Dziewczyny ja w fotki nie wierze. Owszem na pewno jest zmiana,ale na bank nie tak kolosalna. Ja widziałam fotkę mojej lekarki na jej stronie,a przecież wiem jak wygląda na żywo haha. Zupełnie inna twarz,tak ja w pfoto-schopie zrobili.
Po liftingu,to sie zgodze,że twarz inaczej wygląda,ale dla własnego użytku lekarz zanim te zdjęcia dodał na strone,pewnie też kazał je podbajerować. Natomiast nie wierze w te fotki gdzie pokazuje wypełniacze,ostrzykiwania,witaminki,kremiki...bla bla bla.
Kwiatuszka Twoje zdjęcie po wypełniaczu powinno krążyć haha
Mulfon czytam na temat tych wypełniaczy i NAJBARDZIEJ do ust nadaje sie
Surgilips - wypełniacz stworzony dla ust
http://bebeauty.eu/content/view/538/75/
Dzwonilam do Twojego gabinetu i babeczka powiedziala mi jaka jest różnica między JUVEDERM a Surgilips. Ten drugi daje WIĘKSZĄ objętość,ale ten pierwszy zawiera znieczulenie i jest to troche cos innego,raczej do wypełniania konturów,ust,do wypełniania zmarszczek.
Dzwonilam do siebie do gabinetu i ja miałam przez dwa razy wypełniane usta Surgilips.
Poniewaz mam ten preparat jeszcze w ustach bo troszeczkę to widze,a podobno nie można [nie wskazane] jest mieszanie preparatów,to raczej wstrzykne ten typowy do ust czyli Surgilips. Byłam z niego zadowolona. U ciebie ten preparat tez jest podawany na jednostki,czyli tyle ile mi wstzyknie,tyle zapłace. To nie są ampułki tylko podobno to jest w jednorazowych strzykawkach więc nie musimy prać po pół. Ja decyduje sie na Surgilips to nie czekaj na mnie. Pojade do twojego gabinetu bo jak u mnie marudziły cos ze musze całą ampułke,ze do lodówki dadzą,ze 1000 zł to ksztuje. Nie wiem które baby kłamią.
za chwile zadzwonie do mojej i zapytam czemu nie moge kupic na jednostki czyli po 110 za jednostke,tylko musze odrazu placic 1000!!!?