Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
magdoonia, haha a na pewno był mistrzem, my z kumplem kiedyś wkrecalismy wszystkich, ze jestesmy mistrzami tanca, haha i laski wszystkie go prosiły o taniec ale miałam ubaw
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)
no mi największą frajdę sprawia jak jestem z moim kochaniem, fakt czasami coś mówię, żebyśmy gdzieś poszli, ale przeważnie nic z tego nie wychodzi, ale i tak dla mnie przyjemniejsze jest przebywanie z nim... na szczęście mamy psa, więc przynajmniej chodzimy na spacery obowiązkowe :) może to jest wyjście dla Was, kupcie sobie psa to będą codzienne wspólne spacery :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009
nefertari, hehe tylko on psów nie lubi, tylko koty, a ja na odwrót sama bym musiała chodzić... albo kompromis, kot i pies na smyczy i gratis moja alergia na kociane futrzaki
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)
hmmmm ciężka sprawa z Wami :) ja się już przyzwyczaiłam do niewychodzenia na imprezy itp.... czasami mam ochotę i trochę posmęce, najgorzej smęcę na sylwestra no i ostatnio mi się nawet udaje :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009
GosiaczEq pisze:nefertari, no ciężka, ja wiem, że to mi nie przejdzie,
poczekaj , poczekaj , przyjdą dzieci i wiele się zmieni , pieluszki , zupki , nocne wstawanie , wtedy się balowania szybko odechciewa , do tego pranie , sprzatanie , gotowanie i dzień wypełniony.
Tak, Mistrz Polski w tańcu towarzyskim. Troszkę się obracam w tym środowisku:)...z tym, że to nie moje ( nie nasze :) ) pokolenie
Gościu świetnie tańczył. Nie w moim typie, ale co się wybawiłam to moje :)
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!