Nałóg - papierosy..

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 06 cze 2005, 19:58

ja też odczuwam najwieksza pokuse po alkoholu...ale jakos sie pilnuje...czesto tez mam ochote gdy kolezanka przy mnie pali i mowi ze np. juz nie moze, ze nie ma ochty to wtedy zawsze mam taka mysl, ze chetnie bym dopalila za nia...hehe a czasami tez jak ktos ma jakies nowe papierosy np. ostatnio ktos palil waniliowe i sie zachwycal, ze takie dopre to tez mnie kusilo, ale zawsze sobie mowie kategorycznie...NIE i jakos daje rade.... :)
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 07 cze 2005, 09:06

Ale w tym wszystkim najgorszy jest kac potytoniowy. Np. po takiej imprezie zakrapianej alkoholem to mogę przez trzy dni nie palić. Odrzuca mnie i jest mi niedobrze.

Awatar użytkownika
maxin78
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: maxin78 » 07 cze 2005, 14:22

Naszczescie nigdy nie palilam i nie mam zamiaru,ale bardzo bym chcialam i zreszta on tez,czyli oj moz aby przestal palic.Probowal uz wielu metod,gumy,plastry itp.ale nic nie podzialalo w 100%,powoli juz traci nadzieje.
Jedyna rada jest POPROSTU PRZESTAC.wiele osob owilo,ze tak najlepiej,ale na pewno nie jest to latwe,nalezy dorosnac do tej decyzji.Moja mam palila i z dnia na dzien przestala.
Mam nadzieje,ze ci sie uda zwalczyc ten NALOG.

Nienawidze jak wracam z knajpy,baru,klubu,a moje wlosy,ubrana nawt skora smierdzic papierosami,fujjjjjjj, a oczy szczypia okropnie,fujjjjjjj :twisted:
Ogolnie dym mi nie preszkadza,ale nie jest to nic przyjemnego szczegolnie w malych pomieszczeniach.

I co palacze maja takiego wspolnego ,ze zawsze palic im sie chce na raz,jak siedzimy w grupie 10 osob,na 7 palacych prawie wszyscy pala jednoczesnie,czemu???

pzdr :D
Nie ma kobiet niezrozumialych,sa tylko mezczyzni niedomyslni

Awatar użytkownika
laura
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: laura » 07 cze 2005, 19:46

ha ha maxin ja tez jestem palaca i rzeczywiscie tak jest ze wszyscy pala w tym samym czasie.to chyba dla towarzystwa...ja odpalam papierosa zawsze gdy ktos przy moim stoliku zapali bo wtedy akurat mam ochote.wiem...dla osob niepalacych to przykre smierdzace dziadostwo.moze to dziwne ale jak ja wracam z imprezy i wejde do domu -od razu czuje jak smierdze! musze wejsc pod prysznic i zmyc ten smrod przede wszystkim z wlosow.

Marta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Marta » 07 cze 2005, 20:29

tak włosy też zawsze miałam przesiąknięte tytoniem,u mnie w domu nikt nie pali więc zawsze dostawałam ochrzan od rodziców,że straszny smród tytoniowy przyciągnęłam do domu

Awatar użytkownika
maxin78
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: maxin78 » 08 cze 2005, 00:28

To fakt ten zapach wlosow jest paskudny Laura.A ty zastanawials sie aby rzucic?Wiem,ze nie jest to latwe,choc proby nie zaszkodza.DONT GIVE UP GIVING UP.Pzdr :D

Awatar użytkownika
pimpi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: pimpi » 08 cze 2005, 02:23

pale, a potem przez dwa miesiace, albo dluzej nie pale, ludze sie, ze nie jestem uzalezniona, ale taki stan trwa juz dosc dlugo, cmikam vogi niebieskie i bardzo je sobie chwale :wink:

Awatar użytkownika
laura
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: laura » 08 cze 2005, 16:15

maxin,probowalam rzucic i efekt to 3 kilo wiecej, nie pale duzo bo okolo pol paczki a czasami nawet mniej.pale tylko vouge menthol wiec to cieniutkie papieroski,wiem...maja tyle samo syfu i nikotyny co zwylke papierosy. dzis nie pale!! mam odrzut bo wczoraj troszke wieksza ilosc winka wypilam i palilam jak smok :oops:

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 08 cze 2005, 16:48

Ja od kiedy rzuciłam palenie to tez przytyłam i to będzie napewno z 5 kilo, ale wszyscy mówią, że wyszło mi to tylko na dobre bo wczesniej bylam podobno za chuda..,
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
maxin78
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: maxin78 » 08 cze 2005, 20:58

Ja powiem wam boje sie o meza jak rzuci,mam cicha nadziej ze tak,na pewno przybedzie mu troche ,bo ma tendencje do tycia.Bedziemy musieli troche pobiegac albo wyslac go na silowne to dobrze mu zrobi.
Laura 3 kg to niewiel,wiec nie porzejmu sie,a
ty mleczna krowko tez nie masz co sie przejmowac skoro uwazali ze bylas za chuda,wiec na pewno janie wygladasz,ja tez jestem chuda i chce zgrubnac,ale jakos mio to nie wychodzi.pzdr

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”