Fantazje erotyczne kobiet

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Fantazje erotyczne kobiet

Post autor: viki » 06 gru 2009, 12:22

dziewczyny.... na temat fantazji erotycznych, tego co kto lubi a co nie i sexu w wersji więcej niz 1+1 było juz na forum kilka.... zapraszam do lektury ;)
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 06 gru 2009, 16:00

k_asiaczek pisze:
Natalele pisze:Tu trochę się nie zgadzam. Fantazje to fantazje. Nikt nigdzie nie napisał, w jakim kierunku mają one podążać.
dokładnie tak :-) nie ma sensu rozdzielać bo zaraz się zrobi milion tematów: fantazje z mężczyzną, fantazje z kobietą, fantazje z 2 mężczyznami, z mężczyzną i kobietą itd...
Widze, ze mnie nie zrozumialyscie: mialam na mysli rozdzielenie hetero od bi. Wyobrazam sobie jakby to bylo u facetow na podobnym watku, gdzie nagle jeden taki by sie rozmazyl na temat seksu z innym facetem!
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 06 gru 2009, 17:43

majamaja ale jak tu rozdzielic kiedy fantacje to fantazje :roll: ja jestem hetero a moge sobie pomyslec ,pomarzyc o sexie z kobieta albo i 2 i co juz macie mnie wtedy wrzucic do worka z bi albo les?
no bez przesady wtedy ja bym sie nie czula tam komforowo...
fantazje to fantazje

Nikkoletka wiem wiem Zok utrudnia sprawe mi np o nie wiem ktora to mysli sa z NN a krore poprostu to moje mysli i fantazje i czy wogole bylabym je w stanie zreliazowac wlasnie przez pozniejsze NN ktore moglyby mnie meczyc zapoczatkowac jakas watpliwosc np dot. orietnacji;)
wiesz o co mi chodzi prawda;)

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 06 gru 2009, 18:30

jaaa pisze: ja jestem hetero

ja tez
a moge sobie pomyslec ,pomarzyc o sexie z kobieta albo i 2 i co juz macie mnie wtedy wrzucic do worka z bi albo les?
no własnie

Poza tym tak tylko nawiaze do Twojej wiadomosci majamajamaja ze np dla mnie sex 2kobiety, a sex2facetow to co innego, a logicznego wytlumaczenia znowu brak :-) Sex dwoch kobiet moze byc ciekawy, podniecajacy, a dwoch facetow mnie jakos odraza i obrzydza, samo wyobrazenie, ale jak napisalam to moje zdanie. Jednak jakbym to ja była na Twoim miejscu nie chcialabym, zeby dzielic temat na 2, po pierwsze na forum sie wypowiadamy na temat fanatazji, ktore czasami sa po prostu nie do zrealizowania, po drugie przeciez mozesz sie wypowiedziec Ty jako hetero(i zaznaczam, ze ja rowniez jestem hetero pomimo fantazji, doswiadczen czy chociazby samej dyskusji na temat powyzszy)
Mozna podzielic temat jezeli faktycznie sa osoby, ktore sie czuja obco. Jednak mysle, ze fantazja to fantazja. Jakas dziewczyna napisze kilka stron pozniej bardzo wulgarna i obrzydliwa fantazje i co?? znowu trzeba bedzie dzielic watek na delikatne, romantyczne fantazje i na te bardziej pikantne i ostre???
Zreszta dla mnie mozecie dzielic, bede pisac tu i tu ;)

ach ach ach jeszcze napisze, ze za\wsze chcialam sie kochac na plazy.. wieem , ze to juz przerobione, ale ja jeszcze nie mialam takiej przyjemnosci :p
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 06 gru 2009, 20:54

A później piasek z... byś całymi dniami wyciągała :badgrin:
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 06 gru 2009, 21:42

to bym wyciagała, trudno :-D czego by nie zrobic dla tej jednej chwili uniesienia ;)
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 07 gru 2009, 12:29

A później brak seksu przez 2 miesiące, żeby się zagoiło :badgrin:
Ja lubię przy lustrze. Ale marzy mi się pokój, gdzie prawie na każdej ścianie byłoby ogromne lustro. Nie cały lustrzany, jak np. w filmach, bo to byłoby dla mnie jakoś tak przerażające. Ale dużo luster - owszem :-)
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 07 gru 2009, 13:57

Lustra to fajna sprawa, ja mam w łazience dużo luster i jak patrzysz w jedno to masz też odbicie z innych, więc widzisz wszystko z każdej strony :badgrin: polecam 8-)
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 07 gru 2009, 15:40

Skoro Wy - heteroseksualne doswiadczone kobiety - macie takie fantazje...
Mnie to mowiac wprost, odrzuca, wiec postanowilam, ze bede te wypowiedzi zwyczajnie ignorowac... Nie chcialam tego tak prosto z mostu napisac i nie gniewajcie sie za to dziewczyny. Tak juz mam.

A co do seksu na plazy, to tez ten piasek zaryzykuje. Aczkolwiek nie mysle, ze sie w tym wypadku az tak gleboko wpycha. W kazdym razie wierze w umiejetnosci kochanka, ktory sie powinien zorientowac, co i gdzie nalezy.

A jak u Was sprawdzaja sie koronkowe przezroczyste, czasami dosc niewygodne haleczki, koszulki itd? Ponczoszki? Ja to wszystko rzucilam w kat, tylko mnie denerwowalo... Moze dlatego, ze moj facet reaguje, a wlasciwie nie reaguje na cokolwiek? Moze jestesmy za dlugo razem?
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Jola46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jola46 » 07 gru 2009, 21:01

Majeczko szczerość przede wszystkim... Mój swiatopogląd na te sprawy jest podobny.
Ja myślę , że fantazje są OK jeżeli w roli głównej jest kobieta + mężczyzna czyli 1:1 Jest to jak najbardziej normalne...inne konfiguracje nawet w fantazjach świadczą ewidentnie o preferencjach tej osoby.Gdyby mój facet powiedział mi ,że ma fantazje erotyczne: ja z inną kobietą lub trójkącik.Uważałabym go za zboczonego i dostałby kopa w d***. To tak jakbym powiedziała do męża .."wiesz kochanie mam fantazję erotyczne i śnię o tym,że kochasz się z drugim facetem...albo kochamy się w trójkę " Pewnie wysłałby mnie do seksuologa,ze coś ze mną nie teges...A jeżeli chodzi o inne upodobania .to również ignoruje te wypowiedzi oraz ich fantazje erotyczne .
Dobrze Maju,że jest wolność słowa i mamy prawo powiedzieć,że nam się to nie podoba.
Przypominam sobie jak niedawno na forum było wielkie hallo, że nasze forumowe laseczki zaczepiają lesby...chciały na PW fotki cycuchów, GG... podteksty itp..poszukaj jest taki temat na pewno .
Majeczko jak najbardziej facetów kręcą sexi haleczki ;ładne pończoszki i gorseciki..jestem za tym,
żebyś wyciągnęła sexi ciuszki z kąta i zrobiła kochanemu np. zmysłowy masaż z olejkami . oh(w1

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”