życie po 30-stce :)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

rysiabe
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Re: życie po 30-stce :)

Post autor: rysiabe » 29 lip 2009, 07:41

majamajamaja pisze:
Ryyyyyyyyyyyyyyyyyyysssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaa!!! Szkoda, ze Cie tu nie ma aww
Majamajamaja - Książka pt. "Życie zaczyna się po trzydziestce" ukaże się w przyszłym roku.Zawierać będzie historię "Rysi" opowiedzianą przez "Rysię", "Marzenkę" i "Rysia". Zakończenie historii będzie zaskakujące dla niektórych. Na pewno część pań zmieni swoje zdanie o "Rysiu".
Piszesz też wcześniej, że "żałujesz, że tak się to potoczyło.." i o "samosądzie" na "Rysi".
Ja też żałuję, ale przewidywałem z góry, że "tak się to potoczy" na tym forum, założyłem się o to i wygrałem zakład.
Ryszard B.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 29 lip 2009, 08:13

rysiabe
czytalam ta historie i wiedzialam ze pisze ja mezczyzna
to od razu widac
wiem tez dlaczego umiesciles te historie w 30 a nie w 40
otoz 40, to stare wygi i w wiele rzeczy nie uwieza, a 30 sa jeszcze malo doswiadczone przez zycie
historia jaka opisaalaes jak wiele innych i kazdy taka zna z wlasnego podworka
a styl masz podobny do wisniewskiego (oczywiscie pisarza)
pozdrawiam
ps. moglbys sie postarac i bardziej zglebic psychike kobiet
to nie jest takie proste jak sie na pierwszy rzut oka wydaje musialbys byc kobieta zeby niektore rzeczy zrozumiec w nasz sposob albo porozmawiaj z transeksualistami ktorzy kiedys byli kobietami oni ci duzo powiedza jak sie zmienia patrzenie na swiat w zaleznosci od tego czy jest sie kobieta czy mezczyzna jakie my mamy w sobie emocje a jak wy je czytacie i oceniacie
dla na s nic nie jest proste, zawsze doszukujemy sie dobra i zla w kazdym zdarzeniu, kazde zdarzenie analizujemy,
kiedys w jednym programie pani beata tyszkiewicz powiedziala .."nie oczekuj ze mezczyna sie domysli czego oczekujesz np ze chcesz zeby kupil ci nowa torebke, to za trudne po prostu powiedz mu ze chcesz nowa torebke, mezczyzna jest prosty w obsludze..."
a roczarowania kobiet biora sie glownie z tego czego oczekuja od mezczyzna a co dostaja
marena

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 29 lip 2009, 09:14

hehehe, no heheh. jasne , marena mogę sie tylko podpisac pod tym co napisałaś.
Więcej nie napiszę, bo nam sie Rysio znowu zacznie skarzyc, że go 40+ przesladują

a, jednak napisze :-0
mam nadzieje, że nie będzie polewania gorącym żarem (czy jakoś tak) w słowie drukowanym. I prosze nie traktowac forum jako kanwy nowej tfórczości, bo wytropimy :badgrin:

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: NINA-30 » 29 lip 2009, 11:23

No i super ,że tak to wszystko się zakończyło......
Czekam na książkę ;)

ps. Dzięki Rysia za wprowadzenie w wirtualny roman i zdradę :-) Fajnie się czytało.

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 29 lip 2009, 16:17

Zaslyszalam takie powiedzenie Rysiu: cynizm jest ucieczka dla zdesperowanych. To a propos Twojego ostatniego posta. Tym razem mnie on sie nie spodobal.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 29 lip 2009, 22:18

idę się z siebie pośmiać , taaaak :-?
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 29 lip 2009, 23:18

Dziewczyny, prosze powiedzcie mi czy to normalne :roll: Moj chlopak ( w sumie juz byly :( ) za 2 tygodnie obchodzi 30ste urodziny i juz od paru miesiecy zmienil sie nie do poznania :evil: Ciagle gada,ze jest stary,ogolem nie moze tego przezyc,ze bedzie mial 30 lat :oops: Mowie mu,ze przeciez wciaz jest mlody ale on i tak mnie atakuje i ciagle mi powtarza ' teraz masz 22 lata to latwo Ci sie mowi, pogadamy jak bedziesz przed 30stka :evil: ' Czy to jest normalne,czy wszyscy ludzie tak na ten wiek reaguja? Nie ma dnia aby cos na ten temat nie wspomnial, ciagle sie zali, marudzi.. boshee,przeciez to nie 90tka!!!
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 29 lip 2009, 23:58

shanda jak to byly??? Cos przeoczylam??
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 30 lip 2009, 01:43

No rozeszlismy sie po 7 latach :( Juz za wiele razy probowalismy to wszystko naprawiac, miesiac bylo ok i potem jazz od nowa :doubt: Takze szkoda bylo czasu,zdrowia i sil... poki co mieszkamy razem,ale juz urlop spedzamy osobno..zreszta juz ostatni urlop spedzilismy oddzielnie..tj w ciagu dnia bylismy razem,ale wieczorami.. balowalam z moimi lachonami :oops:
Ogolem cala historia jest meega dluga i zakrecona, nie ma co opowiadac..bylo, minelo..on ma inne myslenie niz ja.. on chce slubu i dziecka za jakis czas- a ja- nawet o tym nie mysle. Kiedys wiek (tj roznica) nam nie przeszkadzala, teraz niestety juz tak :(
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 30 lip 2009, 07:55

shandapanda niewiedzialam ze sie rozstaliscie, pamietam jeszcze wasze fotki wspolne... :oops:
no ale niema co ciagnac na sile czegos jesli odbieracie na innych falach...
co do twojego pytania napewno jest tak ze jak czlowiekowi stuknie 30 to zdaje sobie sprawe ze czas leci za szybko
ale ja i tak uwazam ze 30 teraz to mlodziez :badgrin:

a co do tematu rysi zdzisi czy rysia zdzisia to o co wogole chodzilo?
jakis ryszard napisal historie jako kobieta niby czy cos z tym stylu? :roll:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”