moze dlatego ze nie patrze na klawiature i nieraz cos sie przestawi paluszkowi....?
Marena, no to popatrz czasem na swe paluszki albo poćwicz pisanie bezwzrokowe, bo czytanie Ciebie jest bardzo męczące. Pisz wolniej, to my przeczytamy szybciej.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 23 mar 2012, 22:34

albo włącz korektora. Każdy błąd wyskoczy na czerwono. (blush
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 24 mar 2012, 14:29

he he (rofl muszę pisać wolniej i tyle bo ja właśnie piszę tą bez zwrokową metodą i jak od razu się ręka ułoży nie na tych klawiszach co trzeba to wtedy się pisze bzdety
poza tym nie używam najczęściej polskich fontów typu ółść bo piszę też z kumpelką w stanach i tak się nauczyłam bo jak dam polskie fonty to jej wychodzą robaczki
ale obiecuje pisać wolnej żebyście mogły czytać szybciej

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 29 mar 2012, 13:01

noi jak tam dziewczyny
wiosna się zaczyna a wy nic nie dietujecie czy juz osiągnęłyście wagę jaką chciałyście
ja obecnie bardziej 3 faza bo nadal nie jem ziemniakow pieczywa ale ciagnie mnie do owoców i warzyw bo tych serków i jogurtów to mam juz dość ale żre nadal narzekam i kupuje tylko sobie je urozmaicam
jogurt z pomidorkami koktajowymi, albo truskawakami, albo serek z rzodkiewką czy ogóreczkiem świeżym
waga nadal tak plus minus pół kg bo raz jest 56,6 a raz 57,2
nie poddaje się jak nawet nic już nie schudnę to przynajmiej się zrowo odżywiam i wyjdzie mi to na zdrowie, bo białka dużo, warzyw dużo i rybki częściej niż normalnie..
a czytałyście wczoraj na wp o dukanie że chcągo wykluczyć z listy lekarzy...za dużo kasy zarobił na książkach
teraz ze zdrowych rzeczy musz kupic olej z pestek dyni i torchę postosować
nowe sito na kołek po burakach które chwilowo mi się przejadły...ale zrobie ćwikłe to i na święta będzie

Awatar użytkownika
zuziunia
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: zuziunia » 01 kwie 2012, 21:28

Iff. Jesli chodzi o grzyby CANDIDA to produkty VIANESSE sa rekomendowane jako te przeciwdzialajace tym wlasnie grzybom. Jesli chcesz wiedziec wiecej skontaktuje cie z osoba, ktora porozmawia z toba i udzieli wyczerpujacych info. Baba wie tyle ze az przeraza ta wiedza za co odpowiedzialne sa czyste jelita. Nawet to ze mamy cellulit to tez z zanieczyszczenia jelit.Napisz prywaciaka z tel jesli bedziesz zainteresowana
29.08.09 op dr.Bratoś okragle pod miesien PIP 310 niestety wadliwe

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”