super rzeczy nam tu wypisujesz!!!annoush pisze:Dawno tu nie zaglądałam, a widzę, że temat zszedł na dzieci dwujęzyczne,
Moderator: Zespół I

super rzeczy nam tu wypisujesz!!!annoush pisze:Dawno tu nie zaglądałam, a widzę, że temat zszedł na dzieci dwujęzyczne,

to zupelnie tak jak ja :| jak zaczelam pisac to wyl.forum a wczoraj wogole nie bylo forumAnielicanrw pisze:Bozeeeeeeeeeeeeeeeee ile Wy tu napisalyscie....przez te przerwy na forum....mam przerwe w czytaniu....zanim doczytam ,pisze do was post....a tu mi forum wylaczaja....i czuje sie bez was zleeeeeeeeee
o masakra :oSamanthii pisze:..pies wrocil w koncu ! z jakims miechem w pysku !!!
jasne,ale nie tylko u dzieci,uwierzycie ze mi sie nawet zdarzarenusia pisze:To naprawde moze sie zdarzyc! Wiem to z doswiadczenia

uuuu beda wesole walentynki hihimisialeczek24 pisze:Bo dziewczynki dom jest moj- Od 14stego lutego
tez tak mialam i wyl kompa bo neeeerowa sie zrobilam od tego hihi,pisze do was post....a tu mi forum wylaczaja
dokladnie, dlatego mow jej niemal codziennie ze bardzo ja kochasz i nie oszczedzaj sobie spotkanek z nia.....Samanthii pisze:nawet nie chce o tym myslec...bo mi sie odrazu lezka w oku kreci...
Dziękuję śliczniecukiereczekPL pisze:annoush, sliczna z Was parkawidzialam foteczke
![]()
Może czarny? Masz możliwość wkleić zdjęcie?cukiereczekPL pisze:ah, przypomnialo mi sie - mialam sie was poradzic - jaki kolor staniorka zalozyc pod bluske jakby lekko przezroczysta w takie ciapki jak tygrys ma....bo raczej bedzie go widac wiec niewiem czy jakis cielisty zalozyc czy np ostro czerwony +czerwony shoes :|
bo bialy bedzie sie swiecil w klubie....

heheh latanie z kartonami itp...cukiereczekPL pisze:uuuu beda wesole walentynki hihi
tak!i musze wam powiedziec ze wbilam sie w szok ,kiedys w nim bylam (fakt ze podczas remontu..)i nie zrobil na mnie wrazenia,a teraz :o piekny!!!odremontowany piekne meble itp!nie bede musiala za duzo tam dokladaccukiereczekPL pisze:to ten domek od znajomej?
ja tez mysle ze czarny byl by idealnycukiereczekPL pisze:jaki kolor staniorka zalozyc pod bluske jakby lekko przezroczysta w takie ciapki jak tygrys ma....
Kosz ze słodyczami, kawą, herbatą czy co tam lubi. Albo jakiś elegancki szal w ulubionym kolorze?misialeczek24 pisze:a mam do was ogromna prosbe,musze kupic znajomej( irlandzce kolo 50tki),ktora duzo mi tu pomogla od samego poczatku od samego przyjazdu,jakis prezent ale nie mam pojecia co :| taki prezent bez okazji w wyraz mojej wdziecznosci itp