Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 16 sty 2009, 20:06

bądź dzielna cukiereczek....bo zasługujesz na kogoś wyjątkowego. Dla dobra własnego i dziecka musisz poszukać sobie odpowiedniego faceta.

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 16 sty 2009, 20:26

renusia pisze:Post wygasnie jutro, krepuje sie wiedzac ,ze kazdy moze poczytac o moim zyciu.
masz racje...bo 10 nas tu pisze a 100czyta...czasem zdarzaja sie znajomi...znajomych...! :idea: :|
A na slub czujemy sie zaproszone ;) ...jakbys takie stadko kiedys zobaczyla po ceremoni slubnej dryfujace w twoja strone...to my forumlowe kolezanki... ;) 8-)
Ciesze sie jak czytam takie dobrze konczace sie histori!! Cukiereczku zrob cos...dla siebie i dziecka! :idea: :arrow: :!:

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 16 sty 2009, 22:09

cukiereczku ja to nie wiedzialam ze ty taka nieszczesliwa jestes :oops: Ale tak jak dziewczyny mowia lepiej zmienic to i jeszcze ulozyc sobie zycie po swojemu. Jestes jeszcze mloda i caly swiat stoi przed toba otworem. I tak jak sam pisze wlasnie dla dziecka powinnas cos z tym zrobic,bo to najbardziej odbije sie na nim.
Ja mialam podobna sytuacje do Sam w domu. Mama pracowala na 3 etety,gotowala ,sprzatala i starala sie nam wszystko zapewnic ,a moj ojciec to kawal skurw... byl .Kase co zarobil to odkladal wogole nie dokladal sie do niczego,jezdzil na taxi,a pozniej zmeczony lezal pol dnia i zarl. Do tego robil ciagle awantury :evil: Oj jak se przypomne ...ta moja biedna mamka pieklo z nim miala. Policja raz w tyg.u nas byla,my nocowalysmy po sasiadach.... Ja mialam 7 lat jak powiedzialam o wszystkim babci-mama po tym wniosla o rozwod ktory trwal 3 lata :o Od tamtej pory mamuska odzyla ,ale ja do tej pory mam uraz i obiecalam sobie ze nigdy nie pozwole na to ,zeby moj maz byl taki i moje dzieci przechodzily przez to co ja z bratem.
Wiec cukiereczek wez sie w garsc i skoncz to dla siebie i dziecka 8-) . My jestesmy z taba :-D

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 17 sty 2009, 06:11

jak juz wszystkie sie zala na temat mezow itp to ja tez :badgrin: :roll:
a wiec zakonczony moj toksyczny zwiazek.niby jeszcze do mnie dzwoni itp.ale to juz koniec ,nie ma juz nic...wyjechal do kanady i wiecie najlepsze w tym wszystkim to to,ze nie jest mi smutno,czy zle..nawet ciesze sie z tego..ze w koncu nikt mnie nmie poniza..tylko nadal problem z mieszkaniem :roll: :( a coraz mniej czasu,..dzis moglam miec jedno..spoldzilenia pisala.ale niestety bylam w pracy i nie moglam odczytac maila oh(m1 trzymajcie kciuki zeby nikt go w pon nie wynajal... 8-)

aha no i chyba jakis romans sie u mnie w pracy szykuje ;)

sam jak tam bejbik??wiesz juz jak bedzie miec na imie mala sam ;) ?kiedy masz trermin??

oraz tego kolege bym z checia wziela za meza ;)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 17 sty 2009, 18:53

o maaatko...padnieta jestem... :x

... caly dzien biegalam za wozkami ,mebelkami, ciuszkami , wanienkami...i innymi gadzetami... :badgrin: ...wiec teraz to by mi sie jakis masaz pleckow przydal http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ilie_8.gif... i dobry torcik na deserek... :p :p

boszsze...zakupy moga naprawde wykonczyc czlowieka...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nk_015.gif
...mialam jeszcze wieczorem na koktajla bezalkoholowego skoczyc...ale juz chyba nie dam rady... :evil:
wiec wieczor sobotni spedze przed pudlem z popcornem w lapce... ;)

acha: mam wozek !!!!!!!!!!!!!!!! (zreszta, mebelki tez juz wybrane ) :-)
tzn. upatrzylam juz sobie ...albo nieee...powiem tak: ZAKOCHALAM SIE OD PIERWSZEGO WEJRZENIA !!!!!!!!!! PDT_Love_05
a najlepsze jest to, ze jak ogladalam ten wozeczek na necie...to stwierdzilam ,ze jest OHYDNY...! :oops: :badgrin:
w sklepie wystarczylo ,ze sie raz przejechalam... hehe...i mnie normalnie oczarowal!
...potem zerknelam tylko ma mezulka ...a on do mnie "TO TEN , JEST NAJLEPSZY" :badgrin: 8-)

wozek to bugaboo camelon
i naprawde duuuzo lepiej wyglada niz np. na tej stronie ! ;)
www.bugaboo.com

