czyje sie niekochana cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 23 sie 2008, 20:20

Michitka pisze:Miśku, ja nawet nie mam jakoś nadziei, że poznam takiego przy którym będe szczęsliwa---tak zniechęcona jestem i wymęczona...psychicznie, znerwicowana
slonko moja siostra byla taka jak ty...trwala w zwiazku bez przyszlosci...oszukiwala sie ze moze bedzie lepiej ,ze on sie moze zmieni...ze musi z nim byc ze nikt jej nie zechce(on tak jej gadal :evil: )ze jest beznadziejna itp...
i ona glupia uwierzyla w to!!!!meczyla sie z nim za dlugo!!!!ale dzieki nam otworzyla oczy !i zostawila go!!!choc cierpiala bo go mimo wszystko kochala....a dzis....
od ponad roku jest szczesliwa jak nigdy w zyciu!!!odzyla!!!zupelnie inna dziewczyna!!!poznala swietnego faceta ktory doslownie nosi ja na rekach!!!!
i ona tez nie miala nadziei :idea:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 23 sie 2008, 20:26

Podobno nadzieja umiera ostatnia :-)

Czyli jak widać, bardzo dużo jest tego rodzaju facetów --toksycznych --qrcze nie ma jakiś testów jak ich rozpoznawać :evil:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 23 sie 2008, 20:52

Michitka pisze:Czyli jak widać, bardzo dużo jest tego rodzaju facetów --toksycznych --qrcze nie ma jakiś testów jak ich rozpoznawać
jak znajdziesz taki test daj znac... :!: :!: :!: :!: ;)

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 24 sie 2008, 16:58

Michitka, szkoda życia na rozterki, jestes bardzo młodziutka jeszcze i tyle przed Toba, nie obawiaj się rozsania, bo to początek nowego życia, zobaczysz- życie tak naprawde jest cudowne jak pozbywamy się kłopotliwego ciężaru, który tylko nas męczy i przygnębia ;)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 24 sie 2008, 23:10

groszek pisze:nie obawiaj się rozsania, bo to początek nowego życia, zobaczysz- życie tak naprawde jest cudowne jak pozbywamy się kłopotliwego ciężaru,
Groszek ma rację..czesto łudzimy się nadzieją ,że coś się zmieni..i dobrze..bo próbujemy dawać jeszcze jedną szanse..Ale szans nie może być w nieskończonośc...zycie ucieka....
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 25 sie 2008, 15:03

groszek pisze:
Michitka pisze:A miałyście kiedyś cos takie, że jestescie z facetem już jakiś czas --a ciagnie was do innych, by spróbować coś innego, poczuć "nową świeżą krew" te zauroczenie?
pewnie, że tak! i to często, Michitka Ty jeszcze młodziutka jesteś, a zobaczysz co się koło trzydziestki będzie działo :))
dobrze prawisz groszku
w jakiejs ksiazce wyczytalam ze u kobiety 30 to taki gejzer hormonow jak u faceta 18!
ja sie dzika normalnie zrobilam gdzies kolo 28. hahaha

A Michitka, tak czytajac Twoje wypowiedzi na temat tego faceta - rzuć łajze!
mowie Ci. zycia jest zafajne, lepiej byc samym niz nerwy strzepic na jakiegos łachudre. nie warto.
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 25 sie 2008, 16:45

groszek pisze:Michitka, szkoda życia na rozterki, jestes bardzo młodziutka jeszcze i tyle przed Toba, nie obawiaj się rozsania, bo to początek nowego życia, zobaczysz- życie tak naprawde jest cudowne jak pozbywamy się kłopotliwego ciężaru, który tylko nas męczy i przygnębia ;)

czy to tez dotyczy kobiet "dzieciatych" i starszych niz Michitka-tzn po 30 ?????????????????????? :?
:roll:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 25 sie 2008, 20:45

cukiereczekPL, taaak (i wiem co mówię bo przezywałam to juz 2 razy)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
agatuis
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: agatuis » 25 sie 2008, 21:02

Popieram groszka! Ja koncze niedlugo 37 lat i i jakis czas temu odeszlam od drugiego meza. Mam dwojke dzieci ,meczylam sie z nim 7 lat i ludzilam sie ze bedzie lepiej , a bylo coraz gorzej.Myslalam ze moje zycie sie skonczylo, ze wiecej nie bede probowac,a jednak jestem szczesliwa, zakochana, spotkalam cudownego faceta.Wiec nigdy nie jest zapozno.Zycie sie ma tylko jedno !
02.04.07 plastyka Brzuchanski

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 25 sie 2008, 21:05

Ale mnie pocieszacie --- :cry: :cry:
a ja miałam nadzieję, że moze będzie lepiej, się poprawi
MOŻE W KOŃCU BĘDĘ NAJWAŻNIEJSZA dla niego
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”