Faceci - ufać im? czyli czy nas zdradzają i dlaczego?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 14 sty 2007, 20:20

a to się uśmiałam :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Sam Ty to masz zawsze jakieś przygody

Milkover jesteś jakimś chodzącym wyjątkiem,
dziewczyny znacie jakiegoś faceta który nie chce żeby dla niego gotować? bo ja nie :(

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 14 sty 2007, 20:28

Ja znam !!!!!!!!!!!!!!! Mojego chlopiszcza!!!!!!!!!!! Bo sie odchudza i zabrania mi gotowac :-D
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 14 sty 2007, 20:32

milkover pisze: ja bym zrobil tak:
Przyszedl do hotelu na twoim miejscu. wzial kase, potem powinnas zawiazac mu oczy skuc do lozka zlac tylek, zwiazac rece sznurem odpiac kajdanki zostawic mu nozyczki i odciac sznuerk od jednej reki ale nogi i jedna reka zwiazana grrrruuuuuuubym sznumerm zanim sie rozwiaze to bedziesz daleko hehehe :] a kasa przyda sie. nauczylby sie jeden typek
:|

pomysl ze zlaniem tylka podoba mi sie najbardziej...................http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... domina.gif

nieeeeeeee-z takim 185cm-owym sloniem ,to ja bym zadnych szans nie miala....http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /angst.gif

:-D

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 14 sty 2007, 20:54

ja się nie chwalę ja w gotowaniu mam talent :-D gotowanie to moja pasja i brak dostępu do kuchni to dla mnie kara :cry:
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 14 sty 2007, 21:02

Wiecie co sobie teraz pomyślałam po tej "ofercie" dla Sam.
Że taki facet powinien właśnie spotkać na tym spotkaniu swoją żonę :!:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
mona124
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: mona124 » 14 sty 2007, 21:07

Pełno jest takich typków :x Ja bym sku.... zjechała jak psa!!!!! Dziwki to niech sobie poszuka w burdelu dziad jeden :evil:

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 14 sty 2007, 21:28

Sam,
du bist bei den Männern aber sehr begehrt... :roll:

milkover
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: milkover » 14 sty 2007, 22:04

to ujmujace honor jak facetowi usluguje kobieta, to takie ciotowate troche nie wiem. Mi tam kobieta nie potrzebna to znaczy potrzebna ale bez niej spobie spokojnie poradze.

Samanthii jak to bys sobie nie poradzila ze 185 cmtrowym samcem?
uwodzisz go rozpinasz guzik z bluzeczki on kladzie si na lozko zakladasz mu na oczy chusteczke nachylasz sie tak aby jego nozdrza poczuly slodki zapach perfum na twoim biuscie. Przez jego spodnie czuejsz jak wielki kutas zaczyna sztwniec i chce sie wyrwac. Ale ty mowisz ze pobawimy sie w Pania i niewolnika...on sie zgodzi...kazzdy by sie zgodzil...wtedy skuwasz go w kajdanki jedna reka do ramy druga ro ramy nogi wiazesz sznurem i jest caly twoj.... Z waszym sexapilem kazda by sobie poradzila....obawiam sie ze chyba i ja bym ulegl..ale nie chce sie przekonywac.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 14 sty 2007, 22:21

kamelia_26 pisze:Sam,
du bist bei den Männern aber sehr begehrt... :roll:
:badgrin: :badgrin: :badgrin:

(taaaa - sehr....... :badgrin:
...nawet nie wiesz ,jakie to mile ,jak ktos Ci proponuje prace prostytutki 8-) ;)

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hii/55.gif

mowilysmy jednak o zdradzie - o tym czy faceci sie angazuja czy nie...
...ja wiem, ze z facetami wyglada to calkiem inaczej niz z kobietami -

-a ten dzisiejszy mail mowi tez sam za siebie ..................http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1322.gif

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 14 sty 2007, 22:37

Milkover, przeczytalam twoja wypowiedz na temat przyczyn zdrad kobiet - mysle, ze bardzo trafnie ujales sedno sprawy. Kobieta, ktora czuje sie kochana, doceniana i akceptowana, ma faceta, ktory umie olazac jej swoje uczucia - nie bedzie ulegac pokusie. Wyjatek - osoby, ktore poszukuja wrazen, nowosci, zabawy.
W ogole podoba mi sie twoje spojrzenie - jako faceta - na temat roli kobiety, np stanie przy garach. Musze przyznac, ze jestes w gronie nielicznych, ktorzy maja takie podejscie do sprawy.

A co do zdrady w zwiazku, kiedy facet ma rodzine ale ma tez inna kobiete, w ktorej sie nawet zakochal (bo taki temat tu sie przewinal), to uwazam, ze jest to nieuczciwe: nie chce tracic tego co juz ma (rodzina) lub boi sie zmian, oklamuje zone, gra na dwa fronty. To dla mnie egoizm i dranstwo. Mysle, ze moglabym wybaczyc zdrade, jesli bylby to jednorazowy "skok w bok" pod wplywem impulsu (wiadomo, faceci mysla troche inaczej, poza tym wszyscy jestesmy ludzmi), ale takie podwojne zycie mojego faceta na pewno zraniloby mnie duuuzo bardziej i tego bym wybaczyc nie umiala.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”