gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
ohne1
- Bywalec Beauty

-
Kontakt:
Nie wiem jak bym wytłumaczył moim dzieciom złożonośc tego zjawiska gdzybym usłyszał pytanie " Tatusiu a dlaczego ci panowie (te panie) się całują ".
Normalne dla mnie jest założenie rodziny, posiadanie dzieci(o ile to możliwe) i wychowanie ich na dodrych ludzi............. i nie krzywdzenie innych.
a gdzie tu krzywda rodziny?,, a odpowiedz jest prosta wrecz banalna - bo sie kochaja:-)) proste prawda?:-)
mam przyjaciol homo,, sa wspanialymi ludzmi i szczerze mowiac niewiele znam par heteroseksualnych ktore okazuja sobie tyle milosci i szacunku
btw - widzieliscie ostatnia reklamowke PiSu? mnie krew zalala,, zeruja na braku tolerancji polakow i jeszcze to wzmacniaja - bueeee
-
jaaa
- TOP Beauty

Normalne dla mnie jest założenie rodziny, posiadanie dzieci(o ile to możliwe) i wychowanie ich na dodrych ludzi............. i nie krzywdzenie innych.
ja odnosze w takim razie wrazenie jakby ich widok ( w bardziej intymnych sytuacjhach) Cie krzywdzil .. w takim razie nasuwa sie kolejne pytanie czy Twoje dzieci gdyby okazaly sie homo tez by Cie w jakis sposob skrzywidzily? nie chcialbys widziec ich szczescia przytulajacyh sie calujacyach i .. szczesliwych?czy moze bys ich wydziedziczyl albo kazal leczyc?
fajnie jest sobie tak milo i kulturalnie pogadac nie

-
Basia1
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
ohne1 pisze:
btw - widzieliscie ostatnia reklamowke PiSu? mnie krew zalala,, zeruja na braku tolerancji polakow i jeszcze to wzmacniaja - bueeee
Ktoś mógłby mi przybliżyć co tam pokazują? Bardzo mnie to interesuje, a czasowo nie mam telewizji, bo mi odcieli za niepłacone rachunki

:D
10 kwietnia 2006 - zmniejszenie piersi
-
Don Kichot
- Rozmowna Beauty

jaaa sama wiesz , że to bardzo trudny temat i może dotyczyć każdego z nas bez wyjątku.
Myślę, że bez znaczenia jakie będą moje dzieci w przyszłości bo będe je kochał z całych sił i być może jeszcze bardziej wtedy. Choć będę wtedy cierpiał bardzo wiedząc że nie mogą mieć własnych dzieci.
Nie żyjemy tylko dla siebie i by zaspakajać własne potrzeby a to co zostaje po nas jak odejdziemy to nasza cząstka w ich ciele i duszy.
Rozumiemy to dopiero wtedy gdy odchodzą nasi rodzice. A nie życzę tego nikomu bo to ból straszny.
Homoseksualizm dla mnie bez względu na to czy jest chorobą czy nie to straszna krzywda jaka spotyka tych ludzi. Bo brak możliwości pozostawienia części siebie i doświadczeń wielu wcześniejszych pokoleń zamkniętych w ciele naszych dzieci to okrojenie człowieka z jego najwspanialszego skarbu.
Tak naprawdę szczęście tych ludzi jest pozorne i bardzo ulotne. Dziś kocha ten tego a jutro ta tą.. i tak jak w niektórych waszych związkach raz są te motylki a raz odfruwają, tak jest też w środowisku homoseksualistów .
Bo niby co....... ich uczuci do siebie są jakieś wyjątkowe i lepsze.
Myślę, że nie, tam też są związki z miłości i dla kasy,
tam też jest płatna miłość i zdrady.......
i przestańmy w końcu z gejów i lesbijek robić nadludzi( tylko wspaniali i wartościowi) ja znam takie pary heteroseksuale , że uczyć się od nich mogą miłości tylko to nie jest taki temat na topie. Lepiej powiedzieć , że zna się homoseksualistów - bo to jest bardziej trendy.
Homoseksualiści są tacy jak my i mają takie problemy jak my(jedni ok inni nie- choć nigdy nie doznają uczucia prawdziwie świadomego macierzyństwa .............
co myślę jest dla nich bolesną krzywdą.
:?
-
jaaa
- TOP Beauty

noi wlasnie o to chodzi homo nie sa inni niz hetero tez maja takie same problemy w zyciu zwyklym i osobistym/milosnym jak hetero
a swoja droga wiele osob hetero decyduje sie tez nie miec dzieci wiec ...
-
Don Kichot
- Rozmowna Beauty

jaaa to już ich problem ...i tym bardziej mi ich żal
-
molli_e
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
Don Kichot pisze:jaaa to już ich problem ...i tym bardziej mi ich żal
Don Kichot, nie wszyscy ludzie uzależniają swoje szczęście w życiu od posiadania dzieci....i nie musisz ich żałować, bo dla nich skarbem może być np rozwój duchowy albo jeszcze coś innego
-
mara
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
hm... ja powiem krotko- do homo nic nie mam, sa dla mnie najnormalniejsi i niech sie pobieraja, tez nalezy im sie szczescie. ale co do adopji to mam juz mieszane uczucia ze wzgledu na dziecko.
swoja droga sama nie jestem 100 % hetero i moze dlatego liberalniej na to patrze. ale babeczki, spokojnie, nie bojcie sie mnie. nie rzucam sie od razu. ciekawym zjawiskiem jest reakcja otoczenia (np. kolezanek) jak okazuje sie, ze jedna z nich nie jest wlasnie w 100 % hetero. odskakuja przewaznie jak poparzone. ale czemu? ja nie gryze do cholery! nie rzucam sie na facetow to czemu mialabym sie rzucac na kobiety?!
Próżność to mój ulubiony grzech...
-
GAGA
- Przyjaciel Beauty

Hmmm ja się zapatruje na to tak.....dopóki nie chodzą w moich stringach to toleruje te wszystkie dziwactwa.....
Co do par całujących się publicznie to nie widze ani nic smacznego w widoku wylizywania sobie resztek pokarmowych przez homo ani przez hetero :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ja rozumiem buzi typu "cmok" ale jak widze ludzi wkładających sobie języki do żołądka to mnie obrzydza

uważam że kazdy ma 4 sciany na to aby tam kopulować, a nie na środku ulicy pokazywać swoje ekscesy

jest to niesmaczne

MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
-
mara
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
gaga, i tu masz racje. sa pewne granice. ale czyszczenie sobie nawzajem zebow to juz przesada w kazdej konfiguracji...
Próżność to mój ulubiony grzech...