GDZIE POZNAŁYŚCIE SWOJĄ MIŁOŚĆ?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 03 maja 2008, 20:52

Ja poznałam moją miłość w Chorzowskim Parku Kultury i Wypoczynku :badgrin: :badgrin: Byłam z koleżanką piłam sobie piwko, a ich było trzech...i tak sie jakoś zaczęło, od zwykłego zagadania, podrywu.....tak to los zaplanował ze się spotkaliśmy. Jestem mu za to z całego serca wdzięczna. :-D

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 03 maja 2008, 22:05

Poznalam swoje kochanie w Zielonej Gorze na dyskotece, byl na delegacji w Polsce i caly tydzien spedzilismy razem PDT_Love_04 Pozniej mosial wracac i pozostaly nam telefony, listy i smsy [smilie=call me.gif] Nie myslalam ,ze kiedys wroci, nawet dwa razy umowilam sie z kims innym :oops: ale po trzech miesiacach niespodzianka PDT_Love_05 Przylecial i powiedzial ,ze nie moze zyc bezemnie PDT_Love_09 I tak do tej pory jestesmy razem PDT_Love_03
To tak w skroci bo jak bym sie rozpisala to naprawde jest fajna i baaaardzo romantyczna historia [smilie=love together.gif]
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 09 maja 2008, 19:29

Ja swoją Wielką Miłość znałam z podwórka, byliśmy sąsiadami z klatki, on był wtedy w 3 klasie podstawówki, a ja 1. W tamtym czasie to tylko razem jeździliśmy na deskorolce ;) Podobał mi się od zawsze, ale nasze drogi zeszły się dopiero, gdy byłam w 1 liceum i wtedy staliśmy się parą na trzy cudowne lata. Jednak po tym czasie znowu każde poszło w swoja stronę i dokładnie rok temu znowu stanął na mojej drodze. Oszalałam ze szczęścia, ale chyba coś jest w powiedzeniu, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki... :?

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 27 maja 2008, 08:57

Moja Wielka Miłość była moim sąsiadem i znałam go od lat :lol:

Awatar użytkownika
ania.269
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: ania.269 » 27 maja 2008, 20:46

z moją miłoscią było tak jak u Majusi..........był moim sąsiadem........został moim mężem!
375cc hp MENTOR OKRĄGŁE 04.11.2008 DR. SANKOWSKI JUŻ PO!!!!! :)))

caradurka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: caradurka » 22 cze 2008, 20:26

my poznaliśmy się przez internet
dużo razem rozmawialiśmy, ale oboje byliśmy w innych związkach i nigdy się nie spotkaliśmy
później jakoś tak kontakt się urwał, ja zakończyłam stary związek, poznałam nowego chłopaka, zakochałam się jak głupia, ale nic z tego nie wyszło
w tym czasie coraz popularniejsze były tel. kom., ja swojego jeszcze nie miałam, ale mój brat właśnie sobie kupił
oczywiście chciałam się pobawić, ale nie miałam nawet do kogo wysłać sms, bo znajomi też nie mieli jeszcze komórek
ale .. on zostawił numer swojej kom w opisie na GG, więc wysłałam do niego
i tak kontakt się odnowił, zaczęliśmy znów rozmawiać, wysłałam mu kilka swoich zdj, on zaczął bardzo nalegać na spotkanie, w końcu się spotkaliśmi, a później potoczyło się to wszystko bardzo szybko

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 22 cze 2008, 22:51

Piękna historia ..i tak jak na współczesne czasy bardzo współczesna...Bo ja potoczyłoby się Wasze życie gdyby nie ten nr. telef ,.na GG.. :-D ..Czasami chcemy dotrzeć do osób ,które kiedys znaliśmy ..może warto nie do końca zacierać za sobą slady.... ;-)
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 23 cze 2008, 00:01

Ja mojego mężczyznę poznalam przez internet, jakieś osiem miesięcy po nieudanym związku i kilka tygodni po solidnym koszu ... (ech dostałam kosza od faceta w którym się bardzo bardzo zakochałam... :/ )
Już nie chciałam znać mężczyzn, siedziałam sobie z przyjaciółką na naszym czacie i gadałyśmy o pierdołach ze sobą i z kilkoma współnymi znajomymi... na czat weszli trzej panowie i zaczeli sobie z nami gadać a ja sobie wybrałam na rozmowę właśnie Jego bo fajnie pisał, dosyć dowcipnie i mądrze :) Potem przeszliśmy na czat prywatny, z czata prywatnego na gg... tak jakoś gadaliśmy kilka tygodni, chciał moje zdjęcia więc mu kilka wysłalam i zaczął mnie tak osypywac komplementami, ze aż mi się głupio zrobiło... powiedział, ze jest nieładny i mi się na pewno nie spodoba... namówiłam go na wysłanie zdjęcia i nawet mi się spodobał... a potem musiałam go namawiać na spotkanie ze mną... i wogóle mój mężczyzna to metal jest :D Wiecie, gdyby nie łysiał to by miał długie włosy, kiedyś non stop chodził w skórze i glanach... a ja na spotkanie przyszłam w białych spodniach, klapeczkach, sexi bluzeczce i z torebeczką jak jakaś paniusia ;) I podobno jak mnie zobaczył to chciał uciekac ale się do niego taaak uśmiechnęłam, że został :lol: I po jakimś czasie mi się przyznał, ze się zakochał w ciągu pierwszych 30 minut :)

(jesteśmy razem od sierpnia 2005, mieszkamy razem w UK, jesteśmy zaręczeni a w przyszłym roku bierzemy ślub :) i jestem bardzo szczęśliwa :) )
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 27 cze 2008, 23:02

Pytanie jest o Sympatię..Więc ...przez internet,,chociaż nigdy bym w to nie uwierzył...
Dziwna magi pisanego słowa,przeradzajaca się w zupełnie niespodziewane klimaty... ;-)
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 10 lis 2008, 22:30

Ja mojego narzeczonego poznalam jak mialam 18 lat w klubie :) On dj - ja klubowiczka hehe:P Poderwalam go :) no i jest juz calyy moj;* Jutro nasza rocznica- a za rok slub:)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”