Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
dziewczyny co byście pomyślały w takiej sytuacji: mówię kumpeli, że szukam pracy i już długo nie mogę znaleźć, ona mówi, że popyta a na drugi dzień mi pisze, że chyba zmieni pracę bo dostała propozycję przejścia do innej firmy. będzie zarabiać 2razy więcej niż teraz, służbowy laptop, komórka i samochód. oczywiście mogę wysłać cv do tej firmy z której odchodzi bo się zwalnia miejsce...
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc
Kasiaczek może ona nie jest pewna do konca że dostanie te nowa prace i dlatego tak ogólnikowo mówiła. a na drugi dzien juz dostała odpowiedz więc ci o tym powiedziała, nie wiem jak inaczej to odebrac
A tak wogóle to zapowiada sie ładny, słoneczny dzień.
plastyka - 2.2.2009 juz po
cycochy do góry - 01.03.2010 już po
no ja to odebrałam tak, że zapytała swoją znajomą czy nie szuka kogoś do pracy i jak się okazało, że to jest lepsza praca od jej obecnej to się tam przenosi no nic ważne że w ogóle coś może dla mnie będzie
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc
dzięki za wsparcie tak jestem w domku , jadę dzisiaj na wyjęcie tych okropnych setonów ( już się boję )
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)