Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
hej pieknosci no ten ostatni to paszkwil jak dla mnie ale moze i ma cos w sobie,co niekoniecznie musi kazdy zauwazyc A co powiecie na tego goscia??? Mam nadzieje,ze uda sie wkleic pozdrawiamhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... beauty.jpg
Mi się on nie podoba, już lepszy ten "paszkwil".
Dann'ego Trejo wkleiłam bo jest charakterystycznym aktorem i nie jest taki nijaki jak ci niektórzy tutaj powklejani
A co sądzicie o tym: http://rhcp.squirrelism.net/other/wallp ... 24x768.jpg
hejka laseczki moze przegielam troche bo tego co wkleilam to moj byly,niby znany,bo portugalski model,no ale nie gwiazda Bywali w moim zyciu przystojniejsi ale mamy jedynie wspolne fotki,wiec nie wklajam,bo... ..jaka jak tam slawna a kaj tam piekna buziaki. A dodam,ze mnie podoba sie nasz Damiecki,Zakoscielny i nie nasz K.Reaves(nie wiem jak pisze sie ) no to buziaki
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
fondle pisze:eeee ja go nie lubie.. jest przereklamowany i przecukierkowany.. ale to oczywiscie kwestia gustu...
to fakt jest przereklamowany itp ale ja lubie takich slodkich facetow
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
misialeczek24, spoko ile ludzi tyle gustow a swoja droga to ciekawe ze ogolnie Beckcham postrzegany jest za przystojniaka i wiele kobiet wzdycha do niego ... wlasciwie na pierwszy rzut oka to tez bym powiedziala ze jest nawet nawet ale jakbym miala wybierac to stawiam na Dannego hihi
Beckham jest The Best..fajnie wygląda i ma wszystko na swoim miejscu,co widać na załączonym obrazku.. .Czasami zdarzaja mu się dziwne wypowiedzi i ten głosik rzeczywiście ,jakby do niego nie pasował..To jest cos takiego jak słyszeć lektora w radio,a zobaczyć go dopiero po roku...Nic nam do niego nie pasuje...Ogólnie super....