Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 25 sty 2009, 12:41

Londyjka pisze:TO BEDZIE -- GIRL!

Londyjka 8-) l super, gratuluje :p :p Piekny masz ten brzusio :p

Sam , ja cos podejrzewam ze to tez bedzie u Ciebie mala dziewuszka :p
A co do brzuszka to jeszcze urosnie :-D

Annoush, dzieki za zyczenia :p
Koniecznie napisz jakie masz wrazenia po maratonie filmowym (glownie film Benjamin Button mnie interesuje)

Wybor imienia jest naprawde wazna sprawa.
Wiecie jak moj brat sie urodzil , moja mama byla zachwycona imieniam Makary :badgrin: Ale na szczescie moj tato byl przciwny, i mnie troche buntowal (ja jestem 4 lata starsza)-zebym mowila na braciszka 'makaron"
Wiec jak tylko bylam w szpitalu na odwiedzinach to plakalam mamie ze ja nie chce brata makarona :badgrin:
Hhahaah no i brat dostal imie Daniel :p
Do dzis mamy z tego niezly ubaw, i nie mozemy zrozmiec jak to dziwne imie moglo sie mojej mamie podobac :badgrin: :badgrin: no i nadal jej sie podoba :badgrin: :evil:

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 25 sty 2009, 12:49

Dzieki kobietki ;)
Co do brzusia,to Sam jeszcze urosnie,nie martw sie.
Ja to sie prawie juz ruszac nie moge, wierzcie mi... :oops: jak typowa ciezarowka.
A faktycznie brzus jak prezencik,juz powoli sie szykuje aby go rozpakowac... :badgrin:
Annetta to faktycznie mialas przeboje z tym imieniem Makary ;) Daniel bardzo ladne,tez chcialam takie dla chlopca,albo Wojtus, Bastian...
A Maja tez mi sie zawsze podobalo...Majka, Majusia,Majeczka... duzo tych zdrobnien ;)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 25 sty 2009, 12:53

faktycznie , z wyborem imienia ciezka sprawa... :x
musi pasowac ,nie tylko do pochodzenia...ale takze do nazwiska !!! :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

londyjka chyba ma racje z ta sophie... :roll: tymbardziej, ze chce chcic dziecko i mieszkac w polsce ...
maja, majka , majeczka... obojetnie jak , zawsze ladnie brzmi ... :-) (poza tym , nie jest jeszcze takie oklepane... :!: )
(londyjka...a SANDRA cie sie nie widzi ??? http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 000003.gif )

.. ja juz mam wybrane imoina : na dziewczynke i na chlopca ! i na pewno nie zmienie !!! :p ;)
szukalam ponad rok ! :shock: :shock: :shock:
...i jak juz znalazlam...to wszystkie inne przegrywaly z tymi wybranymi...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1371.gif

(jedynie problem w tym ,ze na dziewczynke mam az dwa :evil: ... :badgrin:
ale---- moze jeszcze kiedys to drugie bedzie w uzyciu... ;) )

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 25 sty 2009, 13:03

Londyjka :p Maja ladne imie :p

Sam jak bedzie dziewuszka u Ciebie to mozesz jej dac dwa imiona :p
Moja kumpela urodzila niedawno dziewczynke i dala jeje imie Annabel-Felicia-slicznie :p , a Sasiadka nazwala coreczke Amy -Sophie-rowniez pieknie :p

Moja tesciowa tez ma ladne imie -Lia skrot od Alida :p

Oj ciezki wybor z imionami :roll:

Ide wkoncu ten bigos gotowac-bo zabieram sie za to od rana i jakos nie moge do tej kuchni dojsc :badgrin:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 25 sty 2009, 13:12

..tylko ,ze te dwa razem nie pasuja... :(

jak na dziewczynke chcialam leah- sophie...to moj maz krecil nosem...! :doubt:

anetta: annabel sliczne imie...!!!!!!!!!! PDT_Love_05

dobra,ja tez juz uciekam...bo zaraz slonce sie schowa...! :badgrin:

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 25 sty 2009, 14:40

A Wy tu znowu szalejecie...Londyjka brzucholek fantastyczny......ladny ksztalt...bo nie u kazdej kobitki mi sie brzuszek podoba... 8-)
Samanthii pisze:dobra,ja tez juz uciekam...bo zaraz slonce sie schowa..
Sam nam widze szaleje..energii to masz chyba rzeczywiscie za dwoje!

