Śpiew Mandaryny

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
OLIO
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: OLIO » 03 wrz 2005, 22:10

Pada wątpliwość w sens organizowania tego typu konkursów jak rywalizacja o bursztynowego słowika /wysoki poziom jak Flinta Kiliański iiii Marta/
Chociaż może było to celowe -skompromitować tak aby to był ostatni raz!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Snem byÂło zycie...dopoki Ty nie pojawiÂłes sie wtedy w nim....

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 03 wrz 2005, 22:29

Specjalnie nie tanczyla zeby sie nie zadyszec miala nadzieje ze to lepiej wyjdzie a tu taka klapa , ale sie dziewczyna zestresowala najpierw zapomniala tekstu a potem sie poplakala ,wiedziala ze wyszla lipa, ale wiecie co -nadal ja lubie i szanuje, ma w sobie cos i dazy do swoich celow ciezka praca i niesamowita twardoscia ...tylka- bo po tylu atakach wiele osob by sie poddalo! No i wygladala fajnie ......
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 03 wrz 2005, 22:35

Dokladnie to czego wszyscy sie spodziewali - klapa :lol: :lol:
Bidulka stala jak sparalizowana, nawet o tancu zapomniala, zrobila pare krzywych kopniec....i tyle - nie ma co sie dziwic, ze sie poplakala.....mnie tez byloby wstyd :oops: .......... walczyc o bursztynowego slowika z takim glosem :shock:

Od jutra zaczynam spiewac :wink: :D :lol:
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 03 wrz 2005, 22:39

za to Doda pokazala ze ma kawal glosu - bardzo mi sie podobala i jej piosenki tez - hmmm nawet Majdan sie pokazal - ale z gustem !!! fajna kiecke miala i plaszczyk!
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 03 wrz 2005, 23:36

ja tym razem krotko i zwiezle: BUAHAHAHAHAHAHA.................... reflexion
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 03 wrz 2005, 23:38

znalazlam ta okladke gali, tylko male zdjecie i nie da sie powiekszyc......... :roll:
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 04 wrz 2005, 09:36

:oops: mi było wstyd za nią... :oops:

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 04 wrz 2005, 09:44

cholera!!!!!!! nie ogladałam bo byłam pewna że to dzisiaj!!!!!!!!! :cry:
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 04 wrz 2005, 11:35

dziwne, bo robia profesjonalny produkt na sprzedaz. rownie dobrze mozna by polowe popowych polskich wykonawcow wygwizdac z gwiazda tandety doda na czele. co z tego, ze spiewa lepiej od mandaryny skoro zachowuje sie jakby sie w oborze wychowala? boje sie pomyslec co bedzie wyprawiac jak dostanie nagrode publicznosci. nie lubie jej i tej jej tandety, chodzenia w podrobkach i wygladania i zachowywania sie jak zwykla, prosta wiesniaczka.
a mandaryny jest mi poprostu zal. trudno. moze nie miec glosu ale wole na nia patrzec niz na dode.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 04 wrz 2005, 11:48

na dodę też się ciekawie patrzy bo prycham ze śmiechu porządnie raz na jakis czas, jest tak żenująca. Mam tylko jedno do Mandaryny, a mianowicie to że Michała było słychac że śpiewać nie potrafi dodatkowo o tym mówił " nie jestem piosenkarzem..." on dawał show nie polegające na talencie napewno wokalnym, na niego też sie fajnie patrzyło i ciekawiue oglądało. Ale on się zas każdym razem przyznawał.

A mandaryna? Nie słyszałam nic na temat tego że zdaje sobie sprawę że nie ogląda się jej przez to że ładnie śpiewa, że nie tańczy tak profesjonalnie jak powinna po tych wszystkich kilkugodzinnych treningach, nie mówiła nic. Pokazywała tylko jak jest zadowolona że robi to wszystko tak dobrze (:oops: )! Wyszło, moim zdaniem jest jej żal ale tylko samej jej bo teraz jak zostało jej to uświadomione i to publicznie (podwójna porażka) to skańczyć się to może dla niej lekkim bądz mocniejszym załamaniem psyhicznym.

Szkoda owszem ale że sama tego nie wiedziała, że brakło jej samokrytycyzmu do tego abu publicznie to powiedzieć, choćby w ostatniej chwili czyli przed występen w Sopocie. Myślę że teraz nie musiałaby przechodzić takich katorg sama ze soba.
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”