A co oznacza "i nie ściemniać" bo nie bardzo wiem o co chodzi :?
W poprzednim poście napisałam, że mam zboczenie zawodowe i rozumiem, że Tobie może nie przeszkadzać lekkie fałszowanie i krzywienie angielskiego(mnie to razi z racji wykonywanego zawodu). Tego czy zespół "dobrze gra z goścmi i nie ściemnia" dowiesz się z "księgi gości", która często znajduje się na stronkach zespołów - ludzie, którzy bawili się przy ich muzyce wpisują wrażenia i ocenę. Resztę dowiesz się od zespołu przy pierwszym kontakcie z nimi(mailowym lub telefonicznym).
Rozumiem, że żaden z zespołów proponowanych przeze mnie nie przypadł Ci do gustu :?
A co do terminu Waszego ślubu to życzę wam duużo szczęścia. Sierpień to miesiąc najbardziej oblegany przez młode pary - na ten termin młodzi podpisują umowy już 1,5 roku przed ślubem - przynajmniej u nas tak jest.
P.s Póki jeszcze mogę to dopiszę dla wszystkich przyszłych nowożeńców, że przy obecnym wyżu demograficznym zalecane jest, by najpierw ustalić datę z zespołem, potem szukać na ten termin salę a na końcu ustalić Kościół. Jeśli chodzi o wypożyczanie sukni to najlepiej jechać do salonu w styczniu - lutym - marcu(ślubów wtedy jak na lekarstwo i w salonie są wszystkie suknie z nowej kolekcji)