Fantazje erotyczne kobiet

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
malutka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Re: Fantazje erotyczne kobiet

Post autor: malutka » 10 gru 2009, 07:45

odważny to moze nie....ale zrobiłby wszystko żebym tylko mu potańczyła :roll:

a co fantazji, to marzy mi się sex podczas jazdy samochodem... :roll: tylko za cholere nie wiem jak sie zmieścić razem na fotelu kierowcy, żeby jeszce widział droge :badgrin:
jak usiąde przodem do niego,to chyba bede musiała sie odchylić w bok, zeby odsłonic pole widzenia :roll: jak ktos jest nizszy to łatwiejsza sprawa :roll:
robiłyście takie numery?

i jeszce marzy mi sie trójkacik, tylko nie jest tak łatwo znalezc chetna dziewczyne.... :-|
2006 525cc McGhan dr Kuna
2014 CKN i korekta uszu - dr Kuna
2016--> pęknięcie implantu, wymiana na Sebbin 645cc- dr Kuna :)))

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 10 gru 2009, 09:40

malutka pisze: a co fantazji, to marzy mi się sex podczas jazdy samochodem... :roll: tylko za cholere nie wiem jak sie zmieścić razem na fotelu kierowcy, żeby jeszce widział droge :badgrin:
jak usiąde przodem do niego,to chyba bede musiała sie odchylić w bok, zeby odsłonic pole widzenia :roll: jak ktos jest nizszy to łatwiejsza sprawa :roll:
robiłyście takie numery?
Ale chyba nie chciałabyś tego robić podczas jazdy... Jeśli tak, to wypadek gwarantowany :badgrin:
Więc jakby co to raczej stanąć gdzieś samochodem i jazda, wtedy nie będzie potrzebował mieć widoku na szybę.

A mój Luby jest tak pedantyczny jeśli chodzi o samochód, że w moim wypadku raczej taka fantazja jest nie możliwa :p Nie daj bóg, bym coś pobrudziła czy coś, to później bym musiała pucować :badgrin:
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 10 gru 2009, 10:36

malutka pisze:odważny to moze nie....ale zrobiłby wszystko żebym tylko mu potańczyła :roll:

a co fantazji, to marzy mi się sex podczas jazdy samochodem... :roll: tylko za cholere nie wiem jak sie zmieścić razem na fotelu kierowcy, żeby jeszce widział droge :badgrin:
robiłyście takie numery?

i jeszce marzy mi sie trójkacik, tylko nie jest tak łatwo znalezc chetna dziewczyne.... :-|
To napisz kiedy i gdzie będziecie jechać, żeby było wiadomo, że trzeba się w domu chować :badgrin:
Btw, u mnie by może wyszło, jeśli chodzi o kwestię pola widzenia, bo facet ma 35 cm więcej ode mnie.
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 10 gru 2009, 11:36

a czytałyście w temacie "traumatyczne przeżycia seksualne", co się stało, jak kobietka robiła "dobrze" facetowi?? Może warto poczytać, jako przestrogę :p
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 10 gru 2009, 12:25

a propos fantazji kobiety z kobietą -to według seksuologów , to normalne dla kobiet heteroseksualnych, ponieważ fantazje wiążą się z ciekawością , cześć seksuologów twierdzi również ,że niektóre kobiety fantazjują o delikatnym i czułym stosunku z inną kobietą , ponieważ nie dostają tego od mężczyzn - , wytułmaczę jeszcze jedno osoba bi-seksualna, to nie tylko ta skłonna do nawiązania relacji seksualnej ale i psychicznej z tą samą płcią ,

no :P ja od zawsze chciałam spróbować z moim na stole bilardowym ,ale ponoć nie wygodnie , ;)
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 10 gru 2009, 12:30

a znajoma moja kiedyś opowiadała, że widziała (bo mieszka w bloku) jak na przeciwko, okno niżej, kobieta jakaś robiła ciasto, znaczy wałkowała, a facet ją "brał" od tyłu :p

Nazwałyśmy to pozycją na pieroga :badgrin: :p

Awatar użytkownika
aldi090
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: aldi090 » 10 gru 2009, 12:34

hahahahaahaahahahahahaha
kurcze a ja nigdy na żywo nie widziałam kochającej się pary i w sumie chciałabym zobaczyć :-D
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu...
http://emoty.blox.pl/resource/100.gifna pewno Bromahttp://emoty.blox.pl/resource/100.gif

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 10 gru 2009, 13:00

No wszystkie jej zazdrościłyśmy widoku na taką akcje :-D :-D :p

Awatar użytkownika
malutka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malutka » 10 gru 2009, 13:16

chciałabym właśnie podczas jazdy :p na parkingu mamy zaliczone, teraz chciałabym troche adrenaliny ;)
i nie mowie żeby odrazu wjezdzac na jakas ruchliwa ulice na srodek miasta ;)
2006 525cc McGhan dr Kuna
2014 CKN i korekta uszu - dr Kuna
2016--> pęknięcie implantu, wymiana na Sebbin 645cc- dr Kuna :)))

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 10 gru 2009, 13:39

malutka, a jak juz dojdzie do wypadku, to was beda mogli tak nago od razu reanimowac :x tylko zeby sie nie posikali ze smiechu.

A co do robienia loda podczas jazdy to moj facet milo wspomina. Bardzo sie przy tym rozmarza... Ale to bylo ostatni raz, bo potem wlasnie przeczytalam, co sie tej parce przydarzylo. I mu to opowiedzialam. Oboje juz stracilismy ochote.

Robiliscie to juz na wirujacej pralce?
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”