Bardzo chcesz powiedzieć, ale się nieodważysz. Powiedz to

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 23 cze 2005, 21:14

ja też się spotkałam z gadaniem, ze czas liceum to najlepszy czas itd. A u mnie sie to wcale nie sprawdza. Tez mam cichutka nadzieje, ze na studiach cos sie zmieni, ale coraz mniejsza, bo pewnie kierunek, ktory wybiore uniemozliwi mi skutecznie prowadzenie bujnego zycia towarzyskiego :wink:

Awatar użytkownika
kaska
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kaska » 23 cze 2005, 21:24

Ja to...dopiero mam niewyparzony jezyk..najczesciej mowie co mysle..i jestem z tego zadowolona :D :D .Pozniej zastanawiam sie nad konsekwencjami...ale zadko przepraszam,kiedy juz ktos doprowadzi mnie do szalu ...to zakladam,ze mu sie nalezalo,bo miarka sie przebrala.Jedynie mamie nie jestem w stanie powiedziec dosadnie.:twisted:

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 23 cze 2005, 21:32

DorAga a ile masz latek jeśli wolno spytać?
Ja sie wybieram na AWF (mam nadzije ze sie dostane) a tam z tego co słyszłam jest ciekawie jesli chodzi o zycie towarzyskie..hehe...ci faceci... :oops: :lol:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 23 cze 2005, 21:52

18 - z tego co czytalam w innych postach to tyle co Ty :) Ja sie wybieram na jakis kierunek zwiazany z biologia i chemia ( taki mam profil w liceum), a tam to raczej jest ciezko. Najwyzej sie pomęcze i potem zostane chirurgiem plastycznym :P bedziecie miec u mnie rabaty :D

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 23 cze 2005, 22:49

hmyh u mnie to liceum to pod roznymi wzgledami faktycznie byl calkiem interesujacy czas......ale "od zawsze" wlasciwie, a juz na pewno od drugiej polowy 1kl L.O., czekalam niecierpliwie na czas studiow.......i szczerze mowiac mam wielka nadzieje ze to bedzie super okres, duzo lepszy niz poprzednie lata......a jesli mozna Cie zapytac, droga JAAA, na ktorym roku studiow jestes :?: bo ja to bym chciala zeby od poczatku trafic na fajnych ludzi... :roll:
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 23 cze 2005, 23:01

DorAga a ja myslałamm, że jestem najmłodsza...hehe...niestety nie mam czasu śledzenia forum, a co chciałabys soebie zoperowac? :wink:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 24 cze 2005, 11:43

robie nosek 6 lipca :) Jest chyba jeszcze ktos w naszym wieku na forum. Chyba Nicooll, jesli sie nie myle :D A Ty co planujesz?

Awatar użytkownika
Moki
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Moki » 24 cze 2005, 13:18

DorAga a u kogo?

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 24 cze 2005, 13:21

u Skupina. Mam nadzieje, ze dokonalam dobrego wyboru :)

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 24 cze 2005, 13:35

ja planuję powiększenie piersi ale dopiero na przyszłe wakacje, musze dozbierac kase no i ogólnie nie chce by w szkole cos gadali,a tak to na studiach zupełnie nowe otoczenie...ominą mnie te wszystkie pytania. :wink:

Zycze pwoodzenia na operacji,bo to juz niedługo... :)
Omnis amans amens

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”