Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 22 gru 2008, 14:51

Dziewczyny, nie ma sprawiedliwści na tym świecie. One nutelle z chrupkami wpieniczają i nie ważą nawet 60 kg. A ja kurcze blade nie pamietam nawet kiedy nutelle smakowałam, słodyczy tez prawie ostatnio nie jadam. Jak zjem jedną katarzynkę to mam wyrzuty sumienia przez cały dzień i co waże 67 kilo a i tak 1 kg ostatnio schudłam, bo wazyłam 68 a w porywach nawet i 70. Nawet mi trudno to napisać. Z tym,ze mam dosyc gruba kość i tak specjalnie zwałów tłuszcxzu nie mam, ale ta gruszka, czyli pupa to moja bolaczka.

A Wy dziewczyny Sabina i Muflon to według mnie jestescie szczuplizny, och jak Wam zazdroszczę. No nie pokaże sie w tym spa z Chiny Ludowe.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 22 gru 2008, 19:48

Kwiatuszek*, jak się nie pokażesz?
Ty mnie nie denerwuj nawet !
Przecież to nie konkurs Miss Polonia, tylko spotkanie towarzyskie. Po Nowym Roku humor Ci wróci a waga zjedzie :-)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 22 gru 2008, 20:28

Konkurs, nie konkurs ale wstyd.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 22 gru 2008, 21:26

Kwiatuszek* pisze:Konkurs, nie konkurs ale wstyd.
E-tam, yaya se robisz :-(
Co się z Wami dziewczyny dzieje? Trauma przedświateczna chyba. Przeciez to nie forum 30-, tylko 40+.
Możemy i biegać w tym SPA. Przecież nigdzie nie jest powiedziane, że będziemy leżeć całymi dniami...

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 22 gru 2008, 21:43

hehe ,to przeze mnie.
Kwiatowi sie udzielilo moje narzekanie i dietowanie.
Pewnie ze w Spa nie bedziemy patrzec i porownywac swoich sadelek.Masz racje Muflon ze to nie konkurs pieknosci.
Nie mozna sie tak schizowac i ogladac ...a co ludzie mowia na nasz piekny wyglad ,a jak wygladamy,a czy nam cos nie wystaje ,nie wisi, nie wylewa.
Nie mozna tak podchodzic bo inaczej nigdy sie zadowolonym nie bedzie.Jest jak jest,korzystac i cieszyc sie zyciem.
Ale tym co jedza nutelle bezkarnie ja tez zazdroszcze:))
Dziewczyny bedziemy sobie chodzic w SPA na duze lody??Obsiadziemy jakis stolik w knajpce i zamowimy kazda po ogromnej porcji lodow z polewa czekoladowa :!:

a na czas swiat ja swoja dietke zawieszam ,a kit tam z nia:)

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 23 gru 2008, 09:56

Ja sobie kupię największe pudło Ferrero Rocher i będę jadła aż mi się niedobrze zrobi.
No u mnie w spodniach świeta są tak ze 3 dni. Dopinam sie tylko rano. A ciasta dopiero jutro zaczne jeść. I nie myslę o poświatecznej diecie :-)
No, Kwiatuszku, nie łam się (i nas) :-)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 gru 2008, 12:15

Dziewczynki no to jeszcze raz PA PA PA ;) i bede za tydzień. Za chwile wyjeżdzam.
Kupiłam sobie aparat cyfrowy,to zrobie jakis fotki ;)
Kochane nie obżerać sie za bardzo,ja za Was to zrobie. Już widze te wszystkie ciasta i torty!!!! A jak przyjade to sobie zrobie termin na lipo haha i mi doktorek odkurzy,te wszystkie smakołyki.
Buziaczki pa :-) :-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 23 gru 2008, 12:30

Sabrina a ja myslalam ze Ty juz pod palmami :!:
Jedz i wypoczywaj!.Na czas Swiat dyspensa na wszelkie slodkosci ,obzerajmy sie ,tuczmy i swietujmy :-D
Kurcze jeszcze sie swieta na dobre nie zaczely ...a my tylko o ciastach i tortach:)
Wiecie jaka ja swinia?wczoraj dostalam od kieroniczki pudelko mon cheri.
I na samo wyjscie z pracy pozarlam je calutkie ,12 sztuk jedno po drugim ,ale mnie sieklo :badgrin: a mialam jechac samochodem na zakupy i do rodzicow...nie dosc ze sie zaslodzilam to jeszcze upilam... :badgrin:
Taki mam slaby kregoslup moralny, zero zasad ..hehe
Juz po diecie!

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 23 gru 2008, 19:09

Che, che toscie mnie troche podbudowały. ja tez na to konto zjadłam dziś porzadny kawał ciasta. Och jakie niebo w gebie, coz za rozkosz, bo nie jadlam słodyczy juz z 10 dni, tak więc mi sie chciało tego słodkiego. Tak to prawda,ze słodycze uzależniaja.
Dziewczyny a słyszałyscie powiedzonko:

Dobre jedzenie jest lepsze jak byle jaki seks.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 24 gru 2008, 07:21

Na pewno. Dylemat jest co lepsze. Dobre jedzenie czy dobry sex? :badgrin:

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”