Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Bardzo dobry serial Po pierwszym odcinku wiedzialam ze bede od niego uzalezniona
Zdaje sie ze po wakacjach bedzie trzecia seria, gdzies mi sie o uszy obilo ( a moze dopiero przystapia do jej nagrywania) Tak czy siak czekam na nia niecierpliwie
Annetta, po wakacjach w Polsce mają puscic 2 sezon, ale 28 sierpnia wychodzi 3 sezon w Stanach, wiec mysle ze we wrzesniu bedzie mozna spokojnie sciagac na biezaco odcinki w internecie.
My z Miskiem zlapalismy taka faze na ten serial, ze jak lunatycy prawie przez bite 3 dni lezelismy i ogladalismy jeden odc. za drugim. Jak wracalismy z pracy to bylo prawie jak rytual. Najlepsze ze zaczelo snic mi sie to po nocach. Strasznie nie moge sie doczekac sierpnia i 3 seasonu, zwlaszcza ze koncowka drugiego byla niezla. Ciagle mysle co bedzie sie dzialo dalej...
obie serie ktore byly dostepne na necie obejrzalam praktycznie non stop odcinek po odcinku.
serial jest zaj.. ale efekt wciągnięcia jest wiekszy gdy ma sie odcinki na kompie i mozna ogladac jeden po drugim, gdyz napiecie opada jak sie czeka tydzien na emisje odcinku.
jUĂâÂż pO !!! mam cycuszki !!!
" PIENIĂâÂĄDZE SZCZĂĆĂ Â ĂâÂŚCIA nie dajĂâÂą ... dopiero ZAKUPY " M. Monroe
Mayka87 pisze:emisji 2 sezonu nie bylo w Polsce... jest dostepny w necie... emisja ma byc we wrzesniu na Polsacie
W Holandii juz dawno druga czesc byla emitowana, tak wiec mam nadzieje ze 3 czesc tez bedzie szybciej niz w PL.Serial wciaga na maxa U mnie podobne uzaleznienie bylo od The Sopranos