Chomikujecie?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 26 wrz 2007, 17:59

Czy ja wiem czy szczęściara- jak się samemu mieszka w wielkim mieszkaniu- większym niż przeciętny dom i na dodatek nikt Cię nie goni do sprzątania, to można się utopić w tych wszystkich ciuchach, kosmetykach i innych pierdołach. Generalnie niektórych szaf u mnie nie należy otwierać zbyt gwałtownie, bo zawartość się może wysypać :badgrin: :badgrin:
A ja na dodatek nie lubię sprzątać, więc teraz możecie sobie wyobrazić jaki mam porządek :p ;) :evil:

Awatar użytkownika
virtualia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: virtualia » 26 wrz 2007, 19:38

a jak by tak policzyc ile to kasy wyrzucone bezmyslnie....oj nie lepiej nie . Na szczescie na razie mi nie brakuje ;)
operacja 28 stycznia 2009 dr Kolasinski -biust anatomiczne Allergan 410 FX 360g+ uszy juz po :)

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 26 wrz 2007, 19:38

mnie jak zaczela ograniczac przestrzen to dokupilam mieszkanie obok... i teraz czekam na projekt z komandora, bo jeden pokoj musze zamienic w garderobe. nie mieszcze sie juz poprostu...

aha, zbieram t-shirty. nie wiem skad ich tyle mam, poprostu nie pamietam juz.
Próżność to mój ulubiony grzech...

_Aga_
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: _Aga_ » 26 wrz 2007, 23:48

mara pisze:jeden pokoj musze zamienic w garderobe
garderoba to moje marzenie :-D oj przydałaby się przydała... ale póki co pomarzę sobie o własnym mieszkanku choćby takim malutkim... ;)

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 27 wrz 2007, 10:37

Ja miałam garderobę w starym mieszkaniu- ale była dla mnie stanowczo za mała :badgrin:
W nowym mieszkaniu mam za duże pomieszczenia by jedno wydzielić na garderobę- chociaż w sumie jak by te wszystkie łachy zebrać w jedną kupę... :roll: :p
Też chciałabym kupić mieszkanie obok, albo nade mną ale nie są na sprzedaż- zresztą tak naprawdę to po co skoro mieszkam sama :cry: :|

Awatar użytkownika
agatuis
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: agatuis » 01 paź 2007, 22:24

Ja mam to samo kupuje ,kupuje ,jakos nie moge sie rozstac ze starymi ciuchami(jakis glupi sentyment czy co)przyjezdzam z zakupow ,a na drugi dzien ubieram stary lach ,bo najlepiej sie w nim czuje.Szafa zapchana nie mam gdzie upychac.Ostatnio zrobilam pozadek ,to troche ubylo,ale znowu nadrobilam.Tak w kolo.Kupuje ciuchy ktorych potem wogole nie zakladam.Obled dobrze ze do niektorych moja corka wskoczyla :-) Z butami to samo mam pelno butow ktorych wogole nie nosze,czasem jakies mojej mamie pasuja.Tez by mi sie pokoj na to wszystko przydal.
02.04.07 plastyka Brzuchanski

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 03 paź 2007, 10:25

O rany, ale fajny temat :-D ;)
Ja chomikuję etapowo i produktowo. Był etap chomikowania ciuchów, ale teraz systematycznie, przynajmniej dwa razy w roku, robię generalne czyszczenie szaf ze starych szmat, Jesli w czymś te pół roku nie chodziłam - idzie do PCK. jesli jest tylko jedna skarpetka, do kosza. Majtki - kosz. Itd. Pełna konsekwencja. Od niedawna udaje mi się taką samą akcję przeprowadzac z butami, choc to było dużo trudniejsze (hihihi, mój Miś znalazł buty sprzed 8 lat, trapery, w których te 8 lat temu był kilka razy i nigdy więcej - nie pozwolił wyrzucić :badgrin: :badgrin: )
Teraz wpadłam na pomysł czyszczenia kolorystycznego - będzie wymiana z kumpelą szmat brązowo-beżowych na szaro-niebieskie.
Co do kosmetyków, to sądzę, ze żyłabym spoko przez kilka miesięcy utrzymując się z ich sprzedazy ;) :badgrin:
Teraz doszły dodatkowe pudła i osobne półki w lodówce (dobrze, ze jest BIIIIIIG), bo kręcę sobie sama rózne smarowidła. Mam juz kilkadziesiąt słoiczków i pudełeczek, nie mowiąc o tonach wody destylowanej i wszędzie-suszących-się buteleczkach i zlewkach ;) :badgrin:
O gazetach nawet nic nie piszę, bo boję się zapeszyć, żeby mi półki w przedpokoju nie połamały się pod ciężarem wielu roczników :badgrin:
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 09 paź 2007, 21:06

Jenny jakie smarowidla sobie kręcisz? Kremiki jakieś? Napisz coś więcej...
Fajny pomysł oh(re1

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 10 paź 2007, 12:31

-asia, głównie toniki, peelingi, sera, kremów mi się nie chce ;)
Wieczorkiem napiszę Ci na priv coś więcej :-D
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
sylwiaemail
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwiaemail » 12 paź 2007, 20:30

a ja nie jestem graciarą i stale coś wyrzucam! jestem bezlitosna pod tym względem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”