gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
agatuis
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
Niestety nic z tego juz probowalam on nigdy nie wyjedzie do Polski

02.04.07 plastyka Brzuchanski
-
lena.online
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
agatuis --> ja na Twoim miejscu wyjechalabym do Polski... albo z nim albo bez

Jestes jeszcze mloda, nie mozesz sobie w ten sposob zmarnowac reszty zycia... ja tez nie zamierzam tu zostac, wiem ze kiedys wroce... Choc w chwili obecnej jestem SEHR GLÜCKLICH! I Tobie zycze tego samego! Pozdrawiam!
A czego zaluje??? Hmmm chyba na dzien dzisiejszy jeszcze niczego... moze jakichs kilku dennych, krotkotrwalych zwiazkow

Luty 2007 - nowy nosek :)
Jesien 2013 - poprawka noska w planach :)
-
agatuis
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
Tylko ze ja mam dwoje dzieci corka tutaj chodzi do piatej klasy i nie chce wracac ,synek maly wiec by nie bylo problemu tylko jak bym sobie poradzila bez pracy dwoje dzieci do wychowania.Jak bym byla sama to juz dawno mnie tu nie ma

02.04.07 plastyka Brzuchanski
-
fenka29
- Rozmowna Beauty

kiedyś już tu pisalam.. jak bardzo żaluję, że sięgnęłam po 1-go papierosa kilkanaście lat temu. Uzależniłam się rozpaczliwie i nie wyobrażalam sobie dnia bez papierosa. Bardzo chcialam "nie palić" albo inaczej.. : nie czuć glodu nikotynowego i nie odczuwać żadnej przyjemności z tym związanej. Z każdym dniem coraz bardziej siebie za to nielubiłam, że coś mną dyryguje wbrew mej woli i.. (sic) przekonaniom. Pod koniec stycznia powiedzialam sobie kategorycznie :"koniec". Bylam dumna i blada, że pozbylam się tego największego kompleksu. Nie palilam 3m-ce, mimo iż stresow mialam co niemiara a fajki leżaly pod ręką. i NAJBARDZIEJ żaluję.... że zaprzepaścilam te 3 m-ce. Znowu palę... znacznie mniej.. ale jednak. I jeszcze jak malolata muszę się ukrywać... bo przecież wszyscy wiedzą, że już nie palę...DUPA:(. I jak dziecko znajduję sobie wymówki, że za 3 tyg zjeżdza do mnie rodzinka i wtedy musowo znowu kończę... więc naiwnie tlumaczę to sobie chwilową dyspesą.
03.08.2006 - anatomy 350 pod gruczoÂł - BRZUCHAĂSKI
25.02.2009 - odwrĂłcenie implantu - poprawka
12.01.2026 wymiana implantów - okrągłe 450 - Brzuchański
-
annapink
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
Zaluje, ze mam 27lat i tak naprawde sie nie spelnilam. Zaluje niepotrzebnie straconego roku w college'u (czas + $). Zaluje, ze pozwolilam sobie utyc 6kg w ciagu ost. 2ch lat. Zaluje, ze nie rozwinelam sie w tancu.. ciagle chowam sie za marzeniami.. Zaluje, ze po kontuzji stopy nie wrocilam do porannego biegania (a tak to kocham). Zaluje, ze jestem leniem i nie mam ochoty cwiczyc (to tez bardzo lubialam). Zaluje, ze nie mam jakiejs "ruchliwej" pracy (ale pracuje nad tym), tylko dlubie w projektach stron internetowych, w czym tak naprawde ZALUJE, ze bardziej sie nie rozwinelam. Zaluje, ze ostatnie 10 lat cierpialam z powodu malych piersi i dopiero teraz zdecydowalam sie na op (wiadomo, ze chodzilo o $).
Z tych zalosci pozytywnym jest fakt, ze bede miala wreszcie nowe cycki i tym samym mocno sie za siebie wezme i znajde sobie fajna prace.
No i na szczescie od 10 lat jestem szczesliwa z jednym mezczyzna...
-
Lunka
- TOP Beauty

-
Kontakt:
moze to glupie, ale ja zaluje ze bylam zbyt porzadna i nie wyszalalam sie gdy bylam mloda, uwazam, ze nie wykorzystalam zycia Najlepsze lata zmarnowalam w chorym zwiazku z jednym chlopakiem i to prawie przez 5 lat, a jak zaczelam mialam 15l.

-
Karolina044
- Rozmowna Beauty

a ja żałuję, że nie poszłam prędzej na studia, na pewno inaczej by mi się układały sprawy w pracy

25 maj 2006- piersi A. ZieliĂĆÂąski
-
manila
- Bywalec Beauty

Ja żałuję tego ze wybrałam liceum plastyczne. Jak znalazlam się na studiach nie mogłam sobie poradzić z kilkoma przedmiotami i nie potrafiłam zabrać się za naukę.
PrzyszĂâÂłoĂâÂśĂĆÂŚ zaczyna siĂĆÂŞ dzisiaj...
ludzie sĂâÂą mniej ludzcy niĂâÂż zwierzĂĆÂŞta
http://www.dogmeattrade.com
-
virtualia
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
Żałuje,ze wyjechalam do Uk finansowo super -zycie osobiste porazka, uwsteczniam sie tutaj, marnuje najlepsze lata. zaluje ze 6 lat temu pozwolilam odejsc milosci mego zycia kocham GO do dzis od niedawna rozmawiamy ze soba :) Żaluje ze nie jestem specjalista w zadnej dziedzinie, zaluje ze zrezygnowalam z medycyny, zaluje ze nie powiekszylam piesi 10 lat temu
operacja 28 stycznia 2009 dr Kolasinski -biust anatomiczne Allergan 410 FX 360g+ uszy juz po :)
-
lena.online
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
virtualia pisze:Żałuje,ze wyjechalam do Uk finansowo super -zycie osobiste porazka, uwsteczniam sie tutaj, marnuje najlepsze lata. Żaluje ze nie jestem specjalista w zadnej dziedzinie(...)
Virtualia moglabym sie w zasadzie podpisac pod Twoja wypowiedzia!

( z malymi poprawkami) i tak:
Zaluje, ze wyjechalam do Niemiec 7 lat temu, ze dlatego zrezygnowalam ze studiow na SGH, ze nie zrobilam operacji noska 10 lat temu...

Luty 2007 - nowy nosek :)
Jesien 2013 - poprawka noska w planach :)