Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 03 sty 2009, 01:31

Londyjka,
to jest uwazam ponizej poziomu zachowanie...nigdy wiecej "imprez" z nimi...
oj pewnie ze tak...
takie gbury normalnie :evil:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 03 sty 2009, 10:55

Witajcie:)
Wkoncu mam chwilke na forum :p

Zycze wam szczesliwego Nowego Roku, duzo szczescia i spelnienia noworocznych postanowien i marzen:))

Swieta spedzialm w domu w PL bylo bardzo fajnie jak zreszta zawsze w PL :-D
a sylwestrowa noc juz w Amsterdamie na imprezie domowej u przyjaciol-wiecie co ja juz chyba stara jestesm bo o 2 w nocy juz mi sie spac chcialao i jakos mi alkohol nie smakowal :badgrin: :roll:

A wracajac do mojego pobytu w PL-to kupilam szczeniaczka rasy Shih Tzu :p :p
Kochane kudlate, tylko sciskac i calowac. :-D
Decyzja o kupnie byla szybka-po tym jak zobaczyalam zdjecia psinek na stronie interentowj hodowcy -od razu sie w tej kuleczce zakochalam,i nastepnego dnia juz ja mielismy.
Maz na poczatku stwierdzil ze nie bedzie z takim malym czyms na ulice wychodzil bo to niby pies niby przytulanka -ale po 10 minutach trzymania jej na rekac juz zdanie zmienil :badgrin:
Pokazalam zdjecie pieska mojej szefowej i nie bylo problemu o przedluzenie mojej pauzy na lunch.Pracuje 10 minut jazdy rowerm od pracy tak wiec o 12-tej bede wpadac zeby Fify nakarmic i wyprowadzic :p
Ciesze sie z psiki jak dziecko :-D
Fotki kuleczki umieszcze w watku domowe zwierzaczki :p

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 03 sty 2009, 11:14

Dziewczyny ja rowniez zycze wszystkiego najlepszego w nowym roku...spelnienia waszych marzen...z ktorych nigdy nie rezygnujcie...bo zyjemy tylko raz...

Bylam w Polsce...ale tam nie moglam sie logowac na forum.... :cry:
Widzialam moja psinke,ktora odbieram za trzy tyg... jest malenka jak okruszek...widze ,ze wiecej nas po swietach nowych wlascicielek psiurkow... ;)
Londyjka pisze:przed wyjsciem zabrali to co przyniesli ze soba....
pozostawiam bez komentarza...a Ty biedactwo w ciazy i sie jeszcze tak narobilas...zamiast oni tobie pomoc...sorry...ale ja chyba zyje w innym swiecie... :|
Samanthii pisze:i jak dobrze wszystko pojdzie, za rok bedziemy miec wlasna chatke w genewie !!!
wow...wreszcie spelanija sie marzenia...
cukiereczekPL pisze:nie wypominajac nic nikomu to zalowalam ze sie tak wykosztowalam i czasem swoim i kasa, moze odbiezrecie mnie za wredote jakas ale serio, glupio sie poczulam. zrobilam ludziom zapas alkoholow i zarla i tyle.
....szczerze...nie zostawilabym tego im...jedzonko wolalabym do kosza na smieci wywalic...a reszte chyba wypic sama.... ludzie mnie juz nauczyli ze sa niewdzieczni...potrafia tylko narzekac,wypominac...ale nei podziekowac i przeprosic...nie jestes wredota... ja nawet wam nei wspomne moich poprzednich swiat...bo na sama mysl szlag mnei jeszcze trafia... :|

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 03 sty 2009, 11:40

anetta- gratuluje zakupu !!! 8-)
piesek na pewno jest przesliczny... :p pozniej skocze do watku o zwierzakach ,zeby sie troche pozachwycac twoim cudem...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ptup_1.gif

anielica... witamy na forum ! :badgrin:
mam nadzieje, ze jestes wypoczeta i zadowolona z pobytu w polandii http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /bravo.gif

widzialas sie z siostra !??? masz zdjecie dzieciatka !??? :-)

cukierek- ty lec po ten alkohol kobieto !!! :evil:
nie ma sie nad czym zastanawiac... nie musisz miec zadnych wyrzutow sumienia !
kolezaneczka namieszala - wiec sama sobie winna !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nawija.gif

londyjko...a moze twoi znajomi zabrali wszystko spowrotem, bo nikt nie chcial jesc tego, co przyniesli ???
no wiesz, pomysleli...ze lepiej zabrac ,niz zeby mialo sie zmarnowac... :badgrin:

dobra...wskakuje do wanny , powyciskam se pryszcze.... :oops: ...pomaluje i podbrazuje samoopalaczem...hehe
... bo wieczorem wychodze na randke z mezem ...musze dobrze wygladac... ;)
ale potrzebuje troche czasu, zeby zrobic z siebie znowu ludzia .... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... erbaty.gif

