jakie włosy jakie oczy

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

iza
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: iza » 02 kwie 2005, 11:33

Od niepamietnych czasów byłam farbowana blondyną z włosami prostymi do pasa. Obecnie są scieniowane do łopatek z brązowym balejazem. Oczy - lazurowo niebieskie soczewki. Tak wygladam. Rzeczywistośc jest inna, bo natura obdarzyła mnie szaro-burymi włosami i takimiż oczami. Co by było gdyby nie kolor soczewek i farb do włosów :).

Gosc3
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Gosc3 » 05 kwie 2005, 10:18

oczy -szaro - zielone
włosy- ciemny blond - jasny brąz
:) :)

Awatar użytkownika
małgośka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: małgośka » 05 kwie 2005, 19:01

Z natury jestem ciemną blondynką (absolutnie chodzi o kolor włosów, bo tak wogóle to ciemna nie jestem :lol: ). Przez dłuższy czas rozjasniałam. Ostatnio ściemniłam na czekoladę z czerwono-rudymi akcentami. Powolutku się zmywają i są całkiem okey. Oczy niebieskie.
Skupin, 09.06.2005. anatmiczne 350 cc - s± piêkne!!!

Gość

Post autor: Gość » 06 kwie 2005, 00:35

ja mam oczka piwne w ciemnej oprawie i z firankami rzęsek,. włosów naturalnych to ja już nie pamietaju , ciągle coś modzę z włosami te 5 lat temu miałam kruczoczarnr włosy sięgające do pupy(były fajneale...), następnie brązy porozjaśniane ciwnymi kolorami miedzi , jasnego złota, ślliwki, jescze w wakacje byłam blondyną(pierwszy raz wyk.forbowanka na blondyne), teraz jasnozłocisty brąż -taki naturalny kolorek , włosy musiałam ściąć przez tę fryzzurke blond, ale nie są też krótkie sigają za ramiona. Ale chciałabym powrócić do kolorku blond, bo najlepiej się w nim czuję.PAPpa

amelja
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

oczy, wlosy

Post autor: amelja » 13 kwie 2005, 16:45

ja mam ciemne wlosy ( ciemny braz) i oczy blekitne

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 16 cze 2005, 10:43

a moje oczeta sa ciemnobrazowe, w ogole mam ciemna oprawe oczu....wloski naturalne kasztanowe z takim ....czerwonawym polyskiem ale to tylko w sloncu :lol: ; teraz mam wlosy do lopatek, proste lub lekko falowane...zalezy od nastroju /wlosow, oczywiscie :) / , z tylu o rownej dlugosci, ciut krotsze z przodu.....ostatnio mialam je wyrownywane, zeby takie rowniuskie troche sobie podrosly, a teraz wybieram sie do fryzjera-farbowac na pewno nie bede, za to jestem pewna co do dluzszej grzywki-na razie mam dwie opcje do wyboru, co bedzie-zobaczymy :wink:
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 16 cze 2005, 10:54

ja mam włosy długie; ciemne blond; naturalne....na razie nie farbuję....
oczy ciemne piwne. czarne rzęsy i brwi.

i niestety mam jasną karnację. :?

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 16 cze 2005, 11:36

intensywny niebieski oczy i brazowe wlosy. :)

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 16 cze 2005, 12:27

wloski dlugie, prawie do pasa i blond. ale o 14 mykam do fryzjera i zobaczymy co bedzie- czy ciemny blond czy jasny.
oczka- niebo po burzy. zaleznie od nastroju i pogody albo niebiesciutkie albo szare.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 16 cze 2005, 13:00

włosy mam ciemny brąz,proste nie cieniowane,długie tak go połowy pleców,oczka też ciemny braz...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”