...dokładniemaksi78 pisze:sa ładne i madre dziewczyny ale są ładne i głupie i takie faceci własnie biora na raz
Moderator: Zespół I
...dokładniemaksi78 pisze:sa ładne i madre dziewczyny ale są ładne i głupie i takie faceci własnie biora na raz
O tak, trafiłaś w dziesiątkę! w domu jak najbardziej - zadbana, sexy itp .... ale gdy gdzieś wychodzę?maksi78 pisze: choc wiem ze w duszy sie cieszy ze dobrze wygladam i jestem zadbana, a teraz jak zrobiłam sobie biust specjalnie chodze po domu w czyms pzrezroczystm albo bez stanika jak jest ciepło i tylko widze jak zerka ukratkiem.
ss - gust jakoś mu się zmienia :lol: :lol: :lol:...akurat w moim otoczeniu tendencja przeważnie jest odwrotna...OLA100 pisze:w miom otoczeniu zauważyłam taka tendencję-że sporo facetów wybiera, na stałe partnerki te skromniejsze dziewczyny...tak zaobserwowałam,oczywiście nie zawsze, ale dośc często sie to zdarza!

To jest chyba taki trend w Gdyni... :lol: bo ja mam takie same odczucia dotyczace moich kolegow.... :DValentina pisze: ...akurat w moim otoczeniu tendencja przeważnie jest odwrotna...większość kolegów i znajomych z mojego otoczenia ma dziewczyny, jak tu ktoś powiedział tzw."rasowe suczki"... widać je z kilometra jak idą ulicą...
...chyba tak :lol: :lol: :lol:MonisiaPP pisze:To jest chyba taki trend w Gdyni... :lol: :D