portale randkowe

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 12 cze 2008, 22:06

virriel pisze:czasem sobie wchodziłam na portale randkowe
hm... a mi sie zdawalo ze trzeba sie na takich portalach rejestrowac zeby szperac...
a ja tyyyyyyyyyle siedze na rozowej beauty stronie ze niemialabym czasu na inne portale ;-) :mrgreen:
nawet na nk konta niemam jeszcze buuuuuuuuuuuuuu :roll:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 12 cze 2008, 22:12

no bo trzeba- mam konto widmo ;-)
Można chyba przeglądać profile bez rejestracji ale wtedy chyba nie można korzystać z opcji wyszukiwania.
Z moim eks-misiem czasami sobie razem przeglądaliśmy np. sympatię. Dużo śmiechu było wtedy ;-) :lol: Ale nie zawsze- bo były sytuacje, że znalazło się kogoś znajomego, kto akurat był w związku :-?

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 12 cze 2008, 22:33

virriel pisze:Ale nie zawsze- bo były sytuacje, że znalazło się kogoś znajomego, kto akurat był w związku
:oops: upsss....i co powiedzieliscie tej o sobie o tym????
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 12 cze 2008, 22:41

foxxia,a nie jest tak,ze panicznie po prostu chcesz wyjsc za maz bo myslisz np,ze juz czas.... :?: odnosze takie wrazenie,bo mimo,ze Cie zranil i chcesz tylko koscielny(czyli tak naparwde tego nie chcesz,boisz sie) to nie chcesz sie wstrzymac,byle do slubu...ale co potem? Lepiej byc rozwodka?
A myslenie,ze inni nie dorastaja mu do piet to w wielu przypadkach,strach,ze nikogo dobrego sobie nie znajdziemy,ze nic nas juz nie czeka. Bledne myslenie!
Jestes napewno super fajna kobieta i powinnas zmienic nastawienie.

A takie cos mi jeszcze do glowy przyszlo: zaproponowal Ci slub ze strachu,ze Cie straci. Ale po slubie wolna reka... bedziesz jego...a on...bedzie robil co chce... :?:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 12 cze 2008, 23:01

Londyjka pisze:A takie cos mi jeszcze do glowy przyszlo: zaproponowal Ci slub ze strachu,ze Cie straci. Ale po slubie wolna reka... bedziesz jego...a on...bedzie robil co chce... :?:
Oj dziewczyny..gdyby każdy z nas słuchał dobrych rad... ;-) ..Miłość to choroba...każdy musi przez to przejśc...
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 12 cze 2008, 23:06

Nie- ale ten związek i tak sie wkrótce rozpadł właśnie z tego powodu.

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 12 cze 2008, 23:09

Pewnie,ze to tylko rady,ja nie moge wiedziec na 100% bo go nie znam,wysnuwam tylko osobiste wnioski,ktore nie musza sie pokrywac z rzeczywistoscia ;-) a wiadomo,decyzja nalezy do foxxi.
Ale takie cos bardzo boli. Tez kiedys z moim eks to przezywalam,tzn,ja pisalam do niego na taki portal i odpisal i chcial sie spotkac ze mna jako nie ze mna,bolalo,ale ciesze sie,ze nie jestesmy juz razem :-o
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 12 cze 2008, 23:11

Ciągle wracamy do pkt wyjścia...Podstawą związku jest wierność..Prosta zasada,trudna do przestrzegania..Czasami oczywiście ..nie zawsze....Wystarczy ,że zabraknie jej choć przez chwilę,a wszystko się wali...Nikt przecież nie lubi być zdradzany,ani oszukiwany.... :-?

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 12 cze 2008, 23:18

Gdyby tak choc jakis procent zwiazkow byl bez skazy... niestety nie ufam nikomu w 100% i juz zawsze pozostane przez swoje doswiadczenia(i z obserwacji nielojalnych ludzi) podejrzliwa. Nie wierze,ze sa jacys "swieci" na tym swiecie. :roll:

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 12 cze 2008, 23:24

Londyjka pisze:Nie wierze,ze sa jacys "swieci" na tym swiecie. :roll:
A ja wierzę...Sa to zapewne pierwsze ,gorące młodzieńcze miłości.Oczywiście do pierwszego tąpnięcia...Potem nieuchronnie dołączają do grona sceptyków..czyli nas.... :-D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”