Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: NINA-30 » 29 maja 2009, 14:15

Sabrina, a odwiedzają cię znajomi znajomych z prośbą o postawienie kart?

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re:

Post autor: cukiereczekPL » 02 lip 2009, 23:57

Sabrina pisze:cukiereczekPL, nie wróże nikomu :-) tylko sama dla siebie. Pare lat temu miałam hopla na punkcie kart i wróżyłam znajomym,ale mi przeszlo i teraz stawiam tylko sobie.
Jedynie co moge ci napisać,ze juz niedługo cos pozytywnego cie czeka jeśli chodzi o sprawy finansowe. Tak jak bys miało skąś mieć JKIS DODATKOWY zysk,pieniądze? :-) moze dodatkowa prace?
piszesz ze wrozysz dla zabawy a mi wywrozylas zarobek niespodziewany....
sprzedalam cos za calkiem niezla sume sluchaj, ktos mi zaplacil pieniadze ja wyslalam rzecz poczta.
rzecz po miesiacu zawedrowala do mnei spowrotem....
adresat sie nie odezwal po zwrot pieniedzy...
na moje maile nie odpowiada :-|
niewiem jak to sie stalo ale mam i pieniadze i rzecz....

coby nie bylo spotkalo mnie cos pozytywnego w sprawach finansowych :-D

czy cos jeszcze karty mowia? ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Wróżka

Post autor: Sabrina » 03 lip 2009, 09:25

Ha ha Cukiereczu,to odpalaj 10% :badgrin:
A tak na poważnie,to faktycznie dziwna historia :-o Ciekawa jestem co sie stało z tym kimś,ze nie odbiera przesyłki.Mam nadzieje ze nie umarł arf .
Ludzie sie smieją i nie doceniaja kart. nie wierzą w zjawiska nadprzyrodzone,a ja w tym siedze i wierze. Juz nie wróże,bo nie bylam w tym w 100% dobra,a nie lubie robic czegos na poł gwizdka gdy ludzie oczekuja zetelnej informacji. Bardzo dobra jestem w komunikowaniu sie ze zmarłymi,pomagam gdy ktoś straci bliską osobe. Daje iskierke nadziej,ze życie nie kończy sie w raz ze smiercią i wole tym sie zjmować,bo jestem siebie pewna :-D
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 03 lip 2009, 10:56

Sabrina nie wiedzialam w ogole, ze to naprawde mozna zrobic. Myslalam, ze to tylko na filmach.
Opisz troche, jak to wyglada? I o co zazwyczaj pytasz?
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 03 lip 2009, 13:40

Dostaje imie nazwisko i date śmierci. Tylo tyle. Żadnych opisów szczegółów.
Siadam,odprężam sie i wzywam zmarłego.Potem proszę zeby pokazał mi ,gdzie mieszkał,czym sie zajmował,co lubił robić....Potem opisuje proszącemy wygląd zmarłego wiek,wzrost itp,a potem przekazuje wszystko o co pytałam.
Moje kontakty nie wygladaja tak jak na filmach,mną nie trzęsnie,nie szarpie,nie wrzeszcze,nie mówie nic,bo to wszytko odbywa sie mentalnie,bez słów,po prostu dostaje obrazy z okresu gdy zmarły żył. To tyle.
Nie kontaktuje sie dal zaspokojenia czyjejś ciekawości,bo nie raz tez takie prośby miałam typu....-hej umarł mi wujek,zobacz co u niego?
Gdy widzę na prawde tragedię,ból,tesknote to pomagam :-)

Nie przez przypadek dałam sobie nicka SABRINA. Jest taki serial amerykański "Sabrina nastoletnia czarownica" PDT_Love_06

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 03 lip 2009, 15:35

Sabrina pisze:Ha ha Cukiereczu,to odpalaj 10% :badgrin:
A tak na poważnie,to faktycznie dziwna historia :-o Ciekawa jestem co sie stało z tym kimś,ze nie odbiera przesyłki.Mam nadzieje ze nie umarł arf .
dziwna sprawa naprawde...ja sie spodziewalam ze pierwsze co to bede musiala oddac pieniadze a gosc milczy...
paczka zaginela na poczcie i on i ja wysylalismy zawiadomienia i paczka wrocila do mnie.
napewno i poczta go pinformowala i ja.
moze pomyslal ze po taak dlugim czasie nie odzyska kasy i tak...sama niewiem czemu "olal" wszystko :-|
a ja blagac o wziecie pieniedzy spowrotem przeciez nie bede :badgrin:

