Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 21 sty 2009, 01:32

annoush pisze:Nieee, co Ty, nie baw się z nim w takie przedszkole :-)
:badgrin: ale przynajmniej śmiesznie było :badgrin:
annoush pisze:Ale pewnie zadzwoni dopiero za kilka m-cy, jak już skończysz studia, bo lojalni wykładowcy nie umawiają się ze studentkami ;)
Oj, to jakby miał czekać do momentu skończenia moich studiów, to jeszcze kupa czasu :? po licencjacie zostaje na magisterskich... A potem najprawdopodobniej doktorat. Nie, no tyle to nie będzie mi się chciało czekać :roll:
annoush pisze:A skąd ta bankowa pewność, że jest wolny?
Nie nosi obrączki i ostatnio się śmiał, że szuka żony :badgrin: Wiedza z samego źródła :p Poza tym on taki uroczo nieśmiały jest, nie pasuje mi do tego żeby kogoś miał ;)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 21 sty 2009, 11:51

kejt_1987, oczywiscie że chodziło mi o promotora nie adoratora!!!!!jak już jedna koleżanka ci podpowiada niewinna kartka na walentynki mnie sie to podoba 8-) tymbardziej że jest wolny z tego co mówisz ,jeżeli mu sie podobasz na pewno nie bedzie czekał aż skonczysz studia tymbardziej że jeszcze troche ci zostało :-)
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 21 sty 2009, 14:18

nie kombinuje nic, jakos mnie tak napadlo, no . . . :oops:
spontanicznie wyszlo.
w kinie bylo . . . pusto
na sali byly oprocz nas cale 4 osoby, na nowym filmie, w centrum warszawy - polecam poniedzialek o 22, jak ktos chce miec cala sale dla siebie :badgrin:

film moge opowiedziec 8-)

wiecej juz sie z nim do kina nie umowie, bo to sytuacja podwyzszonego ryzyka :?
jakos tak nie potrafilam sobie odmowic. wlasciwie to samo mi sie wymyslilo. gadalismy przez telefon, szlam, usiadlam, znalazlam i powiedzialam "ooo, wlasnie znalazlam 2 vouchery do blabla kina, idziemy?" to mi sie samo powiedzialo, zanim zdarzylam pomyslec. a potem jakos juz glupio sie bylo wycofac . . . .

eghh . . . . no wiem :oops: :?
wiem

obiecuje poprawe

zaraz sie rozjezdzamy w rozne strony na jakis czas, to moze sie jakos wyczysci samo wszystko...

kejt
ten pomysl z walentynka jest fajny!
ale nie wiem czy pisalabym na niej numer telefonu tak od razu . . .

a jakis referatow nie trzeba tam u Ciebie przypadkiem napisac? i konsultowac? i konsultowac? i konsultowac? ;)
kejt_1987 pisze:Michitka, daj się prosić! :-) A potem leć ;) na miejscu, jakby (odpukać) coś nie wyszło, powiesz, że chciałaś koniecznie zakupy w Londynie zrobić i dlatego przyleciałaś :p
dokladnie 8-)
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 21 sty 2009, 23:24

ewawawa pisze:film moge opowiedziec 8-)
Uff ;)
ewawawa pisze:wiecej juz sie z nim do kina nie umowie, bo to sytuacja podwyzszonego ryzyka :?
O cyckach teraz myśl, operacja w przyszłym miesiącu, a Ty się po kinach włóczysz, zamiast panikować nad rozmiarem, profilem i rodzajem cięcia! ;)
ewawawa pisze:a jakis referatow nie trzeba tam u Ciebie przypadkiem napisac? i konsultowac? i konsultowac? i konsultowac? ;)
Tak byłoby idealnie. Konsultuj z nim temat pracy dyplomowej... na osobności :-)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 22 sty 2009, 21:30

Dzisiaj miałam z moim promotorem ostatnie już ćwiczenia niestety :( Trochę z nim pogadałam, dał wpis i "do widzenia". Zapowiedziałam się oczywiście na konsultacje, przyjadę z rozdziałem pracy. Wypożyczyłam chyba ze 20 mądrych książek i będę się oddawać nauce :badgrin: Mam nadzieję, że doceni moją inwencję twórczą :p

A na walentynkę nie wiem czy się odważę... Obawiam się trochę niezręcznej sytuacji na obronie jeśli mnie weźmie za wariatkę :roll: Ale się jeszcze zastanowię :-)

Ogólnie to nie mam za bardzo wprawy w podrywaniu facetów, poprzednio to ja zostałam poderwana, a to było juz bardzo dawno temu... :?

Jutro spotkanie z exem, chyba ze znowu cos wymysli. Chciałabym załatwić to spokojnie i kulturalnie. Ciekawe czy mi na to pozwoli :?

EWCIA!!! Żeby mi to kino to było ostatni raz ;) Z Ciebie to chyba masochistka jest :p Dobrowolnie wystawiać się na taką próbę... No ale skoro podołałaś to jestem z Ciebie dumna ;)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 22 sty 2009, 21:39

Kejt my tu wszystkie masochistki jesteśmy :badgrin:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 22 sty 2009, 22:48

Michi, znowu masz rację :p

to co z tym Twoim Londyńczykiem? :-)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 22 sty 2009, 22:54

kejt_1987 pisze:Michi, znowu masz rację :p

to co z tym Twoim Londyńczykiem? :-)
mówię, że masochistki lubimy męczyć się nad sobą :badgrin:
z Londyńczykiem nic.... :badgrin: i to jest najzabawniejsze///w ogole zastanawiam się po co mnie zapraszał... :oops:

ja tu on tam ---

nawet nie wiem jak postępować :roll:

--qrcze rady faceta by się przydały == Janko pomóż :-D
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 22 sty 2009, 23:32

Michitka pisze:-qrcze rady faceta by się przydały == Janko pomóż :-D
Moja rada....
Nigdy nie polegaj na radach facetów...Jeśli sam pomyslisz spokojnie ,podejmiesz najodpowiedniejszą decyzję..Jeśli po jakimś czasie stwierdzisz ,że to jednak było nie to...innym razem postąpisz inaczej...To się nazywa doświadczenie i nie możesz od tego uciec...Za swoje błędy będziesz sama placić,choc lepiej gdyby przeważały te lepsze decyzje....Jesteś mądra dziewczyną .. ;) dasz sobie znakomicie radę..
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 22 sty 2009, 23:49

Mój kochany Janko ---zawsze pomoże, naprowadzi ---choć ogólnikowo ;)
a ja po raz pierwszy w życiu poczułam by jechać i o niczym innym nie myśleć

ale i tak dziękuj Tobie za wiele

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”