Czego żałujecie...?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 sie 2006, 11:31

wpz pisze:Gaga.......swojej :oops: A do tego nie umię sobie z tym poradzić :?
Wpz -poradzisz sobie, poradzisz...

troche pocierpisz -ale pozniej zapomnisz, zobaczysz :wink:
(najwazniejsze ,zebys nie miala kontaktu z tym facetem, z ktorym zdradzalas... :? )

Pamietaj Wpz - jestesmy tylko ludzmi - http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1322.gif

(i znowu moja ulubiona emotka :D )http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 4287_l.gif

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 21 sie 2006, 11:40

Sam...emotka jest zarabista [smilie=yellowcolorz4_pdt_12.gif]

A najgorsze jest to, że do wszystkiego się przyznałam :?
Że patrze na cierpienie mojego męża, który robi dobrą minę do zlej gry.
Sama siebie nienawidze i czuję obrzydenie :blurp:

I chyba powinnam pojść do jakiegoś psychologa :?
10.03.2006r. - dr ÂŁÂątkowski

"Wszystko, co zgadza siĂŞ z naszymi myÂślami i Âżyczeniami, jest prawdÂą. Wszystko inne doprowadza nas do wÂściekÂłoÂści. "
Andre Maurois

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 21 sie 2006, 11:52

oj wpz..wspolczuje Wam...ale faktycznie nie potrzebnie to powiedzialas.. :( ....a do psychologa jesli juz chcesz isc to chyba najlepiej razem z mezem :wink:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 sie 2006, 12:14

ojej-... ....przyznalas sie... :shock: :?

ja sie nie przyznaje do rzeczy,ktore moga zabic bliskich-lepiej samemu sie po cichu meczyc ............. :?

moj maz po takim czyms na pewno by mnie zostawil... ...a jak nie-to do konca zycia bylo by wypominanie - i zero zaufania z jego strony ! :twisted:

Malo tego !!! Balabym sie ,ze on mi pozniej tez cos takiego wywinie- bo niby "zab za zab-nie... :? :roll: :?

ehhhhhhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20byc.gif-no to sie czegos nowego nauczylac, Wpz -
NIGDY WIECEJ ! nono
A jak juz :oops: , to lepiej trzymac jezyk za zebami... :8-|:

Mimo wszystko trzymam za Was kciuki - http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 42LOVE.gif

Awatar użytkownika
jokaina
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: jokaina » 21 sie 2006, 12:21

haaaa.....no fakt mam dopiero 26 lat...ale minęły czasy kiedy chodziłam na dyskoteki i mogłam się wyszaleć...teraz siedzę w domku z moim przyszłym mężem...który nie lubi takiego typu rozrywek...o dyskotece zapomnij!!....a wtedy to nawet o samobójstwie myślałam z tego powodu-braku p......

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 21 sie 2006, 12:28

Wpz- dziś może załujesz a może za pare miesięcy powiesz chociaż tyle że nie siedziałam bezczynnie przy nim....... cholera wie jak sie losy potoczą i ja dziś nie żałuje wcale że święta nie byłam- nie czuje sie przez to tak bardzo oszukana- czuje że choć częściowo byłam winna temu co sie stało i czuje dzięki temu ulge :wink:
a jak cię złapią na kradzieży za ręke to "MÓW ŻE TO NIE TWOJA RĘKA" :!: ja sie nie przyznałam dopóki mi nagrania nie puścił :lol: :lol: :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 21 sie 2006, 13:00

Gaga z ust mi te "reke" wyjelas.Ja co prawda nie bzyknelam sie ale calowalam i obmacywalam sie z innym(ale pomyslalam sobie,ze z ex to sie nie liczy :wink: ).I raz przezylam platoniczne zauroczenie i to byla powazna sprawa bo schudlam 5 kg w tydzien.Ale oczywiscie nigdy do niczego sie nie przyznalam i nie przyznam.Nawet jak Misiek znalazl w tel fot tego kogos to mu powiedzialam,ze zrobilam te fot. dla kolezanki bo ten ktos jest w jej typie.Oczywiscie uwierzyl.A wracajac do tematu: niczego nie zaluje.Naprawde wszystko w zyciu czemus sluzy nawet to co teraz wydaje sie glupie i niepotrzebne, po jakims czasie okazuje sie,ze wydarzylo sie wtedy kiedy trzeba

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 21 sie 2006, 13:54

San...u mnie własnie jest to wypominanie na każdym kroku. Te ironiczne usmieszki gdy z kimś za duzo rozmawiam albo umawiam się na piwo ze zwykłym znajomym (ktorego On zna). I tylko ja wiem, ze się zmieniłam, ale nie wiem na jak długo starczy mi sił zeby mu to udowadniać.

Gaga....na początku gdy miał tylko domysły też twardo stałam przy swoim że tak mu się tylko zdaje....dopóki nie pokazal mi dowodów....
Dziwię się, ze wciaż ze mną jest, bo ja chyba nie wybaczyłabym zdrady...

"Wszystko, co zgadza siĂŞ z naszymi myÂślami i Âżyczeniami, jest prawdÂą. Wszystko inne doprowadza nas do wÂściekÂłoÂści. "
Andre Maurois

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 21 sie 2006, 14:12

Wpz miałam to samo jak wyszły moje grzeszki na światło dzienne ale niedługo trzeba było czekać...... on mi wypominał a z siebie zrobił miłosiernego anioła który chce mi wybaczyć...... a jak się okazalo to kupa skurwegosyna co moim przewinieniem chciał oczyścić swoje brudy trwające od dawna...... wiec wysadziłam go w kosmos. :evil:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 21 sie 2006, 14:32

Gaga....ale my mamy super dzieciaczki i może jestem naiwna, ale wierzę ze On mnie nie zdradził ...

Ale jak to z reguły bywa, po 7 latach przychodzi kryzys.....
I teraz jeszcze bardziej jestem pewna, ze to własnie ten facet i że naprawde Go kocham....

Andre Maurois

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”