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... lie_37.gif

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 03 sty 2009, 11:55

Samanthii pisze:mam nadzieje, ze jestes wypoczeta i zadowolona z pobytu w polandii
...mialam problemy zeby wejsc na forum w Poloni...a potem tutaj...wiec dzis pierwszy raz w tym roku...
Samanthii pisze:widzialas sie z siostra !??? masz zdjecie dzieciatka !???
widzialam...a maly slodki...na fotkach byl jakis wielgasny...a jak go zobaczylam to jakas kruszynka,cienki jak niteczka...glowka okraglutka i malutka....slodziak....ale coz non stop spal....w pampersiaki cos tam robil...budzil sie do cmokniecia cycusia...i dalej spanko ;) Malenstwo....ale za miesiac jak go zobacze to juz bedzie kawal chlopa... 8-)
Samanthii pisze:cukierek- ty lec po ten alkohol kobieto !!!
dokladnie to samo mysle...przeciez to sie nei zmarnuje...a w ciagu roku bedzie jeszcze nei jeden powod do opicia....dobrych znajomych!
Samanthii pisze:ale potrzebuje troche czasu, zeby zrobic z siebie znowu ludzia ....
ja tez ide sie odremontowac...maseczka....makijaz zwany tapeta....i do ludzi mozna wyjsc...u mnei piekne sloneczko,mroz...ide do ludzi.... ;)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 03 sty 2009, 18:29

boszsze...nic mi sie nie chce... :( :( :(

..nawet randke odwolalam ... :oops:

leze na kanapie caly dzien i zre jak swinka... :oops: :oops: (ciagle jestem glodna :!: )
...
zaczynam sie martwic o siebie... bo nie tylko wszystkie majteczki zrobily sie juz za ciasne... ale takze staniczki i bluzeczki.... :cry:

najgorsze, ze ciagle chceeee mi sie slodkiego... :(
wciaz szukam czegos dobrego... inaczej mam niesmak i zly humor :evil: ... :badgrin:
mamo ! jak zmniejszyc te chcice ...........????????????http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... czkiem.gif

w dodatku ,dzisiaj na obiad zjadlam przeterminowany majonez z frytkami... :roll:
a 5 min. temu znalazlam stare cukierki ( po nowe nikomu nie chcialo sie isc)...i tez chyba z10 sztuk pozarlam... :oops: :oops: :oops: :oops:
na koniec otworzylam sobie puszke brzoskwinek... na pocieszenie ! :badgrin: :roll: :?
i nawet nie wiem kiedy je wszytskie ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... aciaga.gif

(wczoraj na deser poszla cala paczka wafelkow, lody malinowe z bita smietana i chyba z trzy banany... :shock:
...o obiadku , sniadaniu i przerwach miedzy posilkami nawet nie wspominam!
pomocy !!!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... _flaga.gif )

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 03 sty 2009, 19:42

Ja mam podobnie,jak tak dalej pojdzie to boje sie,ze nie wroce do dawnej wagi... :? :oops:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 03 sty 2009, 21:39

londyjka... ciesz sie skarbie, ze dopiero teraz takiego gloda masz ! :badgrin:
...
jestes duzo dalej niz ja, wiec masz prawo przytyc !!! ;)
twoja dzidzia juz duza jest - nic dziwnego ,ze przybywa kg.
pod koniec mozesz miec w sobie mnostwo wody i spuchniesz-dlatego waga pokaze,co pokaze... :arrow: nie trzeba sie martwic i liczyc kg. ,po 6 miesiacu....
...

u mnie idzie dopiero czwarty miesiac :roll: - a mam juz 3 kg. do przodu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: i to w cale nie jest normalne !!!
wstyd ... :oops:
...jesli przytyje 15kg.to bedzie w tym tylko moja wina ! bo ja od samego poczatku jadlam za dwoch !!! :?
do tego ,zrobilam sie masakrycznie leniwa ... :x

ach, zaczynam sie nie lubic w tym stanie... :(

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 03 sty 2009, 22:28

Samanthii, uważaj z tymi słodyczami, bo w ciąży można w cukrzycę wpaść. Moja znajoma jadła w ciąży dużo owoców i przed rozwiązaniem stwierdzili jej cukrzycę :(
Jak Cię ciągnie do słodyczy, to będzie dziewczynka ;)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 03 sty 2009, 22:29

happy new year !!!!!
sam ja nie jestem w ciazy i tez jem za dwoch :badgrin: :badgrin: i niedlugo bede wygladac znow jak slon oh(m1 ......we wtorek i srode bylam na masakrycznym shoppingu w amsterdamie ;) :badgrin: :badgrin: ...sylwestra tez spedzilam w amserdamie :arrow: dzialo sie....impreza byla super...tylko ,ze potem rozchorowalam sie i 1.zle sie czulam :oops: ....impreza skonczyla sie o 7 a ja musialam na 16 do pracy :| :| kac mnie meczyl beurk beurk bylo mi nie dobrze,slabo i w ogole umieralam w pracy..dopiero po 4 aspirynach i ok 20 przeszlo mi...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”