Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 28 sty 2009, 20:25

Londyjka pisze: kiedys natomiast wrozylam sobie z obraczki: trzeba bylo napelnic pol szklanki wody, zawiesic obraczke na nitce i sposob w jaki puknie o brzeg szklanki i ilosc oznaczalo czy to chlopiec czy dziewczynka i ile tych dzieci.
Tzn w jaki sposob puka na chlopca a jaki na dziewczynke?:D

A co do terminow u Brzuchanskiego...bez doplaty na kwiecen-maj 2010 :o Bardzo odległe.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 28 sty 2009, 20:38

karolka69 pisze:Tzn w jaki sposob puka na chlopca a jaki na dziewczynke?:D
wiec podaje przepis: :-D
przygotowac: szklanka napelniona do polowy woda, obraczke(musisz byc mezatka) zawiesic na nitce na taka dlugosc zeby byla ponad woda ale mogla dotykac brzegow szklanki. Reke musisz miec oparta wiec najlepiej robic to na jakims stole,nie w powietrzu bo bedzie nam cala "latac". Nitka z obraczka sama zacznie sie poruszac,nie mzoesz jej pomagac. Jak bedzie zataczac kola i puknie to na dziewczynke,jak bedzie sie ruszac wahadłowo to na chłopca. Sama tez sie zatrzyma. Powodzenia ;)
karolka69 pisze:A co do terminow u Brzuchanskiego...bez doplaty na kwiecen-maj 2010 :o Bardzo odległe.
wiem,ze doktorek bardzo rozchwytywany a ja sie lenie zamiast zapsiac,nie mam ochoty chodzic płaska po karmieniu... :cry: ahh,my kobiety! Ale dobrze,ze zyjemy w czasach w ktorych mamy mozliwosc nie miec ochoty na cos i to zmienic ;)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 28 sty 2009, 20:44

Samanthii pisze:same zobaczcie ,hihi
:o wow ale masz balony większe ode mnie :evil: kurcze jak ja kiedyś będę w ciąży i mi urosną ze 2 rozmiary :oops: ...
Samanthii pisze:(bo np.kanaliki mleczne sa poprzecinane ) ???
tez się tego obawiam :idea:
Londyjka pisze:wiec podaje przepis: :-D
przygotowac: szklanka napelniona do polowy woda, obraczke(musisz byc mezatka) zawiesic na nitce na taka dlugosc zeby byla ponad woda ale mogla dotykac brzegow szklanki. Reke musisz miec oparta wiec najlepiej robic to na jakims stole,nie w powietrzu bo bedzie nam cala "latac". Nitka z obraczka sama zacznie sie poruszac,nie mzoesz jej pomagac. Jak bedzie zataczac kola i puknie to na dziewczynke,jak bedzie sie ruszac wahadłowo to na chłopca. Sama tez sie zatrzyma. Powodzenia ;)
:badgrin: ciekawe co mi wyjdzie muszę spróbować ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 28 sty 2009, 21:31

Londyjka pisze:annoush, ten test to nie wydaje mi sie wiarygodny,nie sadze,zeby kazda kobita z jednego rocznika w danym miesiacu zaplodniona miala rodzic np dziewczynki
Swoją drogą, interesujący pomysł na sondaż ;) Mnie ta tabelka zaciekawiła, bo cztery moje znajome w tym samym wieku, które zaszły w ciążę w odstępie 3 m-cy, mają chłopców, i zgadza im się z tabelką. Może ta tabelka to na podstawie numerologii? Płeć zapisana w gwiazdach? Ciekawe czemu w kilku miejscach są pytajniki przy płci?

Sam, Ty to w czasie karmienia będziesz Dolly Parton ;)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 28 sty 2009, 21:34

Samanthii, ty masz juz prawie takie duze jak ja :o :badgrin: ;)

ja bylam dzis u fryzjera i kurde zachcialo mi sie ciemnych pasemek z blondem :roll: :badgrin: ..no ale nie jest zle..grzywke tez sobie zrobilam ;) ...egzaminy zaliczone..jeszcze tydz zostane w polsce to zbankrutuje..niby nie kupuje zadnych ciuchow itp akasa leci na nic :roll:

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 28 sty 2009, 23:18

annoush pisze:Może ta tabelka to na podstawie numerologii? Płeć zapisana w gwiazdach?
Wlasnie chyba cos takiego ma to pewnie byc,ale ja nie wierze w numerologie, we wrozbiarstwo... :badgrin: ;)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 29 sty 2009, 00:16

ale jaja z tymi wrozbami ;) ;) ;)
anne21, a to Ty w polsce te egzaminy masz?? :|
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 29 sty 2009, 00:24

ewelina tak..studia eksternistyczne ;)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 29 sty 2009, 08:36

Samanthii pisze: moje cycki podrosly juz 1,5 rozmiaru !!! mam nawet rowek !!! :badgrin:
wow sa wieksze niz moje sylikonki hahahahahahahaha
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 29 sty 2009, 10:55

anne21 pisze:Samanthii, ty masz juz prawie takie duze jak ja
taaa.. http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hii/24.gifdo twoich bimbalkow (i cukiereczka ;) ), to mi jeszcze spooooooro brakuje... :badgrin: :badgrin:

annoush... tabela znowu sie sprawdzila !!! 8-) 8-) 8-)

zrobilam moim dwoch kumpela ,ktore sa "ze mna "w ciazy... :p
(jedna spodziewa sie bejbika juz w kwietniu a druga w czerwcu !)
i jednej wyszedl chlopczyk: potwierdzono !!!!!!!!!!!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... thii/4.gif
a drugiej, tak jak mi, mala laska... :-)
- i jestem pewna ze i na tym przykladzie sie sprawdzi...
bo leah rzyga jak kot do tej pory... !!!!!!!!!!!!!! :badgrin: ;)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”