Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: Antonelka » 07 wrz 2011, 17:16

Kwiatuszku, bardzo prosze, cala przyjemnosc po mojej stronie (rire
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 07 wrz 2011, 20:17

Nesiu Tobie oczywiscie tez dziekuję i przepraszam,ze w tamtym poście o Tobie zapomiałam (kiss (kiss (kiss

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 07 wrz 2011, 20:31

Kwiatuszek* pisze:Nesiu Tobie oczywiscie tez dziekuję i przepraszam,ze w tamtym poście o Tobie zapomiałam (kiss (kiss (kiss
Spox nie ma problemu (clin
Ja sie tylko tak zastanawiam i od razu pytam Antonelke - dawno nie korzystałam z PKP, wiem że jakiś czas temu dworzec główny był całkiem zamknięty, zejścia z peronów były zaznaczone jakimiś barakami itp. Pomomo to drogi zostały zachowane, nadal są dwa wyjścia przód i tył? Pytam mając na względzie Kwiatuszka, co by dziewczyna nie krązyła...
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 07 wrz 2011, 20:33

Chcialam sobie poprawic powieki ktore coraz bardziej opadaja szczegolnie boki a i w wewnetrznym kaciku skora tez sie dziwnie marszczy no i zadzwonilam by sie umowic z profesorem ktory mnie operowal . Kiedy rok temu pokazalam mu te smutasy powiedzial ze mam przeczekac rok i zrobi mi calkowita poprawka . No wiec minal rok i jestem gotowa do ciecia , a tu klops ! powiedziano mi ze juz nie pracuje bo przeszedl na emeryture ! No i co ja teraz zrobie , przeciez jego asystenci nie beda mnie operowac za darmo tak jak by to zrobil profesor ? Mam zadzwonic za dwa tygodnie bo sa w trakcie organizacji i zmian i zapisza mnie wtedy na konsultacje . grrrr a tak chcialam zrobic porzadek z moimi powiekami. Nie mam pieniedzy na druga operacje . (shake

Ullrike, no i jak zrobisz sobie paznokcie kolorowe ? Moje ostatnie tez byly soczyste , zrobilam pomaranczowe matowe a oba wskazujace byly rozowe . Fajnie wygladaly , inaczej i niebanalnie .A ten niebieski u nog mi miejscowo odprysl na dwoch najwiekszych paznokciach . Ten Dior nie trzyma sie tak dobrze jak lakiery Chanel , juz wiecej nie poprosze o lakiery tej marki .
Jutro zaczynam drugi rok szkoly makijazu artystycznego i teatralnego (party (yes) Ale sie ciesze !
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 07 wrz 2011, 22:17

podobno jest teraz zrobiony tymczasowy dworzec pkp i jest rowniez wyjscie tylem (nod
w kazdym razie dworzec musi byc, peron tez, wyjscie z peronu i wyjscie z dworca rowniez (giggle
pks jest "na tylach" pkp, wiec duzej filozofii z odnalezieniem drogi do autobusu byc nie powinno (clin

Kwiatuszku, kiedy Ty masz byc w tym moim miescie ?
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 07 wrz 2011, 22:51

15 września jadę do sanatorium Szarotka w Polanicy na 21 dni (mdr (mdr (mdr (mdr . W Wrocławiu bede o 12.53. Autobus natomiast jest o 13,50 wiec mam prawie godzine na odszukanie dworca autobusowego i peronu. Autobus jest przelotowy i oby mnie tylko zabrał bo inaczej to chyba zanocuje u ktorej z was (giggle (giggle (giggle (giggle

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 07 wrz 2011, 23:03

Kwiatuszku, ja zawsze jak gdzieś jadę , to wpisuję w google " mapy google" . Wpisujesz miasto, ulicę i najlepiej wybrać mapę satelitarną. Widzisz jak z samolotu całą okolicę , nawet drzewka. Prawym przyciskiem myszki , wyskoczy opcja "co tu jest" i odpowiedź. Jak pooglądasz, to po przyjeździe poczujesz się jak w swoim mieście... (yes)
zadowolona

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 08 wrz 2011, 09:10

Kwiatuszek* pisze:W Wrocławiu bede o 12.53. Autobus natomiast jest o 13,50 wiec mam prawie godzine na odszukanie dworca autobusowego i peronu.
Spokojnie, godzina na przesiadke to jest sporo czasu, a jak zaznaczyłyśmy wczesniej oba dworce sa odległe od siebie przejsciem przez ulice, 5min i jestes na miejscu. Powodzenia (happy
23.02.07 - ;)

Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 09 wrz 2011, 13:38

dziewczyny wczoraj na tvn style lecialo sos uroda i tam pani powiedziala ze po 50 nie wolno juz podawac wypelniaczy i botoxu bo opada razem z rozciagieta i zwiatczala skora
polecala laser frakcyjny ktory to zabieg byl pokazana na jednej babeczce
dla mnie efekt koncowy zaden nic to jej nie pomodglo no moze wygladzilo skore i tyle
to wypelniacze sa dla mlodszych?
ciekawe co mowia mlodszym

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 09 wrz 2011, 14:56

Osobiście znam opinie osób w róznym wieku, które miały podany wypełniacz czy botox i gro z nich (bez względu czy ma lat 25, 42, czy jest po 50) twierdzi że gdy przestaje działać preparat skóra w miejscu podania i jej okolica wyglądają gorzej niż przed podaniem preparatu. Sadzę ze cos w tym jest,,,, Oczywiście takie opinie wydają osoby, które nie są uzależnione od wypełniaczy. Z pewnością co innego usłyszymy od osoby, która w chwili gdy "puszcza" preparat poddaje sie kolejnemu wstrzyknięciu...
23.02.07 - ;)

Giacomo Casanova

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”