ewelina pisze:mam nadzieje ze niewiele takich jak ty tutaj przyjedzie, bo taka mentalnosc i attitude nie jest mile widziana wsrod pozytywnie nastawionych do siebie amerykanow.
Moderator: Zespół I
ewelina pisze:mam nadzieje ze niewiele takich jak ty tutaj przyjedzie, bo taka mentalnosc i attitude nie jest mile widziana wsrod pozytywnie nastawionych do siebie amerykanow.

maxi pisze:A ja przez wiele lat bylam kura domowa i nie uwazam tego za cos czego moglabym sie wstydzic...I jesli ogladalabym program Ophry to tez bym sie tego nie wstydzila.Zreszta te miliony afroamerykanskich glupich kobiet (zdaniem Ewelinki) tez stanowia jakas grupe spoleczna,ktora ma cos do powiedzenia.I jesli Ophra jest rzeczywiscie nikim to dlaczego wszystkie gwiazdy show-bussinesu a nawet politycy,pchaja sie na te jej kanape.I dlaczego Ophra jest od lat na czele listy najpotezniejsznch ludzi w show-bussinesie.I wracajac do Angeliny Jolie i Afryki,ja pomagam bezdomnym kotom,dokarmiam je,wylapuje zeby zaszczepic,czasami gdy sa bardzo chore i cierpia usypiam.Gdyby Ewelinka,z ktora mi ewidentnie nie po drodze,poprosila mnie o pomoc dla kotow nie odmowilabym.Jesli Jolie tak bardzo kocha Afryke i tyle o tym mowi a nawet chce tam zamieszkac to nie powinna odmawiac,nawet jesli Ophra stanela po stronie Anisthon.Sa rzeczy wazniejsze niz osobiste urazy
gracja pisze:ewelina pisze:mam nadzieje ze niewiele takich jak ty tutaj przyjedzie, bo taka mentalnosc i attitude nie jest mile widziana wsrod pozytywnie nastawionych do siebie amerykanow.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No więc Ewelinko, gdzie się podziało twoje pozytywne nastawienie??? Przeminęło z wiatrem?? Bo choć bardzo się staram to od kilku dni nie widzę w twoich postach tego pozytwnego nastawienia o którym piszesz. Chyba, że WASZE AMERYKAŃSKIE jest nieco inne od naszego i polega na :chain:
![]()
![]()
Pięknie ewoluowała, elegancka babeczka, bardzo ją lubię. Tylko cycki mi się nie podobają - szczyt sztuczności.Eddieve pisze:Dla chwili oddechu:
Victoria
...2006:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 8048_5.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 3741_3.jpg