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 17 sty 2009, 19:10

"Samanthii" dokladnie taki sam wozek ma moja kolezanka dla swojej coreczki ;) w kolorze czerwony (z czarnymi dodatkami). Czesto bralam ja na spacery i musze powiedzec ze swietnie sie prowadzi. Jedyny minus to taki ,ze zeby zapakowac do bagaznika,trzeba wyjac malenstwo wlozyc do fotelika,zdjac bude,zlozyc wszystko na plasko i wcisnac do samochodu :?
Oni tez maja dla niej swietne krzeselko do jedzenia:) jest stosunkowo drogie w porownaniu do innych ale ja sie w nim zakochalam ;)
www.modernnursery.com/popImage.cfm?item_num=BM-FR

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 17 sty 2009, 20:08

Czarnulka ja tez wychudzę za mąż :o a tak sie wypierałam ze nigdy w życiu :roll: ..a tu proszę..będę mężatką. Data na 2010....to jest jeszcze czas żeby przemyśleć jeszcze ewentualny wybór, a po dzisiejszej kłótni z obiadem...zarzucę focha na cały tydzień :badgrin: niech sie pomęczy teraz ze mną...musi być świadomy co bierze, ja raczej nie zaliczam sie do potulnych kociaczków...choć wygląd mam niewinnej i pokornej kobitki, to kocica ze mnie i diabeł :evil: w spudnicy :badgrin:

Sam...widzę ze przygotowania ruszyły, już pełną para 8-) tak trzymać

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 17 sty 2009, 21:46

Samanthii pisze:
acha: mam wozek !!!!!!!!!!!!!!!! (zreszta, mebelki tez juz wybrane ) :-)
tzn. upatrzylam juz sobie ...albo nieee...powiem tak: ZAKOCHALAM SIE OD PIERWSZEGO WEJRZENIA !!!!!!!!!! PDT_Love_05
fajnie tak zakupkowac dla dzidzi, zobacz co znalazlam o twoim wozeczku
http://www.metacafe.com/watch/1539659/b ... emo_movie/

czarnulka21, to krzeselko co wrzucilas link jest niezle,niewiedzialam takiego wczesniej....
niebieski pisze:będę mężatką. Data na 2010....
wow gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jaki miesiac? mmasz juz suknie wybrana?
misialeczek24 pisze:dziecko to zadna przeszkoda
zapewne masz racje... ja jednak jzu sie nie martwie tym ze bede sama jak sie rozstane bo wiem ze i tak bede szczesliwsza, nawet jako samotna matka :roll:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 17 sty 2009, 23:32

misialaczek dziekuje ;)
Juz nie moge sie doczekac tego slubu koscielnego, suknie mam juz wybrana (oczywiscie bez malych poprawek by sie nie obeszlo) ,sala ,dekoracje tez wybrane ,dj-a wezme tego co marta jak spisze sie dobrze na jej slubie :p i tak powoli to tylko czekac mi zostaje. Mam nadzieje tylko ze nie bede musiala zmieniac planow i wszystkiego przesowac ....bo moj mezus cos mi marudzi o kupnie domu za rok :o a my za rok mielismy zjezdzac do Pl...ach..
Sam cukiereczek znalazl dal ciebie swietna stronke;) i wlasnie tak jak na koniec tego filmiku wozek jest zlozony tak trzeba go wkladac do samochodu. Jak masz duzy bagaznik to nie bedzie problemu bo ja mam mercedesa c-klasy i sie troche musialam nagimnastykowac. Ale kazdy gleboki wozek jest na tej samej zasadzie :? inaczej skladaja sie spacerowki i te z 3 kolami -w nich jest jeden przycisk i caly wozek zlozony 8-)
niebieski gratuluje !!widze ze 2010 rok bedzie pelen wesel ;)
cukiereczek,sam krzeselko jest naprawde super,robi wrazenie na zywo,oni maja pomaranczowe. Ta pomaranczowa czesc jest ze specjalnego tworzywa mieciutkiego troche w dotyku przypominajacego gume -ale nie do konca. Bardzo dobrze sie je myje i ma wiele funkcji ,podobno dzieko moze go uzywac do 5 roku zycia :o

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 18 sty 2009, 01:02

naszym miesiacem bedzie czerwiec, sale juz mamy zarezerwowaną ale sukienki jeszcze nie mam.....wybór jest ogromny jesli chodzi o sukienki, można zwariować.

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”