blokada przed byciem matką

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 07 maja 2008, 09:49

Na mnie jak na mnie ale na mojego misia to by to w ogóle nie podziałało :badgrin: :badgrin: :badgrin: .

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 15 maja 2008, 17:21

...dzisiaj ogladalam program o porodach...
:|

...i znowu mam blokade...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... lamany.gif

Awatar użytkownika
kejth
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kejth » 15 maja 2008, 18:25

Jestem ciekawa jak na Was wplywa www.nasza-klasa.pl?
Jak nie macie dzieci (z wyboru i przekonania, przynajmniej na razie) i widzicie, jak Wasi znajomi ciagle umieszczaja zdjecia swoich dzieci...

Szczesliwe rodziny. Najczesciej same dzieci: w lozeczku, na spacerze, przy jedzeniu...
Ciezko nawet o zdjecie mamy lub taty tego dziecka. Proporcje czesto wygladaja: 5:1.
Piec zdjec dziecka i jedno "wlascicielki".

Maz to juz w ogole nie jest zadnym ciekawym tematem do wystawiania na naszej-klasie.
:badgrin:

A co myslicie, jak zamiast zdjecia miniaturki osoby jest zdjecie dziecka...?
Najbardziej mnie smieszy np. moj kolega Bartek, chodzacy w liceum w skorze, glanach, czesto nieogolony...
Tymczasem na jego profilu w miniaturce pojawia sie mala blond dziewczynka.... :-D
Osteotomia poczworna. Skupin. Niestety...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 15 maja 2008, 18:58

Sam- ja widziałam dziesiątki porodów na żywo, niektóre bardzo ciężkie, ze zgonem noworodka albo krwotokiem poporodowym włącznie. To jest dopiero trauma :roll: Ale dam radę- chęć posiadania maluszka w przyszłości jest silniejsza...

a z tą naszą klasą- to jak dla mnie jest to zbytnia ostentacja. Jakby każdy chciał powiedzieć- coś mi się w życiu udało :roll:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 15 maja 2008, 19:16

virriel pisze:
a z tą naszą klasą- to jak dla mnie jest to zbytnia ostentacja. Jakby każdy chciał powiedzieć- coś mi się w życiu udało :roll:
TROCHE TAK JEST.

moje wszystkie dzieciate kolezanki , tez tak robia - !
2 zdjecia swoje - i 10 dziecka :badgrin:
:roll:

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 16 maja 2008, 00:15

Ja cieszę sie wtedy razem z nimi, gratuluje....zycze wszystkiego dobrego. Jak sie ma maluszka to jest jak najwiekszy skarb wiec nie dziwi mnie to ze ludzie sie tym dzielą z innymi ludźmi.

Awatar użytkownika
kejth
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kejth » 16 maja 2008, 11:06

niebieski Mnie tez to nie dziwi, ze ludzie chca sie "pochwalic".

Natomiat wrecz zalosne jest dla mnie wstawianie zdjecia dziecka w miniaturce profilu zamiast swojego zdjecia.

Brrr. To tylko dowodzi tego, ze juz sie kompletnie "przepadlo". Nie mnie, jest tylko moje dziecko.
Oddalam sie od takich znajomych. Nie interesuje mnie, jaka kupe zrobilo ich dziecko.
To ich sprawa.

Samanthii Jest ok jak sie ma zdjecie z dzieckiem. Albo jakies rodzinne.
Ale tylko zdjecia dziecka? Kogo to interesuje...
Jeszcze te zdjecia sa tak fatalnej jakosci... Biedne dzieci, nawet porzadnego zdjecia nie maja. Ale moze to moje zboczenie zawodowe.
Ja, takie zdjecia, ktore sa na naszej-klasie bym w ogole na dysku u siebie nie trzymala.
:badgrin:
Osteotomia poczworna. Skupin. Niestety...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 16 maja 2008, 11:24

kejth - alez ty brutalna jestes ... ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif

...ale zgadzam sie z toba w 100 % !!! 8-)

...wiele moich kolezanek zaczelo sie rzucac do mnie :? i wychwalac pod niebiosa ,
jak tylko urodzily... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /czeka.gif

...ciagle slysze tez od nich :
" a zuzia (paulinka , natalka ,itd.itp.) nie bedzie miala sie z kim bawic
- ty MUSISZ tez juz sie starac "
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hahaha.gif

albo " ty to masz szczescie - masz tyle wolnego czasu !!! " :roll:
"... a co ty robisz w ogole calymi dniami ? no dobra, rozumiem ,ze pracujesz,ale wiesz JAKA JA JESTEM ZAJETA ??? nie mam czasu na NIC ! "
(ale kazdy jest kowalem swojego losu, i co ja jej na to poradze ,ze nie moze dac sobie rady i jest taka zmeczona... :| :roll: )
albo:
"... nie moge pogadac z toba na skypie ANI ZADZWONIC - bo przeciez zajmuje sie dzieckiem! " :shock:

:roll:
a kiedy juz ktoras z nich jest na tym skypie to ciagle slysze:

" ...poczekaj, musze mala nakarmic...przewinac...
... moment- musze uspic dziecko ... "

...a jak juz zacznniemy gadac (2 min.), to one nie mowia nigdy o sobie : tylko ,co dziecko zrobilo !
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... oriren.gif

Awatar użytkownika
agin4
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agin4 » 16 maja 2008, 11:30

z tym wstawianiem dzieci na naszej klasie macie rację kogo to interesuję ale co do posiadania dziecka tak jak niektóre z was byłam kompletnie anty nie lubiłam dzieci wkurzały mnie i chyba nigdy bym się niezdecydowała ale życie płata figle wpadłam byłam zła dlaczego pytałam ciąże żle znosiłam chyba przez moje nastawienie ale teraz mam prawie 5 letnią coreczkę i niewyobrażam sobie życia bez niej nigdy nikogo w życiu tak niekochałam jak ją tego nie da się porównać nawet do największej miłości ale niechęć do innych dzieci mi nie mineła inne mnie drażnią denerwują kiedyś chciałabym drugie ale pewnie też się niezdecyduję cenię sobie wolność niezależność i swiadomie zrezygnować z tego będzie mi trudno. Dziwne to jakieś
piĂŞkne 325 !!! to juÂż cztery miesiÂące

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 16 maja 2008, 14:24

Ja Wam powiem od siebie....i przestrzegam,bo nieswiadome mamuski wklejaja swoje pociechy...czasem sa to calkiem nagusne foteczki....albo male dziewczynki mamusie robia na duze dziewczynki....Boze czy nie maja pojecia,ze kazdy pedofil moze sobie skopiowac fotke ich dziecka???
Ja jestem bardzo wyczulona na ten temat! Tu w Niemczech przeczula sie juz male dzieci a co dopiero doroslych.... :evil:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”