chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 30 gru 2007, 00:05

beniaminn pisze:Faceta musicie traktować jak psa.Nakarmić..nie drażnić i wieczorem wypuszczać na spacer.. :-D .Ale tylko pod kontrolą..No chyba że to jakaś ciapa,ale ..pozory mogą zmylić...Żadnych odstepstw..Pozwalanie na buszowanie po necie .. :evil:.. najgorsze co możecie zrobić..Niewinne końca początki...ale,,mogę się mylić..Oby.. :badgrin:
beniamin nie rozumiem twojego zdania z tą ciapą...co masz na mysli... :roll:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 30 gru 2007, 00:12

No dobrze..Nie podejrzewam was o to,ze zadajecie się z facetami typu romantyczna fajtłapa..Tzn..bezwolnego..uległego..nie majacego swojego zdania..wierzącego bezgranicznie w każde wasze słowo... :-D To jest właśnie tak ciapa,która nawet wodę na herbatę potrafi przypalić.. :badgrin: Typ faceta,który otrzymał was jako bonus od zycia...
jestem ..jaki jestem

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 30 gru 2007, 00:13

Ja do dzisiaj bylam przekonana ze moj tez tego nie robi. Mialam go za niemal swietego. I jak kolezanki mowly: a moj dzisiaj sie obejzal za tą a moj dzisiaj cos tam.
Ja sobie wtedy myslalam jakie ja mam szczescie przeciez Moj jest taki oddany,taki kochany wierny. Nigdy w zyciu sie przy mnie za nikim nie obejzal nigdy.
Ale widac cicha woda brzegi rwie.

Najgorsze ze on uwaza ze ja robie z igly widly ze to tak samo jak by gazete ogladal noa pozatym " nie byly gole " na co ja ze zapewne byly w kombinezonie narciarskim i goglach. A on ze chodzilo o twarze. No kuzwa jak mozna brnac dalej w takim klamstwach. ( i to kiepskich) I mowi ze to zajelo mu 2minuty i ze napewno nie byly ladne skoro juz nie pameita kogo ogladal. (za to ja do dzis pamietam te nazwiska)
I ze od tej pory nigdy nie ogadal nic.
No sorka on ma mnie chyba za totalną idiotke.
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 30 gru 2007, 00:15

beniaminn pisze:Typ faceta,który otrzymał was jako bonus od zycia...
buhahahahahahahahahahahahahhaha :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

*75C*

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 30 gru 2007, 00:19

beniamin czyli sugerujesz,ze jak facet nie oglada sie za babami i nie buszuje po sieci to jest ciapą... :roll: typowe podejscie psa na baby... no comment ale nawet jesli to wolalbym byc z taka ciapa niz z takim psem i bylabym duzo szzesliwsza gdyby poza mna swiata nie widzial... czyzbys byl tym typem co jak burek spusci sie go ze smyczy to panowac nad soba nie moze ? A potem piszesz,ze twja dziewczyna o bylym mysli 8-)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 30 gru 2007, 00:29

Londyjka pisze:ale nawet jesli to wolalbym byc z taka ciapa niz z takim psem i bylabym duzo szzesliwsza gdyby poza mna swiata nie widzial... c
Dokladnie.

*75C*

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 30 gru 2007, 00:29

Londyjka pisze:czyzbys byl tym typem co jak burek spusci sie go ze smyczy to panowac nad soba nie moze ? A potem piszesz,ze twja dziewczyna o bylym mysli 8-)
Gdybym się do tego przyznał wyszedłbym na kompletnego kretyna.Nie...Kiedy facet kocha,nie widzi swiata poza swoja miłością..wiem to po sobie.. :-D Ale kiedy czuje się niepewnie..słyszałaś o głosie syren ..mitologia ..Grecja..te klimaty..Czasami nie potrafi się temu oprzeć..Dlatego musicie mieć nad nim pełną kontrolę..dla swojego zreszta i jego dobra..chociaż on może jeszcze tego tak nie odbierać..To niewidzenie świata poza sobą,musi być niestety wzajemne...My też tego potrzebujemy..Głaskania,komplementów,zapewnień..Tym się karmi każda miłość...
Chcemy tego nie mniej niż wy.Kiedy jest wspaniale nie słyszymy tych syren..to jest tylko miałczenie..Wy jesteście dla nas Syrenami...kochanymi,uwielbianymi ,upragnionymi...
jestem ..jaki jestem

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 30 gru 2007, 01:33

wiecie co,ja to juz jestem tak uwrazliwiona na to meskie ogladanie sie za babkami,ze szkoda gadac ;) niby nie jestem juz tak zazdrosna jak kiedys bylam,ale pamietam kazda laske,za ktora obejrzal sie moj facet przez cale 2 lata...hahaha smieje sie z tego,ale to troche chore jak tak nad tym mysle...
jak jestem czasami zla to mowie mojemu facetowi,ze moze sie ogladac za wszystkimi i w ogole,ale tak zebym nie widziala...czasami zartuje,ze jak bede miala juz cycki to moze tez na cycki nawet innym patrzec ;) ;) ;) bo teraz podobno tego nie robi hahaha
mialam bardzo wielu kumpli i dobrych przyjaciol facetow tak ze sie na pewne sprawy otworzylam i czasami ogladam swiat meskimi oczami....to nie jest tak do konca fajne,bo dostaje sie czasami paranoi... :|
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 30 gru 2007, 11:10

beniaminn jako jedyny mężczyzna tego forum powiedz jak to jest. Np Mija Cie piekna kobieta to co nie zauwazasz jej piekna czy moze myslisz moja kobieta tez jest piekna czy moze raczek oooo jaka laska mojej wiele brakuje. Zawsze mnie to zastanawiało. moj facet oczywiscie mi sciemnia ze nie zwraca uwagi :D ale az taka idiotka to nie jestem.
Aha i czy np. z kolegami prowadzicie jakies dyskusje typu: Doda to ma super piersi a ta to tamto . JAk to jest:) ;)

*75C*

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 gru 2007, 11:45

Każdy facet zwraca uwagę na fajną laske,jeżeli nie jest gejem ALE,jest właśnie duże ALE!!!! Jeżeli facet jest na poziomie,robi to bardzo dyskretnie.
Jedynie prymitywne prostaki w OBECNOSCI SWOJEJ DZIEWCZYNY ogladaja się za innymi kobietami. Jeżeli facet wie,że takim zachowaniem RANI swoją dziewczynę i DALEJ to robi,to dla mnie jest skończonym palantem.
My kobiety nawet na tym forum piszemy,że jakiś facet jest super,a z innym to bym zgrzeszyła..itp i co z tego? nie ranimy tym nikogo,bo nasi faceci o tym nie wiedzą.
Ja tez zerknę na fajnego mijającego mężczyznę ,ale zrobie to tak,że maż nie widzi.Trwa to ułamek sekundy i tyle.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”