Sabrina naprawde masz kontakt ze zmarlymi?????????
cudownie. wysle ci na priv.
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Jola46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jola46 » 03 lip 2009, 19:06

Ja wierzę ,że niektórzy ludzie mają taki DAR ... oglądałyście kiedyś taki program w TV o jasnowidzu ...medium
Ktoś zaginął...rodzina dawała fotkę , jakiś przedmiot i ciuchy z zapachem tej osoby .Jasnowidz chwilę medytował i pokazywał lub rysował teren na mapie gdzie jest ciało.... widział też ostatnie chwile życia tej osoby...nawet policja korzysta z jego usług :shock:

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 03 lip 2009, 22:38

ech Sabrino, Ty ...letnia czarownico.
Jestem szczerze zaskoczona, ze cos takiego naprawde jest mozliwe. Do tej pory sie z nikim takim nie zetknelam. A wszelkie reportaze, ktore ogladam w Niemczech (czasem poruszaja naprawde intrygujace tematy), koncza sie zawsze z gory wiadomym podsumowaniem:
Czy kremy przeciw cellulitis naprawde zwalczaja cellulitis lepiej niz zwykle kosmetyki do ciala? Nie zwalczaja lepiej, tylko lepiej pachna (hi, hi, nie wiem, bo olewam "walke" z cellulitis, nie dam sie zwariowac)
Czy istnieja duchy? Nie ma zadnego dowodu na to, ze istnieja.
Czy istnieje ufo? jak wyzej + marynarka wojenna w USA testuje najnowsze modele samolotow nie informujac o tym, bo to sa tajne modele.
Czy oplaca sie zapytac jasnowidza, gdzie jest zaginiona osoba i czy zyje? Zaden jasnowidz jeszcze nie pomogl.

Coz, tylko przytaczam to, co ogladalam na Pro7. Nie kieruje sie wylacznie tymi programami, ale do tej pory rzeczywiscie z nikim takim sie nie zetknelam.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 03 lip 2009, 22:59

majamajamaja pisze:
Coz, tylko przytaczam to, co ogladalam na Pro7. Nie kieruje sie wylacznie tymi programami, ale do tej pory rzeczywiscie z nikim takim sie nie zetknelam.
Zawsze jest kiedys ten pierwszy raz ;)
Nasz najsłynniejszy jasnowidz Jackowski pomaga,odnajduje zaginione osoby,zabite.
Raz tylko próbowalam odnaleść zaginione dziecko.Nie byłam przez nikogo o to proszona. Na pewnym forum gdzie jest wiecej takich nawiedzonych próbowaliśmy sie tak dal siebie dowiedzieć czy cos zobaczymy.
zobaczyłam co zobaczyłam,ale wiadomo,ze nigdy człowiek nie jest pewny tego co widzi,do puki ktos z zyjacych nie potwierdzi. Powiedziałam takie tam rózne rzeczy i na końcu że dzieciak nie długo bedzie w ramionach matki.
Minęły chyba 3 tyg i dzieciak był w ramionach matki.
Jednak nigdy wiecej nie podjełam bym sie juz takiego zadania,bo to jet za duze ryzyko. Mozna głupot nagadać i bedzie tragedia.
Duchowi nie zaszkodze jak powiem cos nie tak i proszącemu tez sie nic nie stanie jak bym coś zle odczytała,najwyzej powie ze cos sie nie zgadza,ze nie kojarzy,przy zaginionych sprawa wygląda zupełnie inaczej. :-?

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 04 lip 2009, 09:06

majamajamaja pisze: Czy oplaca sie zapytac jasnowidza, gdzie jest zaginiona osoba i czy zyje? Zaden jasnowidz jeszcze nie pomogl.
.
oplaca sie maju , bo ja mnostwo przypadkow znam ze pomogli
i u nas policja zawsze korzysta z uslug jasnowidza przy zaginieciach i jak juz jasnowidz cos widzi to zawsze trafnie

a w duchy to malo kto uwierzy
ja kiedys nie wierzylam
az sie styknelam osobiscie z czyms i uwierzylam.
i dlatego "nie smiesza2 mnei ludzie medium, wrozbici, jasnowidzi bo wiem ze istnieja tacy z takimi nadprzyrodzonymi silami...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”