Sabrina co ty gadasz jakie zranione ego ? o czym Ty piszesz ?
nie lubie jak ktos wprowadza mnie w blad, najpierw pisze, ze to terapia, ze jest nieszczesliwa itd, a potem ubarwia, przerysowuje, zmienia fakty i jeszcze sie zapyta czy nas to bawi ?
tak
Sabrina ogladam zmyslone pierdoly w tv ale ja wiem ze sa zmyslone, nikt mi nie pokazuje pozaru z
Kamienia Pomorskiego, a potem za dwa dni mowi Prima Aprilis,
dla mnie Rysia prowadzi wyrafinowana gre emocjonalna, byc moze mniej lub bardziej to kontroluje, nie przeczytalas jak mowilas calosci jej postow
nie zadziwia Cie to, ze zalogowala sie tylko po to, zeby opowiedziec nam te historie ? ze zna Twoje posty i Twoja osobe z postow pisanych tutaj doskonale ? jestem realistka, takich zbiegow okolicznosci nie przyjmuje moj rozum
ja sie angazuje emocjonalnie, nie czytam z dystansem - choc jak widac powinnam, czekam co madrego i wartosciowego przekaze mi ta historia, po czym okazuje sie ze o Rysiu z "Klanu", ze jedyny przekaz, to nie krzywdzenie wartosciowego czlowieka jakim jest pan Ryś, a w ogole jaki pan Ryś ?
terapia ??? prosze bardzo z wyrazna wczesniejsza odnotacja, ze beda wpuszczenia w kanal
to jest granie na emocjach wielu ludzi
i jeszcze jedno, nie chodzi o upiekszenia w stylu Rysia byla idealna, a Rysiu to czlowiek prawy, choc zdradzil, ale prawy, chodzi o nasze zaangazowanie nasze emocje z odcinka na odcinek (nie zadziwiajace, ze kazdy konczy sie w najciekawszym momencie?) nasze wspolczucie, po czym czesc rzeczy mija sie z prawda, dodane ot tak
Rysia nie chodzi o Twoj styl, bo dziewczyny Ci pisaly, ze jest fajny,. emocjonujacy, gdybys w tym jednym poscie nie napisala czy nas to bawi, w ogole bym sie nie odezwala,
wiec co to depresja i wiem takze co to szacunek do innego czlowieka
i jeszcze cos, nie pytaj co ma zrobic Rysia, bo Rysia juz podjela decyzje, a jakiekolwiek inne reakcje, wskazowki w tym temacie koncza sie twoim niezadowoleniem