Ja juz do wczoraj mialam byc w Pl...ale przesunely mi sie terminy...i dopiero we wtorek nad ranem jade...ale co sie odwlecze to nie uciecze....w srode odbieram psiure... :p ... i caly wyjazd zaplanowany....szkoda ze nie bylam juz od wczoraj w pl... ale coz.... :cry:

Spotkam sie w srode z nasza kolezanka z forum Izabella25....wiec znowu sie nagadamy i posmiejemy...poswiecimy cyckami na Wroclawiu...a co tam.... ;)
Samanthii pisze:jak na dziewczynke chcialam leah- sophie...to moj maz krecil nosem...!
o to widze aly problemos....imie...kurcze ja zawsze bylam zla ze mama mi dala takie...pospolite....ale chyba lepsze od Bronka,Zdzislawa....a tak mama dala nam satropolskei imiona....i wyszla Ania,Basia i Kasia... 8-)
I powiem Wam ze nasze imiona naprwde oddaja nasze osobowosci,charakterki... :idea:

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 25 sty 2009, 15:10

Anielicanrw, to milego pobytu w pl, ja niedawno wrocilam taka objedzona maminym jedzeniem. http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 1_110v.gif
W ogole aura inna w Polsce,wypoczelam jak nigdy, za to wrocilam z depresja powrotu tutaj,ale co bede smecic...
Aaa,i najadlam sie polskich drozdzowek z makiem,cieplych lodow,rurek z kremem, teraz brakuje mi ptysia ,ale nie mialam juz miejsca na niego wtedy za to teraz bym go zjadla :cry:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 25 sty 2009, 15:58

Londyjka pisze:A i moga nie ochrzcic dziecka z takim imieniem- a chce chrzcic w Polsce.
Teraz mysle nad Maja, Nina...
Moja bratowa ma córeczke Maye, która jest sliczna i bardzo kochana 8-) wiec polecam to imie:d
Fajny juz masz ten brzuszek :-)

A teraz dobra laski, dajcie przepis na dziewczynke, bo ja tez chce coreczke :badgrin: :badgrin: oh(t1
Wogole czytalam, ze teraz wiecej sie kobitek rodzi jak facetow! Ciekawe:)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 25 sty 2009, 16:17

wrocilam...i odrazu jestem tutaj , na forum :p :p ... (to juz chyba wiecej niz uzaleznienie.. :badgrin: :roll: :oops: )

posiedzialam sobie troche na sloneczku... popatrzylam na koziorozce i teraz zabieram sie za szukanie mebelkow do dzieciecego pokoiku... (odbilo mi na maxa !http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/299.gifwiem !!!)

a tak w ogole ,to wam powiem...ze ja od zawsze wolalam miec dzieczynke...nigdy nie chcialam slyszec o chlopcu... :oops:
a teraz mysle...coraz czesciej nad chlopcem... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... edface.gif...jakby to fajnie bylo ...miec takiego juniora...podobnego do mojego meza... :-) :-)

poza tym...moj mezulek jest jak duuuzy chlopczyk...wiec bylby w 10 niebie, gdyby mogl z synkiem pod namiot jechac...w pilke pokopac...albo polatac na paralotni...hihi... :badgrin:

dziewczynka tez by mogla byc... bo malutkie dziewczyneczki sa taaaakie slodkie....i w ogole... PDT_Love_05

a juz najlepiej bylo by - miec parke :p ....( dziewczynke podobna do mnie... i chlopca, takiego jak tatus ;) )...
coz, wiem jedno. na pewno nie bede miala jednego dziecka ! wystarczy,ze ja jestem jedynaczka...!!! :badgrin: :evil:
marzy mi sie trojka... hihi http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... wizdze.gif

...nie wiem tylko jeszcze ...kto za mnie urodzi... :x
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... c05327.gif :badgrin: :badgrin:

aniele...ania to bardzo ladne imie... poza tym ,zawsze modne ! 8-) :badgrin: ;)

acha: jak bylam w zoo ,wiedzialam trzy "moje" wozki !!! :o mam szok ,ze tak duuuzo ludzi je ma !!!
...a jeden to byl o identycznym kolorze , jaki ja sobie wybralam !!! :evil:
(a ja tak nie lubie, jak ktos ma takie same rzeczy ,jak ja !!! buuuu !!! )

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 25 sty 2009, 16:30

hej dziewczyny..jestem w koncu w polsce :-) :-) pol roku mnie nie bylo..kurde slonce swiecilo a jak ja przyjechalam to pochmurno sie zrobilo..ide zaraz sobie zubroweczke wypic ;) sam zabierz mnie nastepnym razem ze soba do zoo :badgrin: ;) bo tyle czasu sie wybieram i nadal nie doszlam .... :|

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”