Ja mam botox. jestem w wieku stosownym. I zapewniam, że po botoxie skóra nie wygląda gorzej. To tylko paralizator mięsni. Skóra sie nie marszczy. Nic sie nie dzieje. Skóra nie wygląda gorzej. To sa bajki ludzi, którzy sie boją botoxu. Co do wypelniaczy. Moze to i prawda, ale u osób przed liftem. Tylko wtedy czy jest wypelniacz czy go nie ma to i tak wszystko zjeżdża w dół.nesia pisze:Osobiście znam opinie osób w róznym wieku, które miały podany wypełniacz czy botox i gro z nich (bez względu czy ma lat 25, 42, czy jest po 50) twierdzi że gdy przestaje działać preparat skóra w miejscu podania i jej okolica wyglądają gorzej niż przed podaniem preparatu. Sadzę ze cos w tym jest,,,, Oczywiście takie opinie wydają osoby, które nie są uzależnione od wypełniaczy. Z pewnością co innego usłyszymy od osoby, która w chwili gdy "puszcza" preparat poddaje sie kolejnemu wstrzyknięciu...
Kwiatuszku, rozumiem bół. Miałam w latach młodości bernarda. Trzeba go bylo uśpić w wieku lat 12. Od tego czasu nie miałam żadnego psa :-(